fredag 10 augusti 2012

Ett tredje steg i Obama-teamets strategi inför valet i höst.

Obama var egentligen illa ute när Tea Party-rörelsen var i full gång åren 2009-2010. Men hösten 2011 kunde Vita Huset initiera sin motattack. Först kom klasskrigsretoriken med OWS-rörelsen. Direkt lanserad och detaljkontrollerad av George Soros. Sedan kunde de med stark draghjälp av USA:s vänstermedia lansera rasmotsättningarna, främst efter Zimmerman-Martin fallet. Inbakat i detta fanns även ett riguröst propagandakrig mot konstitutionens vapenlagar, för att lättare avväpna det amerikanska folket på långsikt. Detta har sedan kompleterats med ytterliggare skjutningar.

Slutligen lanserade Obama administrationen ett tredje strategi för att få massornas gunst på sin sida. Detta gjordes dock på ett mycket mer subtilt sätt, under sommaren. Och det har att göra med den uraniska agenda. Obamas uttalade stöd för sodomiter var i högsta grad strategiskt inför valet. Många trodde att uttalandet skulle skada honom inför valet. Men istället fick vi se en kraftig mobilisering av de sodomitiska rörelserna, som självklart är kraftigt finansierat av staten och har starka förbindelser till Vita Huset.

Det hela verkar ha nått en ultra-klimax när den kristna chefen för snabbmatskedjan Chick-Fil-A, Dan Cathy, svarade på frågan om homovigslar. Han ansåg att vigsel skulle vara något mellan en man och en kvinna. Det här uttalande ledda till massvis med verbala angrepp på nätet. Chicagos borgmästare, tidigare aktiv inom Obama administrationen, Rahm Emanuel, sa att hans uttalanden gick emot stadens "värderingar". (Man kan undra vad han menar med tanke på att Chicago är mest känd för att vara USA:s maffia-stad nummer ett!).

Rahm Emanuel och andra vänsterliberala borgmästare uttryckte viljan att slänga ut snabbmatskedjan från sina respektive städer, alltså på rent Sovjetisk manér välja vinnare och förlorare i en marknad. Detta orsakade en motreaktion där många gick ut i massor till stöd för Dan Cathy, och gick ut för att inhandla sig en smaklig chickling måltid hos Chick-Fil-A. Detta fick å sin sida de Obamafinansierade sodomitorganisationer att mobilisera. De organiserade då "kyssprotester" inne i Chick-Fil-A byggnader och diversa olika angrepp mot företaget, personalen, kunder och yttrandefriheten överhuvudtaget.Obamas popularitet har stadigt ökat under sommaren. Så trots att Obama har gjort mer för att dela landet itu, så har hans stöd ökat. Polariseringen av landet har blivit Obamas kanske starkaste kort. I nästa video ser vi hur en utav dessa sodomistiska aktivister med starka kopplingar till Obamas finansiärer gör en egen aktion mot Chick-Fil-A där han anklagar personalen för det mesta mellan himmel och jord. Tjejen som jobbar där håller sig dock lugn medans homoaktivisten mobbar henne.Ganska talande för homorörelsen. Men så klart inget sammanträffande. Obama verkar ha väldigt starka kopplingar till homorörelsen i hela landet. Egentligen inget som borde förvåna, men ändå intressant för att förstå sommarens händelser och Obama administrationens strategi.Obama håller på att attackera det civila samhället på många fronter just nu. Och än så länge verkar han ha fått elitens gunst för hans strategi. Vi bör ej i sammanhanget glömma elitens homosexuella aktiviteter, som i Bohemian Grove. Uppmuntrandet av homosexualitet har eliten sedan länge uttryckt som viktig att uppmuntra, dels för att reducera världens befolkning, men också för att normalisera och därmed förbereda mainstreem världen för att öppet kunna utföra sina hedniska perversiteter.

1 kommentar:

  1. Tack för intressant artikel. Jag tittade med avsevärd vämjelse på den andra videon och fick bekräftat ytterligare en gång att de som allra mest talar om hat är de verkliga hatarna. Homosexmaffian är förfärlig.

    SvaraRadera