söndag 5 augusti 2012

Strömavbrott i Indien - Spår av Agenda 21.

Tidigare i veckan skedde de stora strömavbrott av stora regioner i Indien. I Indien är befolkningen helt riktigt förbannade på staten för hur de missköter sig när det gäller leveransen av elen. Globalisterna har i sin tur använt detta för att propagera för FN:s Agenda 21. (Har ni aldrig hört talas om Agenda 21 så kan ni klicka på taggen efter blogginlägget och läsa det jag tidigare skrivit om det).

Globalisterna gnäller på att indierna är för många och att de inte har råd med den elförsörjning som krävs. Alla ni idoter som gnäller om överbefolkning måste fatta att ni helt har köpt Bilderbergarnas och fram för allt Club of Romes retorik i frågan. Globlisterna är elitistiska malthuseaner och kommer att kräva att du probucerar mindre och har färre barn för att "rädda klimatet". Fatta att det är DIG dom riktar sin udd emot. De kommer undan med detta i Indien. Det är bara små betatester de gör. Snart kommer vi att få uppleva liknande strömavbrott i Nordamerika och inom EU. Och då kommer byråkraterna i Bryssel att föreslå ransonering av elförbrukning, helt i linje med FN:s Agenda 21!

Dessutom kommer ni att se den ökade demonisering av kolkraft. Det enda rena formen av modern energi utan fara för sabotage, vilket är fallet med kärnkraftverk. Klimatalarmisterna kommer självklart att påpeka att den dödliga CO2-gasen kommer från kolkraften. Alla som har en hjärna, vet att detta är en lögn. Men ha alltid i åtanke att eliten vill gärna skära ner på vår energikonsumtion och än viktigare så vill de reducera världens befolkning.

Akta er och trilla inte in i eliternas gropar. Ty det är du som förlorar i längden.

NYT, SR, FT.

2 kommentarer:

 1. kontraproduktivt att kalla ev läsare för idioter. annars så skriver du 100 procent sanning.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Mina läsare är smartare än så.

   Och nya läsare borde inte heller känna sig träffade.

   Snarare de som säger sig vara emot den globala eliten (Den Nya VärldsOrdningen) och som samtidigt för deras retorik.

   Radera