onsdag 22 augusti 2012

Chemtrails från en meteorologs perspektiv.

Scott Stevens är en meteorolog som först hörde talas om chemtrails (kemiska-spår) av överstelöjtnanten Tom Bearden, som menade att det fanns ett hemligt program över hela världen där man medvetet besprutade vår luft med skadliga kemikalier (som barium och aluminium som några exempel). Dessa ämnen kontaminerar naturen när den väl kommit ner och många menar att de även kan leda till infertilitet. Alltså ytterliggare ett vapen i globalisternas Agenda 21 för att reducera världens befolkning.

Efter att ha studerat chemtrails i 10 år kom han fram till ett antal slutsatser som han presenterade häromdagen i en föreläsning i en konferens om just chemtrails.

Han jobbade som väderpresentatör för en regional kanal, då han tyckte det var konstigt att han ständigt fick fel. Men tillslut upptäckte han varför prognoserna blev så fel så pass ofta, varje gång de kemiska besprutningarna kom igång. Han fick egentligen inte nämna chemtrails på hans kanal, så hans arbetsgivare såg sig tvungen att "låta honom gå".


5 kommentarer:

 1. Videon är ej längre tillgänglig - och det är ju tråkigt - som jag ser det.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Helt otroligt! Jag hittar inte den någonstans!

   De verkar även ha tagit bort den från alla sidor, inte bara YouTube!

   Här finns en bild på Scott Stevens på konferensen.

   http://photos.dailynews.com/2012/08/photos-consciousness-beyond-chemtrails-a-conference-in-los-angeles/#3

   Radera
  2. Den var väl för avslöjande, kanske...

   Radera
 2. scott har en egen sida nu och ni kan kolla hans senaste konferens video ljud kvaliten hemsk i 20 minuter men resten perfekt

  weatherwars.info

  SvaraRadera