måndag 27 augusti 2012

Omfattande valfusk krävdes för att få bort Ron Paul!

Den sista patrioten, Ron Paul. 
Den nivå av öppen fusk och korruption inom det republikanska partiet och hur hela den amerikanska etablissemanget har behandlat den konservative Ron Paul, var inte oväntat, men ändå tragiskt som att se en frontalkrock i slowmotion. Från vänstern kom det mest de vanliga anklagelserna från media om rasism, medans GOP-etablissemanget tyckte att Ron Paul var för extrem i i stort sätt alla frågor.

Det enda positiva är väl att etablissemanget har nu avslöjats och att Ron Paul tillsammans med sina Paulistas anhängare lyckats flytta fram sina positioner inom partiet under hela mandatperioden.

Ron Paul har i alla fall gjort allt han kunnat göra för att varna folket om de stora farorna. Han är 77 år gammal nu och kommer att gå i pension den kommande vintern. Sedan 80-talet har han försökt och försökt. Och en eloge ska han ha för det. Förhoppningsvis kan Ron Pauls anhängare ta över det republikanska partiet framöver.

Jag ville ta en stund för att uppmärksamma den omfattande valfusk mot Ron Paul i år. Det startade redan i Iowa den 3:e januari. CNN valde att censurera att militärer höll med Ron Paul gällande utrikespolitiken. Och, ja, mycket mer behöver man egentligen inte lägga till.

Kolla noga i nästa video vid 1:17, i bakgrunden.Majoriteten av militären håller med Ron Paul.Till och med Israel håller med Ron Paul.

Den 10:e januari var det dags för New Hampshire. Och där kunde tydligen de döda rösta och se till att Ron Paul inte vann.Och så går vi vidare in i februari och till Maine, och här började det bara bli löjligt. GOP försökte inte ens dölja det uppenbara valfusket.I Nevada blev det till och rapporter om slagsmål.Sen var det bara nedförsbacka hela vägen fram tills RNC i veckan.Om inte det var nog så var det som skedde i Missouri i mars, så pass illa att till och med en av Mitt Romneys anhängare tyckte att behandlingen av Ron Pauls delegater var förkastlig.

Inför RNC fanns det bara fyra kandidater som hade hunnit samla delegationer inför konventet. Men Newt Gingrich hade inte tillräkligt mycket proportionalitet. Från början var det fem delstater som krävdes. Denna spärr klarade Ron Paul med god marginal. Så de valde GOP-etablissemanget att ändra reglerna så att det skulle krävas proportionalitet ifrån minst tio delstater. Men eftersom Ron Paul fortsatte att samla in delegater in i det sista, bestämde GOP sig för att helt enkelt inte räkna delegaterna i de områden där Ron Paul hade tillräcklig stor proportionalitet. Därmed är det endast Rick Santorum som har möjlighet att utmana Mitt Romney i veckan. Men som vi vet har GOP redan gjort det klart att det blir Romney som blir republikanernas slutliga kandidat.Så när det inte kunde bli värre så blev det alltid så. Ron Paul skulle helt enkelt inte få bli republikanernas kandidat. Han höl dock själv tal på sitt eget konvent i helgen precis som för fyra år sen.Ska försöka "pinga" till så många MSM-svenska artiklar som möjligt för att se om jag kan få lite traffik i det här inlägget. Så jag kommer att utöka länkarna under hela RNC.

SvD1, SvD2, DN1, DN2, DN3, Exp1, SR1.

SvD3, SvD4, SvD5.

2 kommentarer:

 1. Inte konstigt, han var den minst dåliga kandidaten, han hade en del dåliga punkter men inte är närheten av mormonen som är urusel och ufo-kultist (japp mormonismen är en ufo kult i stil med Heavens Gate kulten, som i alla kulter som är byggda som ett secret society vilket mormonismen är så finns det alltid helt tokiga kärndotkriner, i mormonernas fall så har man att Jesus och lucifer är bröder och att de är en ufokult bland annat).

  Men att tro att demokrati kan rädda någon är lite befängt demokrati är så värdelöst speceillt då muljontals som absolut inte ska få välja får välja, vi snackar svagt begåvade, illegaler, utlänningar, kvinnor och andra som får rösta som inte har allt där uppe, jag menar titta på vilka det är som röstar på alla dessa skitkandidater du finner dessa grupperingar, titta vilka det var som röstade på Obama, utan dessa grupper som inte skulle få rösta så du aldrig sett en Obama.

  MHV du borde göra en liknande artikel om valfusk i Sverige, största valfuskarna är S, riktigt äckliga är de speciellt där de lurar invandrare och pensionärer som är två grupper som är svaga och oftast inte förstår vad de röstar på, de luras av diverse honungstungor.

  Valfusket i Sverige 2014 lär bli ännu värre, ju fler invandrare ju större valfusk och när S ligger risigt till så ökar valfusket då deras medarbetare "hjälper till". Speciellt SD brukar råka illa ut och andra nationalistiska partier och även Piratpartiet (Pedofilpartiet).

  SvaraRadera
 2. Här har du något närbesläktat:
  Occupy Wall Street Responds to Occupy Unmasked
  http://moonbattery.com/?p=16480

  SvaraRadera