fredag 17 augusti 2012

Dalarna har massvis med olja och gas. Men elitens Peak Oil-myt sätter käppar i hjulen.

Siljansringen. 
Häromdagen tittade jag på en av SVT:s många propaganda "hit piece" och sorgliga ursäkt för dokumentär. Den handlade i stort sätt om att demonisera oljan och sprida globalisternas myt om "Peak Oil". Om ni vill veta mer om Peak Oil-mytens bakgrund. Och varför den globala eliten skapade den, kan ni läsa mitt förra inlägg om ämnet.

I Dalarna har vi något vi kallar för Siljansringen. Det var en krater som en gång i tiden skall ha skapat sjön som vi idag kallar för Siljan. Den australiensiska forskaren Thomas Gold var den förste som på 90-talet påpekade att vi i Dalarna har massviss med olja och naturgaser. Dalarna skulle kunna bli ett nytt Norge. I moderaternas Sverige på 90-talet såg man först positivt till detta. Men samtidigt hade Sverige genom den internationella socialistiska organen FN anslutit sig till det globala kommunistiska kontraktet Agenda 21.

Låt oss vara tydliga med att Carl Bildt länge arbetat för Bilderbergarnas intressen och inte för svenskarnas intressen. Ett sabotage av denna projekt är då en självklar utgångspunkt, trots det att skulle gått emot partiets egna intressen i frågan.

Thomas Gold och nu även den ryske professorn Vladimir Kutcherov, verksam i KTH, menar att det finns massvis med olja och naturgaser under Siljan, bara man borrar på rätt sätt. Vilket man tydligen inte gjorde på 90-talet. Men alla "peaknicks", "miljöaktivister" och övriga agenter åt Rockefeller Fondation, Club of Rome (Romklubben) och övriga globala eliten vill inte röra vid ämnet. De vill fortsätta pressa fram den felaktiga teorin som kallas "Peak Oil". Detta ty, om man skulle låta allmänheten veta sanningen om råoljans icke-biologiska ursprung, så skulle en viktig pelare i deras miljöfascistiska bedrägeri i Agenda 21 falla i sönder i bitar.

Det är dags för Sverige och kanske framför allt Dalarna att säga ifrån sin förrädiska socialistiska elit som endast tjänar de kommunistiska miljöfascisterna som vill försätta foket i evig träldom och beroende.

4 kommentarer:

 1. Givetvis, vidare skulle vi även kunna skapa egen kol, olja, gas, diamanter osv. bara genom att bygga maskiner som pressar samman olika organiskt material. Dvs. man skulle kunna minska behovet även där.

  Poängen är ju att allt detta skapades under Noahs flod, Australien testade metoden på 70talet och efter 30 minuter så hade man av ett ton skräp fått ett fat med olja.

  Vidare finns det ju andra nya metoder:
  Arlington scientists find way to make cheap gas from coal
  http://www.wfaa.com/news/gasoline-84801677.html

  Poängen är att deras religion evolutionismen sätter käppar i hjulet, erkänner man att olja och liknande skapas snabbt så erkänner man att jorden inte kan vara de 4,6 miljarder år man ljuger och säger att den är.

  Evolution is Impossible > The Pressure Of Oil In Oil Wells
  http://www.freechristianteaching.org/modules/smartsection/item.php?itemid=84

  Som du vet så är det mesta förljuget då det styrs av Satan och de nollor som följer honom, resten har de hjärntvättat till att tro på deras lögner. Beklagligt men så är det, det enda vi kan göra är att fortsätta slåss, vi har sanningen på vår sida men hjärntvätten är svår att bryta ner de flesta har trots allt hjärntvättats i många år i skolor, via massmedia och via multimedia.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Bara man borrar tillräckligt långt nere kommer man att nå till de icke-biologiska råoljan.

   Det finns vissa som menar att det är från denna råolja som Jesus skulle få till "eldhavet" dit han skulle sedan slänga anti-kristen.

   Radera
  2. Intressant, lite som med vattnet som fanns i djupet (finns fortfarande en del vatten) som blev till våra hav efter att det floden var avklarad.

   Genesis 7:11 In the six hundredth year of Noah's life, in the second month, the seventeenth * day of the month, the same day were all the fountains of the great deep broken up, and the windows of heaven were opened.

   såsom världen skapades i Genesis 1.

   Vattnet:
   Genesis 1:2 And the earth was without form, and void; and darkness was upon the face of the deep. And the Spirit of God moved upon the face of the waters.

   Land ovanpå:
   Genesis 1:9 And God said, Let the waters under the heaven be gathered together unto one place, and let the dry land appear: and it was so.
   Genesis 1:10 And God called the dry land Earth; and the gathering together of the waters called he Seas: and God saw that it was good.

   för att sedan brytas upp i Gen.7

   Notera hur det inte ens fanns några regn utan en vattnande dimma:
   Genesis 2:6 But there went up a mist from the earth, and watered the whole face of the ground.

   Radera
 2. Vidare kommer Carl Bildt kissa i byxan när han står som anklagd inför den Vita Tronen och Jesus Kristus. Den gubben kommer inse hur meningslöst hans liv var, är som i Uppenbarselseboken med idioterna som säljer till Besten för 1 timme vid makten.

  Revelation 17:12 And the ten horns which thou sawest are ten kings, which have received no kingdom as yet; but receive power as kings one hour with the beast.

  Wow 1 timme med besten och evigheten i elden, riktigt "grymma" affärsmän det där :D

  Känns dock som Dalarna är fastkedjade vid sina socialistiska ledare då de är fast i bidragsberoendets bojor, jag menar kikar vi på http://www.val.se/val/val2010/slutresultat/R/rike/index.html så är det ju inga smickrande siffror för Dalarna: http://www.val.se/val/val2010/slutresultat/R/rvalkrets/24/index.html dock högre snitt för SD än rikssnittet där Borlänge definitivt är största bidragande orsak. Så de lär väl inte protestera. Tänk er att Svenskt Statoil, vi skulle t.o.m. ha råd med tredje världen importen då ;)

  Fast Sjupartiet skulle nog sälja ut det företaget för stora mutor under bordet och en spottstyver i officiella summa så som de gjort hitintills.

  SvaraRadera