onsdag 29 augusti 2012

Dagerlind förutspår programmering av svenskarna via massmedians propaganda.

Mats Dagerlind. 
Mats Dagerlind är krönikör på Avpixlat. Det är egentligen sällan jag uppmärksammar krönikor men, den som han publicerade hos Avpixlat igår var så pass bra att jag tyckte det var värt att kommentera.

Det handlade om yttrandefriheten, och de senaste turerna kring  Forserum. Just nu lanserar massmedia en kraftfull propaganda kampanj riktad mot det de hävdar är "rasism". Trots att lokala politiker menade att man helst inte ska ta sådanna förhastade slutsatser, så hade Stockholm redan bestämt sig. Ullenhag var tidigt ute för att börja raspimpa, de som tjänar pengar på skattebetalarnas bekostnad ju fler somalier det finns i Forserum annordnade en manifestation mot rasism, och nu sist var det dags för FN-agenten, tillika mangina och ledare för kommunisterna att vara på plats för att raspimpa han med. SVT tyckte det var så hemskt att knappt 10% av Forserum röstade på SD i valet 2010.

Nåväl mitt i alla propaganda dimma, vet vi dessutom att vi står inför en anstormning av somaliska hedningar och media vill göra det tydligt, att vi inte ska få kritisera nykomlingarnas närvaro.

"Det är en mediedramaturgi som tonar fram där Forserums rykte offras för det övergripande målet att skapa en landsomfattande mobilisering mot “rasism och främlingsfientlighet” och för “våra somaliska vänner”. Det är naturligtvis ingen slump att detta sker just nu när Sverige efter en prejudicerande som i Migrationsöverdomstolen står inför det största anstormningen av somaliska anhöriginvandrare någonsin, samtidigt som antalet somalier ute i flertalet kommuner redan innan är fler än vad man har resurser att hantera praktiskt och ekonomiskt. Avsikten är att skam- och skuldbelägga och därmed tysta ett legitimt och växande missnöje bland såväl kommuninvånare som lokalpolitiker med den förda migrationspolitiken genom att etablera en bild av kritiken som uttryck för rasism." 

 Jag håller helt med Dagerlind. Senast inatt fick vi höra helt bissara historier om att man hällde mjölk på somaliskor så att de skulle bli vita. Antingen är dessa ungdommar psykiskt störda och därför haft problem i samhället långt innan somalierna kom. Då kan man undra varför de lokala ansvriga som kände till detta inte gjorde något då. Eller så är det här en ren påhitt från somaliernas sida ( förmodligen inte somalierna själva, men de intresseorganisationer som gärna vill hjälpa etablissemanget och gynna sig själva genom att hjälpa till i deras raspimpande ).

Ytterliggare en dimention finns som även Dagerlind påpekar. Det är att vi inte fått höra något från dessa ungdommar. Vilka är de? Frågan är om de ens är svenska ungdommar. Svensk media brukar vara rätt så duktiga på att hänga ut svenskar. Och eftersom det handlar om ganska allvarliga anklagelser, så borde dessa ungdommar åtminstone få träda fram och förklara sin sida av historien. Kanske någon på FlashBack hinner reda ut hur det egentligen ligger till, innan media kommer undan med ytterliggare en programmering av de svenskarna via massmedia.

6 kommentarer:

 1. Tråkigt att Dagerlind är ateist.
  Han brukar ha en del vettigt att komma med, men så ibland bubblar det ateistiska hatet upp som ligger och puttrar under ytan.

  Sen det där med mjölken är ju en rip off av en scen i filmen American History X där national socialistiska skinheads attackerar en matvarubutik som anställer minoriteter, en av de latinska kassörskorna får mjölk hällt över sig medans nazisterna talar om att "nu är du vit".
  https://www.youtube.com/watch?v=DGEpgP4cjUc
  1 minut 25 sekunder in i klippet har du mjölkscenen.

  Hela filmen är ju mångkulturpropaganda.

  Scenen innan attacken på butiken:
  https://www.youtube.com/watch?v=S2pWf9ipXjc

  Hela den här somaliegrejen är urusel propaganda, Goebbels hade skämts ögonen ur sig om han såg hur värdelösa hans propagandister idag (för glöm inte bort att det rör sig om socialistiska propagandister som vanligt som spinner detta för att vi ska ta emot dessa fiendefolk vilket somalier är då de är muslimer och muslimer är endast välvilligt inställda till sin egna grupp, och det är rakt ur koranen självt).

  SvaraRadera
  Svar
  1. Troligtvis är det sådan uppenbar propaganda med flit, eftersom landet kommer att fyllas med somalier oavsett vad de rapporterar om.
   En liten segergest och lite salt i såret.

   Radera
 2. Valresultatet i Forserum:
  http://www.val.se/val/val2010/slutresultat/R/valdistrikt/06/82/0724/index.html

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jag tittade på valkretsen för kommunen. Men det var nästan samma siffra.

   http://www.val.se/val/val2010/slutresultat/K/valdistrikt/06/82/0724/index.html

   Radera
 3. Instämmer med artikeln + kommentarerna.

  SvaraRadera