fredag 17 augusti 2012

Några vettiga YouTube-kommentarer om turerna kring Julian Assange.Mycket riktigt! Wikileaks är en CIA/Cass Sunstein skapelse. Julian Assange har sedan länge finansierats av George Soros och haft tydliga kopplingar till MOSSAD.

Skulle eliten verkligen vilja ha Assange skulle de redan ha plockat honom för länge sen och media skulle aldrig ha uppmärksammat fallet. Istället så har det hela blivit till ett enda stort media-jippo.

Nåväl, låt oss tillåta dårarna fortsätta jaga en enorm distraktion, medans vi engagerar oss i de riktiga nyheterna. De som massmedia gärna mörkar eller förvränger.

7 kommentarer:

 1. Titta på vilka som är ledare i Latinamerika.

  Rafael Correa (Ecuador) som har en vicepresident med förnamnet Lenin... go figure :D

  Evo Morales (Bolivia)
  Hugo Chavez (Venezuela)
  Christian Kirchener (Argetina)
  Dilma Rousseff (Brasilien)

  idel rödskinn.

  En kommunistkabal och vi vet att grunden för deras politiska system är Satanismen:

  Karl Marx and Satan
  http://horst-koch.de/joomla_new/content/view/134/145/

  Som jag ser det så är världen olika stridande satanist fraktioner, vi har de sataniska muslimerna, vi har de sataniska katolikerna, vi har de sataniska luciferianiera och vi har de sataniska kommunisterna/socialisterna.

  När man går på djupet i dessa system och granskar så hittar man alltid Satan med anhang dragandes i trådarna.

  Men även deras blodlust är en dead giveaway.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Correa är en utav de främsta anhängare till UNASUR. Ett sydamerikansk frimurar projekt som ska likna det kommunistiska EU.

   Radera
  2. Vilken satanisk sekt tillhör liberalerna då enligt dig, eller judarna?

   /Erik Blodyx

   Radera
  3. Liberaler är givetvis nyttiga idioter, men finns helt klart Luciferianer bland de också men de flesta har ingen koll på något som är viktigt, det jag ser är enbart en förödande effekt.

   Vilka judar syftar du på? Globalister eller Nationalister?
   Sadducéerna? Fariséerna? Vänster eller Höger?

   Den här artikeln från 1934 bör nog vara av intresse för dig:
   http://biblebelievers.com/misc_periodical_articles/mbi_001.html

   Radera
  4. Tack för länk, då jag inte är troende så avfärdar jag den som mumbujumbu.

   Finns det några satanister bland dessa olika grupper av judar då enligt dig?

   Personligen så tror jag inte att det är satan alla dessa olika maktmänniskor tillber, utan det är ren och skär maktlystrad och egoism som får dessa mördare att klicka.

   /Erik Blodyx

   Radera
  5. Givetvis gör du det, det är en självklarhet.
   Förhoppningsvis läste du den iaf. jag tror inte heller att
   du går att övertyga på något sätt då du verkar vara lite sådär "don't confuse me with the facts, my mind is made up" jag var själv ateist tidigare men jag gick dit bevisen pekade och bevisen har aldrig varit i ateismens favör, lögner däremot har ateismens prästerskap en hel del av.

   Satanister finns i alla folkslag, vissa vet att de är det och vissa vet det inte, men eftersom du inte är troende så behöver vi inte diskutera dessa strukturer närmare, men kika in Sadducéerna speciellt och hur de utvecklades, Michael Hoffman har en intressant bok som berör ämnet, dock så är det en Kristen bok och om du inte har förkunskaperna så tror jag inte du förstår bokens helhet och missapplicerar den.

   Jesus slåss ju mot delar av dessa satanister och kallar de även för vad de är ett flertal gånger om du någonsin läst Evangelierna så har du sett detta, de försöker i sin tur hela tiden få Jesus mördad för att han säger precis som det är att han är Gud och att han är Israels Messias, de hade inte en tanke på att släppa makten, även i GT så avslöjar Gud vilka dessa religiösa ledare är.

   Har man däremot inte grundkunskapen i ämnet så är det lätt att man blir förvirrad och blandar ihop det hela, det är ett mer avancerat ämne, men ett kort svar Ja det finns men som Romarbrevet 11 säger så är de avklippta från Israels träd, de må kalla sig judar men de är inte en del av Israel då det visade sig vara en gren som inte var önskvärd, en vissen död gren, dock ska man komma ihåg att Gud är kapabel att återföra döda grenar och göra de levande igen, dock tror jag inte speciellt många av just de skulle bli återfödda, vilket är ett krav för att återinförlivas i trädet. Läs hela Romarbrevet så KANSKE du förstår lite bättre, dock tror jag inte det då du är ateist/agnostiker (?).

   Jag tar nog upp ämnet här om några veckor:
   http://www.christ-saviour.com/

   finns för övrigt intressanta fakta att läsa där.
   Läs speciellt den här:
   http://www.christ-saviour.com/?p=245

   Radera
 2. Oops skrev fel där Christian Kirchener Argentina är det korrekta.

  SvaraRadera