fredag 17 augusti 2012

Bilderbergare stödjer Pussy Riot!

Garry Kasparov som gatuaktivist. 
Tidigare skrev jag om den satanistiska skökan Madonna som gick ut med sitt stöd för Pussy Riot i Ryssland. Nu när domen kom hamnade just Pussy Riot mitt i centrumet av det intenationella politiska samtalet. Massvis med protester orkestrerades av globalisternas agenter, men tråkigt nog fanns det gott om nyttiga idioter som frivilligt deltog och anordnade sina egna manifestationer till fördel för denna globala psyop.

Bland alla de som protesterade i Ryssland fanns även topp Bilderbergaren Garry Kasparov. Som tidigare denna sommar deltog i årets Bilderbergmöte i USA. EU:s Baroness Catherine Ashton, som tidigare haft täta kontakter med brittiska kommunister, och vår egen utrikesminister tillika Bilderbergare Carl Bildt har ställt sig på samma sida som den kristofobiska-genusfascistiska-kommunistiska-vänstern för att fördömma domen mot Pussy Riot.

Så ytterliggare en psyop som Bilderberg lyckades med. Det här blev första sidans nyhet i stort sätt hela världen idag. Oavsett om man kollar på nyhetssidor från Australien, Japan, Kina, England, Sverige, USA. Nyheten finns överallt. Det roligaste i det här är att tokvänstern fortfarande inte fattat hur de agerar nyttiga idioter för den globala eliten. Det är lika skrattretande som alltid att se dessa dårar i sin idiotiska upptåg.

Hursomhelst grattis till Bilderberg och övriga globala elit för en väl genomförd PR-kupp mot Ryssland.


Garry Kasparov var på plats i årets Bilderbergmöte. 

3 kommentarer:

 1. Då stödjer de alltså att folk våldgästar deras Bilderbergmöten?

  Ateister och Luciferianer är såna hycklare.

  SvaraRadera
 2. Fria Tider har ju även det här som FEMEN gör som stödaktion:
  Feminister sågade ned minnesmärke över Stalins offer – i bar överkropp (obs nakenbilder i länken för de som har problem med det så klicka inte)
  http://www.friatider.se/femen-skandar-minnesmorke-over-stalins-offer-i-bar-overkropp

  Man skändar alltså kommunismens offer i sin patetiska statement, känns som om blondinen kanske dödas i samband med detta.
  Hade jag varit Ukrainare hade jag kastat ruttna ägg på de nästa gång de dök upp.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jag tyckte att den Ukrainska prästens uttalande var mycket klokt. De vill provocera. Det bästa är att ignorera dem. Gud kommer att straffa dem sen.

   Radera