söndag 19 augusti 2012

New Madrid, Denver och NAU.Om ni inte hört talas om New Madrid i NWO-sammanhang kan jag rekommendera en tidigare special jag skrev om gällande vad som skulle kunna ske den 21 december i år, som en del av det andliga 2012 bedrägeriet. Videon ovan spekulerar om någonting nu äntligen är på gång, då det på ett mystiskt sätt skett väldigt många sänkningar av mark. Som sagt läs om det jag tidigare skrivit om, annars kan det vara svårt att följa med.

Det är tänkt att enorma naturkatastrofer (HAARP?) kommer att trigga New Madrid händelsen då mellersta delarna av den nordamerikanska kontitnenten hamnar under vatten. Miljöfascisterna kommer då att hävda att det är människans påverkan av klimatförändringarna som ligger bakom detta och att man nu ska ta in med hårdhandskarna (järnhandsken) och äntligen genomföra det miljöfascistiska/kommunistiska/eugenistiska Agenda 21.

Många menar att det är efter någon slags katastrof (som till exempel New Madrid) som kommer att få USA att deklarera undantagstillstånd (Martial Law) och att den amerikanska konstitutionen kommer då att avskaffas. Ett eventuellt attack mot Washington har man även nämnt i samband med detta. Och att då hela det politiska maskineriet skulle flytta över till Denver i Colorado. Just Denver pekas ut av en del som NAU:s (Den Nordamerikanska Unionen) huvudstad. Infödda indianer talade även om en stor huvudstad mitt på den röda platån (Colorado betyder färgad på spanska).

Detta var till en början endast en teori som först kom med Jon Roy Carlson. Jon Roy Carlson var en armenier från Grekland som hette Arthur Derounian, innan han invandrade till USA, bytte namn och blev kär med det nya landet och allt som den stod för.

Han upptäckte efter en tid hur det han kallade fascister skulle propagera med anti-semitiska budskap och på ett försiktigt sätt kontrollera retoriken hos olika extrema grupper. Detta var så klart den nya världsordningens "högerextrema" falang (på låg nivå). Men endast detta skulle bli en början på en längre upptäcktsresa, då han skulle bli den förste att upptäcka den nya världsordningens mål, och exakt hur de planerade att förstöra och avskaffa USA och den amerikanska konstitutionen. År 1943 kom hans bok "Under Cover". Det är här som förflyttningen av huvudstaden från Washington till Denver nämns för första gången.

"We'll have a second Declaration of Independence, elect a brand-new Congress and move the capital from Washington to Denver. We'll reshape our Republic and start from the beginning.'

Efter en attack mot Washington, eller en enorm katastrof skulle ett undantagstillstånd (Martial Law) deklareras, innan huvudstaden flyttas till Denver i Colorado. Fast då skulle så klart USA och dess konstitution egentligen avskaffas och på ett politiskt/parlamentariskt sätt helt bindas till NAU. USA skulle alltså inte längre existera som självständig nation. Nu gick inte Carlson så långt som att börja tala om NAU i boken. Men det fanns gått om ledtrådar, och idag menar många att detta var poängen för att få USA att till slut underkasta sig NAU.

Bakom kullisserna kommer dock Montreal att styra NAU. En viktig bas för de fransktalande jesuiter och inte minst en dominant arm av den Svarta Adligheten i London (aka New Jerusalem). Jag rekommenderar er att kolla upp Kanadas roll bakom 11/9.

Länge var flyttet till Denver endast en teori. Carlsons bok avfärdades till en början som endast en teori. Men nu verkar Carlson snarare ha haft helt rätt. Sanningen är att många byråer och myndigheter håller redan på att flytta från Washington till Denver i smyg. Till och med CIA håller på att helt flytta sin verksamhet över till Denver. Så nu verkar det som att eliten börjar planera inför den kommande katastrofen genom att redan flytta huvudstaden över till Denver, utan att någon inom mainstream egentligen uppmärksammat en ganska anmärkningsvärd händelse.

Det finns ytterliggare ett element till detta i samband med indianernas uppenbarelser om en mäktig huvudstad i Colorado. Och det har att göra med aztekindianernas pyramider. Berättelser kunde lätt nå Colorado från Mexiko på den tiden, så det finns ett samband menar vissa. Illuminatis pyramidsymbol också idag känd som USA:s sigill visar som ni vet en egyptisk pyramid med Horus/Lucifers öga på toppen. Pyramiden är dock inte hel än.

När Atlantis härskade världen var Mexiko bunden till Egypten. Detta har ett hedniskt/luciferianskt symboliskt värde. Inte bara för att dessa hedningar styrde under hednisk tro, men ty de då enligt Illuministerna var en och samma. Amerika blir inte "hel" förens den Nord Amerikanska Unionen, NAU, blir verklighet. Det är först då pyramiden på USA:s sigill blir hel. Precis så som EU:s gundande har en hednisk/illuministisk gurnd för sin existens, gäller det samma för NAU.

Både EU och NAU kommer att spela var sin roll i förspelet fram tills då luciferianernas Nya Världsordning blir verklighet.


4 kommentarer:

 1. Atlantis är det namnet på världen innan Noahs flod där de dränktes för sina synders skull?

  Genesis 6:4 There were giants in the earth in those days; and also after that, when the sons of God came in unto the daughters of men, and they bare children to them, the same became mighty men which were of old, men of renown.
  Genesis 6:5 And GOD saw that the wickedness of man was great in the earth, and that every imagination of the thoughts of his heart was only evil continually.

  ungefär som det börja bli numera där de är onda mest hela tiden.

  Genesis 6:6 And it repented the LORD that he had made man on the earth, and it grieved him at his heart.
  Genesis 6:7 And the LORD said, I will destroy man whom I have created from the face of the earth; both man, and beast, and the creeping thing, and the fowls of the air; for it repenteth me that I have made them.


  och vidare:
  Genesis 6:11 The earth also was corrupt before God, and the earth was filled with violence.
  Genesis 6:12 And God looked upon the earth, and, behold, it was corrupt; for all flesh had corrupted his way upon the earth.

  hur många krig har vi pågående just nu? Det är över 100, över 75% av tror jag islam är inblandat i.

  Genesis 6:13 And God said unto Noah, The end of all flesh is come before me; for the earth is filled with violence through them; and, behold, I will destroy them with the earth.


  de borde läst detta så de fattar att det de håller på med är samma strunt som fick deras Atlantis vänner att gå under. Den här gången blir de dock inte dränkt, den här gången blir de brända.

  SvaraRadera
 2. Ja just det om du tittar på dollar sigillet på marken under pyramiden så ser du ett till öga.

  Om man drar M A S O N på den så ser man hur pyramiden blir komplett.

  Här kika de här bilderna den ordning de ligger i (den översta först osv.):
  http://image.bayimg.com/paeleaacm.jpg

  Här drar jag ett streck från M:
  http://image.bayimg.com/paelgaacm.jpg
  vidare till A:
  http://image.bayimg.com/paeliaacm.jpg
  vidare till S:
  http://image.bayimg.com/paellaacm.jpg
  till O:
  http://image.bayimg.com/paelmaacm.jpg
  och till N:
  http://image.bayimg.com/paeloaacm.jpg
  pyramiden är komplett
  här vände jag på bilden upp och ner:
  http://image.bayimg.com/paelpaacm.jpg
  tittar du nog så ser du ögat i en den av
  MASONs färdigbyggda pyramiden.
  Jag gjorde en till bild där jag markera vart ögat som är gömt
  i gräset är:
  http://image.bayimg.com/aaemdaacm.jpg

  och där har vi även AS ABOVE SO BELOW.

  jag har dock inte kunnat kolla om det stämmer på riktigt då jag inte har någon en dollar sedel.

  Sprid det hur mycket du vill, Gud gillar att avslöja deras hemlisar och de hatar när deras hemlisar blir avslöjade.
  Men konfirmera med en dollar sedel först för att se om det är så, snackade med en snubbe han tyckte det var ett öga gömt där i sigillet dock hade han ingen lupp eller förstorings glas att kolla med.

  Daniel 2:22 He revealeth the deep and secret things: he knoweth what is in the darkness, and the light dwelleth with him.

  Matthew 10:25 It is enough for the disciple that he be as his master, and the servant as his lord. If they have called the master of the house Beelzebub, how much more shall they call them of his household?
  Matthew 10:26 Fear them not therefore: for there is nothing covered, that shall not be revealed; and hid, that shall not be known.
  Matthew 10:27 What I tell you in darkness, that speak ye in light: and what ye hear in the ear, that preach ye upon the housetops.
  Matthew 10:28 And fear not them which kill the body, but are not able to kill the soul: but rather fear him which is able to destroy both soul and body in hell.

  1 Corinthians 4:5 Therefore judge nothing before the time, until the Lord come, who both will bring to light the hidden things of darkness, and will make manifest the counsels of the hearts: and then shall every man have praise of God.

  Praise the LORD :D

  SvaraRadera
  Svar
  1. Har alltid en dollar på mig, så jag kan inleda samtal med nya bekanta om Illuminati. De brukar tycka att det är intressant.

   Jag tror jag behöver en åtminstone en bättre förstoringsglas. Den är så liten om den finns att jag kan inte se den med mitt bara öga.

   Det kan vara något. Men den är väldigt liten.

   Radera
  2. Du får undersöka om så är fallet, kan ju vara något för att bilder ät uppförstorad att det blivit något fel.

   Har som sagt inte undersökt det hela närmare, i vilket fall som helst så blir det iaf en komplett pyramid och det vore inte förvånande om man gömt ett öga där med tanke på allt annat som är gömt i sigillet.
   För att inte tala om allt annat som gömts så som de hundratals 911 referenser i popkulturen inför 911.

   Har suttit och tittat på en hel del popkultur på sistone och hittat ännu mer intressanta referenser. Die Hard filmerna de tre första har väldigt mycket mer än folk ser, bland annat i den första filmen så har man en sprängning i Nakatomi skyskrapan vid tiden: 1.16.33 in i filmen snurra på siffrorna så har du 33 911, frimurarnas 33 referense och 911 när första explosionen i skyskrapan sker, just exakt vid den tidpunkten, någon kanske upptäckt det tidigare har dock bara sett att folk noterat dialogen som startar 01:19 in i filmen (läser man siffrorna baklänges så har du ju 911) personen som Bruce Willis sitter brevid säger ju att han flugit 9 år och Bruce Willis karaktär svarar att han varit Polis i 11 år.

   Enligt Wikipedia så är Bruce Willis karaktär 33 år gammal och född 1955 och från New York
   http://en.wikipedia.org/wiki/John_McClane

   Vidare så kom filmen ut 1988, vilket är 33 år senare.

   Så det är inte bara referenser i filmen utan även ledtrådar vid vilken tidpunkt något sker i filmerna.

   I Tredje filmen, den med Samuel L. Jackson som har en karaktär som heter Zeus efter den grekiska demonguden, så har man helt omotiverat för själva filmen inklippt bilder på Twin Towers. Vilken tidpunkt i filmen? 33:09 till 33:11, lol du ser 33 igen och 9 plus 11.

   tidigare i filmen vid 09:11 in i filmen så säger Zeus åt sina brorsöner att ringa 911 "för någon är på väg att bli dödad".

   För att inte tala om omslag till filmen med ledtrådar, första filmen:
   http://www.imdb.com/title/tt0095016/

   Ett öga, skyskrapor som exploderar och skyskrapan ser ut som två skyskrapor, för övrigt så precis när eftertexterna till första filmen börjar rulla vid:
   2:07:11 in i filmen så ser man två skyskrapor (2+7 = 9, så ännu en 911).

   och till omslag två åter igen ett öga referensen fast istället för skyskrapa så får vi se ett flygplan:
   http://www.imdb.com/title/tt0099423/

   och på tredje omslaget så får vi se:
   New York
   http://www.imdb.com/title/tt0112864/
   med två explosioner bakom Bruce Willis.

   Radera