fredag 24 augusti 2012

"Svenskarna ska tvångsintegreras in i den Nya Världsordningen."

Ihsan Kellecioglu är en turkisk ungdomsarbetare. Alltså har han arbetat med ungdommar, enligt uppgift ideelt. Men man kan ju fråga sig vilket intryck denne Kellecioglu har gett med tanke på att han varit med på panelen för en EU-mässa. Hursomhelst har denne haft kontakt med eurokraterna. Och det är uppenbart att de gillar varandra. Om inte det gällde då, så gäller det definitivt nu.

Nu när Kellecioglu publicerat en artikel i SvD där han klargör att svenskarna skall tvångsintegreras i de Fabianska Socialisternas dystopisk mångkultur, och i och med detta även in i den Nya Världsordningen på sikt.

I mångkulturen kan olika grupper kämpa mot varandra och staten spela domare. Det blir så hur man än vrider och vänder på saken. Det är just det som är så förödande med det mångkulturella projektet som först var lancerad av den brittiske homosexuelle socialisten Lord Roy Jenkins (mångkulturens fader). Så nästa gång vi ska diskutera mångkulturen, denna Babels torns skapelse, låt oss åtminstone sätta det hela i dess historiska perspektiv, så vi vet vart denna samhällsexperiment kommer ifrån, vem/vilka som velat ha den och varför.

SvD, AvP, FT.

2 kommentarer:

 1. Belials söner har alltid varit sodomiter och pervertiter.

  Genesis 19 och Judges 19 och framåt.
  Att man ger en Lord titel till en sodomit-socialist säger det mesta.

  Titta även på antalet sodomiter i den katolskarörelsen.

  Ihsan ser ut som en skinkryttare även han.

  SvaraRadera
 2. Allt NWO folk kommer tvångsintegreras med helvetet.

  SvaraRadera