söndag 26 augusti 2012

FN:s Agenda 21: målet är internationell kommunism!

FN:s miljöfascistiska fördrag, Agenda 21, har som målsättning global kollektivisering med "hållbarhet utveckling" som ursäkt. Deras utgångspunkt är den kommunistiska visionen om "social rättvisa". För er som bor ute på landet kommer det att bli svårare och svårare att leva där, och du kommer på sikt att tvingas till att flytta in till storstaden. Det handlar om:

* kontroll av energi

* kontroll av transportation

* kontroll av industri

* kontroll av produktion

* kontroll av utveckling

* kontroll av tillgången till vatten

* kontroll av befolkningsantalet mm.

Det är den globalistiska kommunitarianska samhället som skall då växa fram, när privat ägandet helt har avskaffats av FN över hela världen under Agenda 21.

Här följer Tom DeWeeses föreläsning om Agenda 21, det största hotet mot äganderätten!Läs även:

Hur FN:s Agenda 21 kommer att påverka dig personligen, och de förrädiska agenterna som kommer att förgöra svensk tillväxt.


9 kommentarer:

 1. Lyssnar på Myron Fagan och hans föreläsning "The Illuminati and Council on Foreign Relations" mest för att känna pepp och bli påmind samtidigt som jag kollar lite grejer på nätet, och se; du skriver om det han talar om!
  http://www.youtube.com/watch?v=6Pn7AVWPEDk
  Nya namn på gamla idéer. De har sina planer klara sedan ett tag så att säga.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tyvärr ger han inte en fullständig historisk beskrivning av den Bavariska Illuminati. De var helt och hållet en skapelse av Knights of Malta.

   Jag kanske skriver om det framöver.

   Radera
 2. Det är iofs Satanic New World Order man söker, sen att kommunismen har en stor del av samma ondska handlar ju om att Marx var satanist ( http://www.cuttingedge.org/pages/seminar2/MARXPASS.htm ) och att kommunismen enbart är en antites.

  Dvs. nästa steg som leder till den Sataniska Nya Världsordningen, kommunister är även ofta själva spiritister har jag noteras, jag trodde de alla var råateister men mina senaste möten med kommunister var att de var spiritister och ett par av de hade vad de kallade "andar" hemma i sitt hus.

  Man ser även hintar till vad de ska göra i populärkulturen.
  Ett steg på målet där kommunisterna används som kanonmat precis som muslimerna för att införa dessa Sataniska system, man tror ju att man behöver stora blodsoffer för att införliva sitt rike.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Precis. Kommunism är mycket äldre än Karl Marx. Och ateismen är egentligen en fasad för att förblinda och vilseleda massorna.

   Radera
 3. För övrigt så gick jag och köpte mig ett par 1 dollarsedlar och satt med mitt förstoringsglas och det är verkligen ett öga gömt där i marken under pyramiden, alltså stämde det helt korrekt.

  Så du kan nog köra det på din blog, tänkte slänge upp det på
  http://www.christ-saviour.com/ också. Är på tiden att även det exponeras.

  ska kirra iordning en NWO forumdel på forumet också där jag ska posta massor med intressanta saker jag noterat som de försöker gömma in plain sight.

  SvaraRadera
 4. vad brukar ni röka innan ni kollar youtube efter fakta?

  /166 543 28 97 665 221

  SvaraRadera
  Svar
  1. YouTube är en sida som används av människor som lägger upp videor, precis som LiveLeak, Break.com eller Dailymotion.

   YouTube är inte källan. Källan i det här fallet är Tom DeWeeses föreläsning.

   Om det är något felaktigt som han kommit med, är du välkommen att ifrågasätta hans källor. Jag varnar dig att de flesta av mina läsare känner till Clube of Rome (Romklubben). Frågan är om de känner till deras agenda.

   Radera