lördag 11 augusti 2012

Har förbudet mot barnaga gjort Sverige till pedofilernas paradis?

Idag kunde man se nyheten i SVT och läsa om det i DN. Ett barn blev utsatt för en våldtäkt i socialens barnavård. Det här är inte första gången sånt här sker. I mina år har jag hunnit se fler nyhetsinslag och reportage om hur barn misshandlas och våldtas under statens omsorg. Ett praktexempel på detta är fallet med de vanvårdade barnen mellan 1920-1980. Och dessa grova övergrepp av barnen utförd av staten har stannat efter 1980. Tvärtom är det mycket som tyder på att det hela kan ha utvecklat sig till någon slags underjordisk industri.

Eva Bengtsson. 
Om du vore en pedofil, skulle inte du då söka dig till olika organisationer som kämpar för "barnens rätt i samhället"? Skulle inte åtminstone denna sortens element dra sig till statliga organisationer för att få sig fler offer? Det är så mycket i samhället som är så ytterst fel, men som i vilken diktatur som helst, likt Huxleys Brave New World, så är det ingen som verkar se vad som sker. Alla verkar passivt följa med och slå sig för bröstet, stolta över hur "goda" man är. Det bör ses som uppenbart att ett land ledd av pedofiler som Olof Palme, som ger sig på 14-årigar som Eva Bengtsson, är ett land som gärna vill underlätta för pedofiler.Det finns massvis med fall där staten utfört klappjakt efter fler barn för statligt anstälda att få göra som de vill med dem. För de progressiva var förbud mot barnaga en angelägenhet för att ta barn bort ifrån sina föräldrar. (Om ni är intresserade av det historiska i det här ämnet så rekommenderar jag Daniel Hammarbergs dokumentär "The Socialist Utopia". Den hittar ni enkelt på YouTube).

Denna jakt på nya barn underlättades rejält av lagen mot barnaga. Förbudet mot aga i skolan kom på 50-talet, följt av 60-talets avskaffandet av föräldrars rätt att aga. 1979 kom tillslut lagen om förbud mot barnaga. Med facit i hand ter det sig uppenbart att detta handlade inte om att skydda barn, utan att snarare underlätta för just pedofilerna.

"Barn har rätt till omvårdnad, trygghet och en god fostran. Barn skall behandlas med aktning för sin person och egenart och får inte utsättas för kroppslig bestraffning eller annan kränkande behandling." 

Debatten fördes och förs på ett mycket falskt sätt av vänstern som vanligt. För dem så är de som säger emot statens övergrepp onda. Enligt dom hatar vi miljön, invandrare, kvinnor, bögar, de fattiga, de handikappade, de äldre och nu även barn. Samtidigt bortser dessa hycklare från statens övergrepp och kräver att vi ska ge staten mer makt för att lösa våra problem, trots att det faktiskt är staten som skapar våra problem.

Fallet Dominic Johansson blev känd internationellt. Men om du endast följt svensk media, så har du förmodligen aldrig hört talas om fallet. Det här fallet bevisar bara hur kraftig efterfrågan av den svenska parasiteliten är för fler barn.I följande video tar Daniel Hammarberg upp hur illa det ligger till i det Sovjet liknande Sverige och hur barn vanvårdas i stort sätt dagligen utan att någon gör något. Dessa barn har ingen Loreen på sin sida som bryr sig om deras omistliga rättigheter. Förutom fallet Dominic Johansson tar Hammarberg även upp ett uppmärksammat fall om det ökända barnhemmet Oasen, där en flicka flydde ända hem tillbaka till sina föräldrar för att sedan polisen skulle komma och föra bort henne. Videon lades upp på YouTube 2007 och fick väldigt mycket uppmärksamhet. (Idag är den så klart borttagen, sedan Sveriges gren av YouTube bildades och censuren kunde spridas till svenskspråkiga videor). Hammarberg visar dock delar av denna video i följande klipp bland annat. Barnhemmet Oasen har varit ökänd för en massa övergrepp på barn, inkompetens från personalen och till och med våldtäkter. Kalla Fakta gjorde ett reportage om detta för några år sedan. Men Oasen är knappast undantaget, utan snarare regeln. (En kille som bodde där berättar om hur det var för honom där i en video på tre delar (1 , 2 , 3 ), han önskar att ingen ska tvingas uppleva det han fick uppleva där).Ytterliggare ett verk av den svenska socialdemokratin. Tyskarna kallade det socialdemokratiska barnindustrin för der kinder-gulag i socialiststaten Sverige. Om Alliansen inte hade vunnit valet 2006, hade ingen utredning förmodligen kommit fram, gällande de vanvårdade barnen mellan 1920-1980. Men inte mycket har annars egentligen förändrats.

En kritisk debattartikel om förbudet mot barnaga var skriven på Newsmill 2010 . Även om författaren är uppenbart frustrerad, är hans kritk av lagstiftningen mycket väl artikulerad. Författaren precis som jag är självklart emot misshandel av barn. Alla bör behandlas lika inför lagen. Men lagen om barnaga blir i all rimlighet överflödigt. Självklart ska man inte få misshandla barn, av samma anledning som den att man inte får misshandla sin fru eller någon annan för den delen. Författarens ingress tycker jag formulerar det hela mycket väl.

"Lagen om Aga är en idiotisk lag!Just det, jag sticker ut hakan och står för vad jag säger trots att det är helt Politiskt inkorrekt. Naturligvis bör inget barn bli illa behandlat utan alla barn bör behandlas med respekt. Som ett mycket rödhårigt barn i skolan så vet jag exakt vad jag talar om. Därför vet jag också att det finns mängder av ungar som helt enkelt inte är mottagliga för en intellektuell tillrättavisning. Dessa barn använder fysiskt och/eller verbalt våld mot andra, både barn och vuxna, för att förhäva sej själva och reagerar inte på en tillrättavisning förrän dom själva utsätts för någon sorts form av fysikt straff. Eller, med andra ord. Dom slutar inte förrän dom blir knäppta på näsan."

 För flera år sendan såg jag en video på YouTube från USA som visade hur så kallade "barnrättsorganisationer" van en rättegång mot några föräldrar. Det visade sig att föräldrarna hade inte gjort något fel. Barnen togs bort ifrån dem i alla fall. Och de våldtogs av vårdarna. Det värsta med videon var att man kunde se personalen fira att de skulle föra bort barnen till en säker våldtäkt. De började till och med "high-five:a"! Har tyvärr inte kunnat hitta videon igen. Men problemet är något liknande i andra länder, även om Sverige verkar vara ett extrem fall. Amerikanska CPS (Child Protection Services) har visat sig vara pedofilernas främsta bas.

Jag vill knyta an detta med den globala eliten, deras beteende, vad de gör i till exempel Bohemian Grove och kanske fram för allt deras gunst för de homosexuella/pedofila perversiteter tillhörande deras hedniska religion. Ty det är inget sammanträffande att en Topp Bilderbergare som Olof Palme gjorde som han gjorde. Det hela tillhör ett mönster av beteende. Det är viktigt att förstå hur de ser på oss. De är som kejsare som gör tokigheter, bara för att se hur mycket de kan komma undan med. Och ja, de gör det. De kommer unadan med det här. Och de lär fortsätta tills vi faktiskt börjar säga ifrån.

Det är dags att bli mer sofistikerad för att inse hur staten utnyttjar en. Förbudet mot barnaga är ett praktexempel. Det låter vettigt. Vem är för att slå små barn? Ingen! Men att ge staten en sådan stor befogenhet över dina rättigheter som förälder leder till att just fel sortens människor söker sig till vissa positioner inom myndigheter och samhället. Konstigare än så är det inte. Finns det extrema fall där barn måste avlägsnas, visst finns det det. Men vi behöver inte bygga någon underjordisk industri för vanvård i social barnavård som dessutom är finansierad av skattebetalarna.

2 kommentarer:

 1. Inte bara pedofili, man skapar även ferals, alltså barn som är vildar som gör som de vill, som inte har något respekt till någoting osv.

  Bara titta på dagens ungdom som knappt fått sig en dagsedel, de är ju helt kaotiska.

  En intressant pamflett i ämnet:
  12 Steps to Raise a Juvenile Delinquent
  http://av1611.org/othpubls/raisekid.html

  vidare så säger ju Bibeln åt föräldrar att tukta sina barn, den här versen är sann:
  Proverbs 13:24 He that spareth his rod hateth his son: but he that loveth him chasteneth him betimes.

  addera sedan de fyra versern i pamfletten:

  And, ye fathers, provoke not your children to wrath: but bring them up in the nurture and admonition of the Lord.
  Ephesians 6:4

  Train up a child in the way he should go: and when he is old, he will not depart from it.
  Proverbs 22:6

  The rod and reproof give wisdom: but a child left to himself bringeth his mother to shame.
  Proverbs 29:15

  Children, obey your parents in all things: for this is well pleasing unto the Lord.
  Colossians 3:20

  bara titta på det kaos som är nu med barn utan någon som helst respekt, vilket kan bli väldigt farligt för de när de blir lite äldre och råkar springa på fel folk och där de saknar den tillbörliga respekten för den som har makten så kan man råka riktigt illa ut, t.o.m. dödas.

  Vidare om pedofili så finns lite intressant information hos Dr.Reisman:
  http://drjudithreisman.org/articles.html

  Här en artikel om just pedofilringar:
  Puppeteer Who Wanted to Cook and Eat Children Exposed in Vast International Child Porn Ring
  http://christiannews.net/puppeteer-who-wanted-to-cook-and-eat-children-exposed-in-vast-international-child-porn-ring/

  Vidare den bannlysta dokumentären:
  Conspiracy Of Silence (Banned Discovery Channel Documentary)
  http://www.youtube.com/watch?v=asvl6kO1Vo8

  glöm inte att spara ner då sånt här material har en tendens att "försvinna".

  Och en till dokumentär som är viktig:
  Secret History: Kinsey's Paedophiles
  http://video.google.com/videoplay?docid=8606305708018993332

  numera brinner han dock rättmätigt i helvetet och inväntar Guds dom och hans färd rakt in i eldhavet.

  Och här på svenska:
  DOKTOR ALFRED KINSEY -
  DET MODERNA SODOMS GRUNDLÄGGARE
  http://bibeltemplet.net/kinsey.html

  det där är sajten det var en massa rabalder om som de försökte stänga ner och grejer, sodomiterna gillar ju inte att avslöjas.
  Här just om rättgången mot siten:
  http://bibeltemplet.se/trial/
  de har en del material i ämnet iaf:
  http://bibeltemplet.se/show.cgi

  vidare så har vi detta:
  Geoffrey Leonard - Proud Pedophile
  http://www.youtube.com/watch?v=-XSB4sQGT_4

  man verkligen ser demonerna i Leonard.

  Vidare så har vi:
  http://evil-unveiled.com/Main_Page

  som är en site som hänger ut pedofiler och deras organisationer som Nambla osv.
  Klicka på Articles List för att se det de har så kan du bygga vidare.


  The Pedophile Elephant in the Gay Activist Closet
  http://www.voiceofrevolution.com/2011/11/15/the-pedophile-elephant-in-the-gay-activist-closet/

  finns mycket mer men det får räcka för stunden, ämnet dyker nog upp igen.

  SvaraRadera
 2. Glöm inte bort "The Kinsey Syndrome" av Chris Pinto.

  http://www.youtube.com/watch?v=RVwbVRNwm6s

  SvaraRadera