onsdag 17 december 2014

Sexodus - Feminismens seger mot relationen mellan män och kvinnor.

Kanske månadens mest uppmärksammade artikelserie, som skapat stordebatt på internationell nivå (förutom kanske i Statsfeministiska Sverige) är Milo Yiannopoulos artikelserie hos Breitbart, under överrubriken The Sexodus.

Yiannopoulos tar upp ett oerhört viktigt ämne som man pratar alldeles för lite om. Han har kanske inte med alla element, men han har med de viktigaste. Och det gäller feministernas (och eliternas) sociala ingenjörskonst för att förinta relationen mellan män och kvinnor, i synnerhet unga män och kvinnor.

Detta rör alltså fenomenet Sexodus eller MGTOW, eller den postmoderna (postfeministiska) mannen. 

Unga män har helt enkelt gett upp. Det är inte längre värt besväret att skaffa sig en tjej. Man har blivit anklagat för att vara en potentiell våldtäktsman, eller en äckel, kryp. Och många unga män vet inte längre ifall de ska vara den vita riddaren eller den tuffa grabben. Vad han än gör, blir det fel. 

Istället väljer unga män i allt högre grad att ge upp på kvinnor och istället söka sig till porr, datorspel, sport, droger och andra grabbiga aktiviteter. Det är alltså inte längre värt att skaffa sig en stabil relation med en kvinna. 

Parallellt med detta är unga kvinnor allt mer missnöjda och olyckliga. De kan inte hitta den rätta mannen. Och de blir samtidigt allt mer promiskuösa. Vilket gör dem mindre intressanta för män att investera i en längre relation med. 

Allt färre par gifter sig. Och vi märker också hur snabbt västerlandet går under då allt färre barn föds i väst. Statsfeminismen har inte bara gjort män allt mer irrelevanta, utan även kvinnor allt mer olyckliga, på samma gång. Och denna kombination har lagt grunden för en kommande demografiskt katastrof. 

Ett land ligger före alla andra i denna utveckling. Och det är Japan. Barnafödandet är katastrofalt låg. Och männen är knappast intresserade av att skaffa sig kvinnor längre. Det är ett recept som i längden skadar en hel civilisation. Men det visste vi ju redan förstås. 

De som följt den här bloggen, vet redan att ytterst sällan sker något av en slump. Vi känner till eliternas Agenda 21, som har sina rötter tillbaka till Malthus felaktiga befolkningsteorier. Samtidigt som media och så kallade "experter" skrämmer massorna, om att vi är för många, är vi defacto på väg mot en global demografisk katastrof, som kommer att få långvariga konsekvenser för framtiden.

Men det finns ytterligare ett element i det hela, som jag tog upp i min artikel om feminismens hedniska rötter. Slutmålet ÄR att helt utplåna så väl män som kvinnor. Eliterna vill medvetet feminisera män och maskulinisera kvinnor. Och det är här HEN-agendan i Sverige och det tredje könet kommer in. Relationen mellan män och kvinnor kommer att bli helt irrelevanta. Familjen som koncept kommer att försvinna helt. Reproduktionen kommer att skötas av Staten. Därför är heterosexualismen numera irrelevant för eliten. Deras plan är att fortsätta att lansera homosexualismen och andra avvikelser, tills de uppnått sitt mål att helt utplåna familjen, den sista bastionen av frihet mot Staten. 

Det är utifrån denna kontext som vi bör förstå Yiannopoulos artikelserie. 


11 kommentarer:

 1. Breitbartlänkarna fungerar inte.
  Youtubeklippet fungerar.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Hmm... Klippet funkar. Men länkarna är döda.

   Mycket märkligt. Det går att komma inte på Breitbart. Men just dessa länkar verkar inte funka.

   Radera
  2. Jag har iofs varit med om att Breitbartlänkar bara brukar vara uppe en kortare tid, en månad eller liknande, tror de har dåligt med serverutrymme.

   Fast det fanns en hel del artiklar under
   http://www.breitbart.com/author/milo-yiannopoulos
   hela 9 sidor men inte dessa artiklar av vad jag såg när jag slöläste igenom de. Dock gick de endast tillbaka till April 2014, är artiklarna äldre så kanske de arkiverats men inte på internet?

   Han skrev dock om din nya favorit Russell Brand:
   http://www.breitbart.com/london/2014/09/08/why-does-russell-brand-have-such-absolutely-awful-taste-in-allies/

   Radera
  3. Noterade även att länkarna kommer upp när man söker på de på internet men så när man klickar och kommer till Breitbart så får man en 404, precis som när man trycker på länkarna här.

   Dock verkar de vara från September 2014 så det lär inte vara arkivering.
   ÄR samma visa när man går via den här artikeln som skriver om det hela också:
   http://conservativewoman.co.uk/laura-perrins-call-sexodus-men-retreat-women/

   skumt.

   Dock lyckades jag gräva fram de via Waybackmachine för de som vill läsa (tar en liten stund att ladda så stressa inte, låt sidan ladda klart (Archive.org är lite överbelastad då och då):
   https://web.archive.org/web/20141214034346/http://www.breitbart.com/Breitbart-London/2014/12/04/The-Sexodus-Part-1-The-Men-Giving-Up-On-Women-And-Checking-Out-Of-Society/

   och

   https://web.archive.org/web/20141214034346/http://www.breitbart.com/Breitbart-London/2014/12/04/The-Sexodus-Part-1-The-Men-Giving-Up-On-Women-And-Checking-Out-Of-Society/

   dock intressant att den senaste fångsten av sidan är redan den 14 december 2014, så den här 404:an från Breitbart är ny. Vem vet om artikeln var väldigt farlig så att de tagit bort den, lika bra att spara ner sidan från Archive när man är igång.

   Radera
  4. Oops nu är jag lite halvtrött, här är länk 2:
   https://web.archive.org/web/20141212042417/http://www.breitbart.com/Breitbart-London/2014/12/09/The-Sexodus-Part-2-Dishonest-Feminist-Panics-Leave-Male-Sexuality-In-Crisis

   noterar att det var du som var lite trött och skickade upp samma länk två gånger i ditt originalinlägg MHV och jag var tröttmössa och inte noterade det för. Nu är dock länk två i detta inlägg.

   Radera
 2. De allra flesta kvinnor på jorden anser säkert att den unge mannen som talar i filmklippet är MYCKET ATTRAKTIV när det gäller utseendet!

  I vansinneslandet Sverige betalar vi importerat folk från muslimska länder att storligen föröka sig på svenskars bekostnad! Tyvärr har jag inte länk till den statistik som visade att invandrare från muslimska länder föder betydligt fler barn per kvinna i Sverige än de gör i ursprungslandet.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ni har dålig smak ni kvinnor på jorden. IMHO.

   Killen ser ut som en Russell Brand hippie och väldigt feminin. Lite Effeminate varning där. Om det är Infowars Watson vi talar om.

   Radera
 3. Sen tror jag inte man ska förbi se de ADHD och de ADD psykofarmaka som många unga spralliga grabbar blivit impumpade (samma skit som i stort sett alla skolskjutare varit fyllda med), de som jag sett som varit fullpumpade av sån skit verkar vara väldigt asexuella?!!? Vilket säkert är en välkommen sideffekt för TPTB, kanske t.o.m. en design feature av "medicinen"? Vet inte om det är så men de verkar i de flesta fall vara rätt blasé tills de flippar ur och skjuter upp en skola eller liknande, intressant att de aldrig gör en Riksdagsskjutning utan nästan alltid en skola.

  SvaraRadera
 4. Det var ett intressant inlägg, men de sista två styckena blev lite svåra att ta på allvar för mig. Saker och ting kanske inte sker av en slump så ofta, men ur det följer inte att det skulle vara någon medveten konspiration.

  Jag tycker att detta fenomen är ett solklart fall av demokratisk förruttnelse. Det har under många decennier varit lukrativt att gå in i politiken med någon slags "feelgood"-ideologi som exempelvis modern feminism, och föga förvånande så drar detta till sig hugade politiker. Och för varje ny uppsättning ideologer måste retoriken och den praktiska politiken skruvas upp till en lite extremare nivå än tidigare, för att kontrastera sig mot de gamla och fortfarande verka relevanta.

  SvaraRadera
 5. Först; Tack för en fantastisk blogg, som fått mig att försumma andra sysslor, nu två kvällar i sträck.

  Naturligtvis finns det saker man kan göra för sitt eget välmående. Istället för att ge upp så får man helt enkelt ransaka sig själv för att se efter vad man verkligen vill ha i livet. Vill man ha en fru eller vill man inte? Vad har man för värderingar? Vill man kunna stå upp för vad man tycker, oavsett om det är politiskt korrekt eller inte? Efter att man besvarat dessa frågor så kan man lägga upp ett handlingsprogram för sig själv, som innebär att man vänjer sig vid att stå upp för vad man tycker och att inte ge upp bara för att man fått nobben av en hjärntvättad feminist.

  Jag själv har på senare tid börjat ifrågasätta mina vänninor när de börjat gaffla om patriarkat och våldtäktskultur, och de har faktiskt lyssnat och respekterat min åsikt, för de vet ju samtidigt att jag inte betett mig som ett "misogyn" mansgris mot dem. I det lilla förändrar man det stora.

  Sen är de feministiska myterna bara så larviga. Myter som "våldtäktskultur" faller ofta på sin egen logik och är därför mycket lätta att motbevisa. Det handlar i slutändan om att våga resa sig upp och säga nej till det vi inte vill ha.

  Massmedias tid håller på att rinna ut, och när den gjort det så är radikalfeminismen chanslös när dess anhängare börjar se hur saker fungerar i verkligheten istället för att ha ögonen klistrade på Gudrun och Anita :)

  SvaraRadera
 6. replica bags cheap replica gucci handbags e8d47i4g81 replica bags hong kong see b0g22a7e63 good quality replica bags replica bags in delhi k8v79z3d22 replica bags wholesale mumbai replica hermes handbags h7q66s9w28 replica bags wholesale in divisoria

  SvaraRadera