onsdag 3 december 2014

Skrev om vår nye kriminelle Rikspolischef - Blev SWAT:ad av svenska poliskårens insatsstyrka.

Fasci-symboler i den svenska poliskårens emblem.

Nu får det fan räcka! En av mina läsare uppmärksammade mig om att bloggaren Corruptio blivit SWAT:ad av poliskårens insatsstyrka. Det är Sydsvenskan som skriver om fallet.

Poliskåren åkte med en piketstyrka in till en mindre ort utanför Landskrona och SWAT:ade en bloggare som skriver om korrupta poliser som säljer vapen till kriminella i samhället! Detta är fakta som även etablerad media tvingats skriva om! Corruptio har även avslöjat frimurare inom poliskåren och flera oegentligheter.

Men nu anklagas han för HMF, "förolämpning" (tror de menar ärekränkning), förtal, brott mot PUL, ofredande och förgripelse mot tjänsteman. Ni kanske minns att jag skrev om Corruptio iom Aschbergs personliga vendetta mot honom som avlöstes i programmet Trolljägarna.

Jag har ett antal kommentarer till detta.

1. Om inte jag minns fel är ofredande och förgripelse mot tjänsteman gammalt skåpmat.

2. Brott mot PUL har inte Corruptio begått. Han ansöker om att få ut uppgifter från domstolar, precis som vem som helst kan göra. Därför är även LexBase fullt legitimt (trots vad vissa rättshaverister må hävda). Corruptio har inte samma arbetsmetod som Aschbergs kompisar i ResearchGruppen. Den saken är klar.

3. HMF-lagen och ärekränkningslagen är de två största hoten mot yttrandefriheten som finns! Dessa används som gummiparagrafer för att tysta ner meningsmotståndare!

4. Förtal. Ja, kan Corruptio ha överdrivit något och förtalat någon? Ja det kanske är möjligt. Jag vet inte. Men i så fall så driver man igenom en rättsprocess! MAN SKICKAR INTE EN INSATSSTYRKA MOT NÅGON SOM ANKLAGAS FÖR FÖRTAL!

Men vad handlar just det här fallet om? Corruptio har länge skrivit om korrupta polischefer, frimurare, vapenhandel och allmän korruption inom poliskåren. (Förövrigt något som uppskattas av vanliga hederliga poliser, som faktiskt tillhör yrkesgruppen som är mest rädd för sina chefer, enligt en undersökning publicerad hos TV4).

Här skriver jag vad jag tror.

En korrupt hycklande socialistisk skurk blev nyligen vald till ny Rikspolischef. När det offentliggjordes att Dan Eliasson skulle bli ny Rikspolischef, så ökade så klart sökningarna på honom. Men få skulle så klart granska honom som Corruptio. Under Socialdemokraten, Thomas Bodströms tid vid makten som justitieminister, var Eliasson inblandad i Grimslövshärvan, då det avslöjades att polisen sålt vapen till kriminella gäng. Bodström såg till att lägga ner alla försök till förundersökningar. Och Eliasson hjälpte honom. Vi får även lära oss att Eliasson även har ett antal liv i sitt samvete. Detta skrev Corruptio.

Nu är Eliasson Rikspolischef, och en annan Socialdemokrat, Morgan Johansson, är justitieminister. Att Sveriges poliskår nu väljer att SWAT:a Corruptio, är bara ytterligare ett exempel på den Socialdemokratiska fascistiska kängan som trycker ännu hårdare på svenska folkets ansikte. Detta är inget vi kan acceptera! Om inte Corruptio kan kritisera och granska Rikspolischefen, så bör vi sluta kalla Sverige för en rättsstat! Ty det är att ljuga för oss själva. Inse vilken korrupt kloaksamhälle Socialdemokraterna har mödosamt byggt upp efter flera generationer.


11 kommentarer:

 1. Ja just det "K***a i Bangkok" Eliasson är nya Polischefen, det är nog på direkt order av Vänsterextremist Punkaren Eliasson (stor humor att Polisen leds av en laglös punkare, riktigt pinsamt för Polisen).

  Är ju även denna lilla vuxenmobbare som vill kräkas på Åkesson:
  http://www.friatider.se/generaldirektorens-attack-jimmie-akesson-gor-att-jag-kraks
  https://bojkottaaftonbladet.wordpress.com/2014/02/28/generaldirektor-dan-eliasson-kraks-nar-han-tittar-pa-tv/

  typisk ateist för övrigt.

  SvaraRadera
 2. Gestapo försöker hota bloggarna till tystnad och släcka bloggen.

  Häktningsförhandlingen:
  Domaren: Varför tog ni RZ till Stockholm.
  Åkl./rikskrim: Öh, vi vet inte... öh, Lundius bor i Stockholm... öh.
  Åkl.: Vi vet att det är flera personer som skriver på bloggen.
  Adv.: Men det betyder att du slår undan benen på dig själv ju.
  Åkl.: RZ har möjligheten att stänga bloggen, men han vill inte!
  Åkl.: Vi har försökt att stänga bloggen men ej lyckats, Google vill ej lyssna på oss.
  Domaren: Kan ni inte ringa RZ eller hans adv. när ni vill prata med honom?
  Åkl./Rikskrim: Öh, njä... vi tyckte att det inte var lönt för... öh, vi har ju inte kunnat hitta honom... öh.
  RZ: Inte ett enda sant ord har kommit från åklagaren och poliserna. Ställ frågor om polisens vapenhandel till gäng, jag svarar mer än gärna (RZ ler).
  Åkl.: Nej, (slår ut med händerna) det hör ej hit, tyst!
  Domaren: Det finns inga bevis på att RZ har skrivit det åkl. påstår. RZ släpps omedelbart på fri fot.

  Skrämmande hur Gestapo äger all media i det våldtagna landet Sverige.

  SvaraRadera
 3. Polisen har fått Google att filtrera bort bilden på Dan Eliasson. Bilden stod tidigare högst upp när man googlade "Dan Eliasson rikspolischef".
  http://3.bp.blogspot.com/-ixYc7ZRXSTY/UguGOeYYvdI/AAAAAAAAgg8/YqCJQ8uwoRw/s1600/dan+eliasson_daneliasson_grimslov_vapen_thomas+bodstrom.jpg

  SvaraRadera
 4. Hittade en bild på Eliassons raid mot RZ:
  http://i.imgur.com/15g7xw2.jpg

  Sossesvinen förnekar sig inte så fort de får lite makt så blir de helt galna.
  Eliasson och Löfven, helt bäng blev de.

  SvaraRadera
 5. Korruption är väl när de med makt får styra efter eget tycke, precis som detta verkar vara. Grisfittor.

  SvaraRadera
 6. Fakta:

  RZ kidnappas av Socialdemokraterna/Polismyndigheten första gången februari 2005 och förs till hotell i Helsingborg där åklagare Katarina Johansson Welin med poliser Pintinnen/Backman försöker tvinga RZ att hjälpa Socialdemokraterna, Polismyndigheten och åklagarmyndigheten att mörka polisers vapenhandel till gäng. Robert Aschberg (TV3) kontaktade RZ några år senare och ville hänga på och hänga ut kriminella polischefer som importerade kokain till Sverige och sålde 1500 vapen till gängen. Aschberg tvärvände efter påtryckningar från Socialdemokraterna och polisen.

  SvaraRadera
 7. SVT/Socialdemokraterna hycklar!
  http://www.svt.se/nyheter/utrikes/olga-kritiserade-putin-for-korruption-nu-atalas-hon

  SvaraRadera
 8. https://grimslovsharvan.wordpress.com/2017/09/24/stoppades-hannes-rastam-fran-att-utreda-regeringens-morklaggning-av-sanningen-kring-grimslovsharvan/

  SvaraRadera
 9. https://skadestandskravmotstatensverige.wordpress.com/2017/11/29/100-million-euro-claim-against-the-state-of-sweden/?preview=true

  SvaraRadera
  Svar
  1. Kanske av intresse för Ingrid & Conrad?

   https://aschbergochmakten.wordpress.com/2017/12/23/bechir-rabani-varnades-icke-korrupta-journalister-forstod-att-robert-aschberg-ar-en-medlem-i-en-grovt-kriminell-organisation-med-kopplingar-till-regeringen-sapo-polisen-aklagarmyndigheten-och-pre/?preview=true

   Radera
 10. Lägg märke till att makten raderar på nätet det som är till Aschberg nackdel nu när Trolljägarna (säsong 3) börjar.

  https://tvahundrasekunder.wordpress.com/tag/robert-aschberg/

  https://trolljagarna.wordpress.com/tag/internetcensur/

  Osv.

  SvaraRadera