tisdag 2 december 2014

Adam Smith skulle ha röstat emot TTIP.

Skillnad på frihandel och "frihandel". Frihandelns fader, Adam Smith, skulle ha röstat emot TTIP, som snarare är problematiskt för nationell autonomi, och kan i slutändan, likt med fallet EU, också leda till fler regleringar. Regleringar, som vi vet, leder till att multinationella företag gynnas då mindre företag inte längre kan konkurrera mot dem. JBS förklarar. 


4 kommentarer:

 1. Dessa handelsavtal är ju bara delar i skapandet av NWO, för centralisering av all makt.
  De multinationella företag som är del av detta gnuggar händerna, övriga verkar inte fatta att det är de som kommer bli krossade.

  Bara titta på företeelser som Google, som dammsuger upp alla möjliga företag.

  SvaraRadera
 2. Sen när idioterna sitter där med psykopater som Ray Kurzweil som styrande så är det så dags att vakna.

  Eller varför inte psykopaten Stephen Hawkings eller psykopaten Bill Gates?

  "Derp derp hur gick det här till??! En teknokratisk diktatur, hur hamnade vi här? Dirka?"

  SvaraRadera
 3. Denne Adam Smith http://www.realjewnews.com/?p=978#comments

  SvaraRadera
 4. Svenskarna om några är grundlurade när det kommer till begreppet "frihandel". En stor del av vår befolkning tror på fullaste allvar att Sveriges välstånd byggdes upp av socialdemokrati och höga skatter. Inget kunde vara längre från sanningen. Sveriges historiskt största tillväxt skedde mellan 1850 och 1950 under vår frihandelsperiod á la Laissez Faire. Under denna tid åttadubblades (har jag för mig) Sveriges BNP och vi gick från en mycket fattig nation, fattigare än Kongo, till en av Europas mest framstående ekonomier. I vanlig ordning har sossarna fått creds för det hela medan de sakta men säkert monterat ner den svenska ekonomin på direktiv av ett antal familjer...

  SvaraRadera