tisdag 2 december 2014

Hycklande illuminist avslöjas som vidrig hycklare.

Den illuministiska luciferianen och starka NWO-anhängaren Russell Brand, blev förbannad när en journalist bytte ämnet. Brand hade dykt upp för att stödja en vänsterrörelse, med det mycket lämpliga namnet New Era Estate (tillhörande området New Era i Huxton i London), gällande deras protest mot de höjda bostadspriserna i området. 

Under en intervju talade Brand glatt om varför han stödjer de fattiga invånarna i området. Men reportern frågade då Brand om inte problemet hade att göra med att de rika drev upp priserna, och frågade då också hur mycket Brand själv betalade för sin lägenhet. Då blev den rika, hycklande, illuministen, Brand rasande mot reportern. Genast blir han nervös och vill inte tala om hans lägenhet. 

Sen så hoppar Lindsey, in i diskussionen för att försvara Brand. Lindsey får vi sen veta från Brands egen vlogg, tillhör den stora fackföreningsrörelsen Unite, som har starka band till Labourpartiet i England. Hycklaren avslöjades väl, ändå lär folk fortsätta att följa hans illuministiska budskap. Fick en massa hatmejl mot mig senast jag exponerade Brands kopplingar till den globala eliten, och varför han just nu är de etablerade mediernas stor gunstling.

Inte nog med det, så sprider han sin New Age budskap om andlig evolution. Samma budskap som David Icke sysslar med, och som från början förmulerades av Madame Helena Petrovna Blavatsky, modern av den teosofiska rörelsen som idag dominerar inom FN. (Se mitt tidigare inlägg om LUCIS TRUST).

Här får ni ytterligare en dos exponering av luciferianen Russell Brand.
Mer exponering av luciferianen Russell Brand.4 kommentarer:

 1. Bara det faktum att han varit programledare för diverse ockulta ritualer
  t.ex. MTV VMAs 2008, 2009 och 2012.
  2009 MTV VMA hade ju denna megaritual då:
  http://vigilantcitizen.com/musicbusiness/the-2009-vmas-the-occult-mega-ritual/

  För övrigt en varning för den första videons kanal Round SaturnsEye, han är en sån där "zionists are coming zionists are coming" och verkar tycka idoldyrkande åsnan "Broder" Nathaniel a.k.a. Milton Kapner är riktigt bra. Sen när man börjar titta på idioten så predikar han aldrig Jesus och flippade tydligen ut på Judarna när de hjälpte honom när han hade det svårt, en riktig f***a med andra ord.
  https://www.youtube.com/watch?v=4Xm2WLJwVMg

  och givetvis att han är populär bland nazister, kommunister, muslimer och ett antal Alex Jones följare.

  SvaraRadera
 2. Oj nu har de gripit Corruptio Ratko:
  https://www.flashback.org/t2486212

  frågan är vems tår han trampat på som tog det så här långt?
  Jag menar IBM vägrar t.ex. att kommentera deras del i Förintelsen, det måste vara ett rejält stampanden när de väljer att sätta åt Ratko för något.

  Här ett intressant föredrag om det med Edwin Black:
  https://www.youtube.com/watch?v=kQPiub5Qyqw

  SvaraRadera
 3. Tittade in på hans twitter:
  https://twitter.com/corruptioswe

  kanske är det Carl Bildt som fått reda på att Corruptio twittrar om honom?

  Noterar att han twittrar direkt till Carl Bildt, Margot Wallström och Cecilia Malmström, alla tre riktiga rikspsykopater, lär ju vara någon av dom som skickat ut Polisen för att ta honom.

  Iofs Morgan Johansson och Dan Eliasson känns som såna som skulle kunna dra igång ett dra och försöka få folk i fängelse.

  SvaraRadera
 4. Steven Crowder skojar till det lite med Russell Brand:
  https://www.youtube.com/watch?v=6fJFMTEwWts

  Russel Brand verkar vara lika islamkåt som Ben Affleck:
  https://www.youtube.com/watch?v=Zwv9Vum3QB0

  SvaraRadera