söndag 14 december 2014

Marine Le Pen vill göra som Charles De Gaulle och se till att Frankrike lämnar NATO.

Efter att EIT-rapporten kommit ut, och det avslöjats att CIA använt brutala former av tortyr för att försöka skaffa fram information, har många förfasats. Dessutom så visade sig metoden inte fungera särskilt bra för att få fram information från de intagna. 

I Frankrike höjs röster om att återigen lämna NATO i och med detta. Marine Le Pen hintade tidigare i somras om att Frankrike borde lämna NATO (se videon nedan). Men nu efter att EIT-rapporten publicerats kräver Marine att Frankrike lämnar NATO

Det var under Charles De Gaulle, som Frankrike tidigt lämnade NATO och utvisade NATO-basen från Paris till Bryssel. Detta ändrades dock under Nicolas Sarkozy som såg till att återansluta Frankrike till NATO. 

Charles De Gaulle överlevde minst tre olika attentat mot hans liv, utförda av engelska MI6, efter Frankrikes utträde ur NATO. Risken finns att något liknande skulle kunna hända om Marine någonsin tilläts bli Frankrikes president och lyckades med att dra Frankrike ur terrororganisationen NATO. 


1 kommentar:

 1. Tortyr brukar inte funger speciellt bra, jag tror mest att de torterar folk för att de tycker om att tortera folk.

  Jag tror speciellt att det inte alls fungerar mot fatalister som muslimerna, de äkta totalt hjärntvättade muslimerna är ju inte rädda för att dö, muslimernas ledare är iofs livrädda för att dö för de vet att de leder en lögn men den hårdakärnan är fatalister och skiter i om de dör, kan t.o.m. vara kontraproduktivt att tortera en fatalist då fatalisten säkerligen kan luras då den struntar i om den lever eller dör, speciellt från en religion som islam där lögnen är en dygd.

  NATO är pajas, precis som alla andra globalistföreningar som FN, Bilderberg osv.
  Ett gäng misslyckade sopor som har en kort stund på jorden och evigheten i elden.

  Dumb dumb dumb dumb dumb dumb...

  SvaraRadera