söndag 21 december 2014

Min respons till Stefan Swärd.

Nu vet jag inte ifall Stefan Swärd gör sig dummare än han är, eller om han bara låtsas som att det regnar. Han är antingen fullkomligt okunnig, eller precis så ogudaktig som jag påpekade i mitt förra blogginlägg.

Under helgen har Swärd angripits hårt av många svenska kristna. Det gällde främst uppropet mot en mer restriktiv invandringspolitik. Men också hans framträdande i Aktuellt. MEN. Mitt angrepp hade ytterst lite med det i sig att göra! Jag kommenterade inte ens hans artikel eller framträdande i Public Service. Det fanns inget att bemöta där. Han gjorde bort sig kapitalt, och han fick rejält med bakläxa.

Men Swärd verkar knappast vara någon som lär sig av sina misstag. I flera blogginlägg har han nu försökt "bemöta" kritiken som han har fått. Bland det absolut mest bisarra jag har läst. Fullt med motsägelsefulla inlägg, så man undrar om inte han lider av kognitiv dissonans.

Men som sagt, så handlade inte mitt inlägg om detta. Vad mitt inlägg handlade om, stod klart och tydligt i rubriken: "Den ogudaktige Stefan Swärd och den ogudaktiga ekumeniska rörelsen". Jag la större delen av mitt utlägg åt att påpeka Stefan Swärds band till den svenska ekumeniska rörelsen. Och jag påpekade även så klart hur ekumenik går på tvären emot Guds Ord!

Den ekumeniska rörelsen i Sverige har större inflytande över svensk politik än vad många skulle kunna tro!

Men ekumenik verkar inte vara något så problematiskt enligt Swärd. För två år sedan påpekade en av hans läsare det problematiska med att delta i sammanhang med SKR. SKR följer Charta Ecumenica, alltså är SKR ganska öppen med sin ekumeniska agenda.

Trots detta tar inte Swärd avstånd från SKR, utan försöker istället avdramatisera det hela.Och föga förvånande propagerar han för klimatalarmism också. Och följer blint IPCC:s "expertis".Ja, SKR bjuder in till jesuiternas bas i Stockholm, S:ta Eugenia vid Kungsträdgården, för att där propagera klimatalarmism bland annat, och varför inte massinvandring. Det var trots allt SKR som låg bakom påskuppropet för massinvandring 2005. Så det är inte så konstigt om Swärd själv också propagerar för just massinvandring och sprider IPCC:s klimatalarmistiska lögner på egen hand.

Men lögner och bedrägerier av det världsliga, kan inte mäta sig med de andliga lögner och bedrägerier som Swärd döljer för sina följare. Equmeniskyrkan, där han själv är aktiv, är också bunden till den globala ekumeniska rörelsen via SMK, som är bunden till Kyrkornas Världsråd (World Council of Churches), via Limadokumentet från 1982.

Jag läser bland kommentarerna på Swärds blogg att han inte vill umgås med SD:are, men att han gärna vistas tillsammans med Christer Sturmark, luciferianen som leder Humanisterna, en organisation som har många medlemmar som också har nära band till klimatalarmistiska kretsar som Uppsala Initiativet.

Så säg inte mig att Swärd bara råkar ha samma åsikter som diverse ogudaktiga globalister, vad gäller globalisering, invandring och klimatbluffen!

Kom inte och pracka på vanliga hederliga Gudsfruktande svenskar, med din skenheliga så kallade "godhet"!

En sann kristen söker sig till sanningen! Du har haft flera chanser att omvärdera din relation till den ekumeniska rörelsen. Du har haft flera chanser att omvärdera IPCC:s trovärdighet. Du har haft flera chanser att verkligen sätta dig in i svensk invandringspolitik, och skaffa dig en nyanserad bild av hur det ser ut i verkligheten.

Men nej! Det är uppenbart att du driver en agenda! Du kommer inte bara att komma till insikt. Nej, du har ett uppdrag, att skrämma folk till tystnad! Att lägga locket på över debatten och fördöma kristna som vågar säga ifrån.

Det finns egentligen så mycket mer jag skulle kunna säga. Men du har redan fått stryk av andra troende. Och du har redan blivit avslöjad.

Det du behöver nu är Jesus Kristus, och inte Christer Sturmark!

10 kommentarer:

 1. Det är märkligt det här. För så här ligger det till. Du skriver alltså att Stefan Swärd är ogudaktig. Men läser du på Swärds blogg, så anklagar han mig, inte dig, utan mig för att ha fällt de orden

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jag tror att han bara gör sig dummare än vad han är.

   Har du läst hans respons till de andra?

   Han blandar ihop folk. Ger motsägelsefull och osammanhängande svar. Inget är baserad på fakta, bara på något som han hört från någon bekant.

   Ja, det är sorgligt. Han behöver Jesus.

   Och förresten att jag kallar honom ogudaktig. Det står jag för. Vilseleder man kristna på det sättet som han gör, så vore det fel av mig att inte kalla honom det.

   Radera
 2. Men det är väl ganska uppenbart att gubben är gudlös, hade han trott på Gud hade han vetat att Gud kontrollerar, väder, klimat och alla ekosystem.

  Ateister däremot tror ju att allt är "naturligt" men så är ju inte fallet.
  Guds domar mot USA är bevis nog:
  http://av1611.org/katrina.html

  IPCC är ju även konfirmerade lögnare med sina hockeyklubbsgrafter och även läckta e-mail om hur de skulle lura folk.
  http://wattsupwiththat.com/2013/10/02/ipcc-climate-a-product-of-lies-damn-lies-and-statistics-built-on-inadequate-data/
  http://junkscience.com/2014/10/23/john-coleman-exposes-the-lie-of-the-ipcc/

  skulle inte förvåna mig om han även är evotard dvs. evolutionstroende, dvs. han tror att Adam och Eva är en produkt av apor eller någon form av den totalt idiotiska gap theory, och det för att han tror att jorden är gammal för "forskarna säger så" medans riktiga forskare och inte ateismens präster säger att så inte alls är fallet:
  http://youngearth.com/

  hans kyrka måste bestå av riksidioter ni vet den där sorten som får folk att tro att alla Kristna är idioter, eftersom de inte avslöjat denna charlatan och ulv i fåraklädsel, det tog väl 5 minuter att avslöja idioten för MHV. Tog 30 sekund der för mig första gången jag läste om idioten. Hur kan man missa att han är skurk? Det lyser ju skurk om gubbhelvetet, han skulle lika gärna kunna gå omkring med en skylt runt halsen "Hej jag är skurk".

  Sen helt rätt att kalla en ogudaktig för ogudaktig, vi ska inte spela något spel och låtsas att "han är snäll egentligen", det är så dessa ulvar kan fortsätta leva för dessa kristna eller vad de är inte vågar vara som Jesus och kalla de för vad de är.
  De borde alla läsa Matthew 23 och hur Jesus behandlar såna här fariséer som blåser folk.

  13 ¶ But woe unto you, scribes and Pharisees, hypocrites! for ye shut up the kingdom of heaven against men: for ye neither go in yourselves, neither suffer ye them that are entering to go in. 14 Woe unto you, scribes and Pharisees, hypocrites! for ye devour widows' houses, and for a pretence make long prayer: therefore ye shall receive the greater damnation. 15 Woe unto you, scribes and Pharisees, hypocrites! for ye compass sea and land to make one proselyte, and when he is made, ye make him twofold more the child of hell than yourselves.
  läs hela kaptilet, det handlar om såna här Stefan Swärd a.k.a. Ulvar i fåraklädsel.

  27 Woe unto you, scribes and Pharisees, hypocrites! for ye are like unto whited sepulchres, which indeed appear beautiful outward, but are within full of dead men's bones, and of all uncleanness.

  Den här är extra viktig:
  Matthew 24:4 "And Jesus answered and said unto them, Take heed that no man deceive you."

  knappast vad kyrkomedlemmarna där har gjort, de är totalt blåsta av Swärd, Wejryd och alla på den där Babyloniska listan för de som inte förstår så är det byggandet av Babels torn dessa "pastorer" håller på med:
  http://preparedcitizens.wordpress.com/2009/01/03/drawing-fire-and-ire-the-tower-of-babel-all-over-again/
  http://revolutionharry.blogspot.se/2011/06/mass-immigration-and-new-tower-of-babel.html

  speciellt detta insläppandet av all sköns olika folk, det blir inte mer Babels torn än så. Och det sker ju i hela väst där de låter olika sorters hedningar komma in som de sedan inte ens evangeliserar...

  Muslimer, Buddhister, Hinduer, Animister, Bahaister, Kulter som leker Kristna, Luciferdyrkare (Yezidier), Kommunister (som i sig är en gudlös religion)

  och folk tror dessa pastorer är deras vänner? HA!

  SvaraRadera
 3. "Jag läser bland kommentarerna på Swärds blogg att han inte vill umgås med SD:are, men att han gärna vistas tillsammans med Christer Sturmark, luciferianen som leder Humanisterna, en organisation som har många medlemmar som också har nära band till klimatalarmistiska kretsar som Uppsala Initiativet. "

  det där är intressant, då han som pastor då begår en grav synd:
  14 Be ye not unequally yoked together with unbelievers: for what fellowship hath righteousness with unrighteousness? and what communion hath light with darkness? 15 And what concord hath Christ with Belial? or what part hath he that believeth with an infidel? 16 And what agreement hath the temple of God with idols? for ye are the temple of the living God; as God hath said, I will dwell in them, and walk in them; and I will be their God, and they shall be my people. 17 Wherefore come out from among them, and be ye separate, saith the Lord, and touch not the unclean thing; and I will receive you, 18 And will be a Father unto you, and ye shall be my sons and daughters, saith the Lord Almighty.

  nu vet vi iofs att han inte är av Gud och troligtvis själv är luciferian som Sturmark, därför han umgås med denna, finns bara ett enda skäl att kort umgås med Sturmark och det är att ge honom bevis mot hans tro och ge honom evangeliet, något som inte borde ta mer än 5 minuter., vill man inte ens träffa honom så finns det Post, skicka ett brev.

  Cloud har en bok om WCC som är värd att läsa:
  The World Council of Churches (WCC) is an international ecumenical union of roughly 340 denominations in 120 countries representing more than 500 million professing Christians (including the millions whose only Christian testimony is that they were baptized as infants). What are the goals, philosophies, and heresies of the WCC? Read this book and find out.
  http://www.wayoflife.org/free_ebooks/world_council_of_churches.php
  vidare så har han en annan riktigt bra som berör hela det här ekumeniska tramset:
  In Essentials Unity
  It has been said: “In essentials unity; in non-essentials liberty; in all things charity.” But learn what the Bible has to say about this important topic!
  http://www.wayoflife.org/free_ebooks/in_essentials_unity.php

  varför jag tror att de blir blåsta är givetvis för att dessa stackars satar läser Alexandrinska biblar. De skulle läst King James Bibel så hade de lätt sett vad Swärd var för en typ.

  Fler bra gratis böcker av Broder Cloud om alla möjliga intressanta ämnen bland annat Bibel översättningarnas värld där det kryllar av Swärd typer:
  http://www.wayoflife.org/free_ebooks/

  Rostigt är swärdet... :D

  SvaraRadera
  Svar
  1. wow wow wow! I happened to pass by here! But congratulation to you here the one that who's eyes is opened concerning the the Wolf double agent Stefan Swärd. I am soooo happy to are awaken too. Keep up the good work brother! I would like to get in touch with you concerning this matter.. In Christ we serve//

   Radera
 4. "Han är antingen fullkomligt okunnig, eller precis så ogudaktig som jag påpekade i mitt förra blogginlägg."

  finns inte en chans att en Pastor är okunnig om dessa frågor, den Helige Anden skulle inte tillåta det. Därav finns bara alternativet ogudaktig, helt enkelt en ulv i fåraklädsel.

  Vidare så krävs kunskap för att gå med i något och alla ser ju att ekumeniken är Babylonisk i sin grund, det går inte att missa och att man sedan går ihop med katoliker som slaktat Kristna genom århundraden...

  Katolska kyrkan har inte ändrat sig. Broder Cloud har en bra gratis bok även i det ämnet:
  Is the Catholic Church Changing?
  Because of the superficial changes made in the Roman Catholic Church since Vatican II, those who attempt to expose Roman heresies today are charged with being outdated and ignorant of the true nature of modern Roman Catholicism. This book reveals the truth about the matter.
  http://www.wayoflife.org/free_ebooks/is_catholic_church_changing.php

  även hans två böcker om protestaterna måste läsas:
  Protestant Denominations Today
  The major Protestant denominations today, their history, and their apostasy.

  Chapters:
  - The Anglican Church
  - Eastern Orthodox
  - Episcopal Church in America
  - Lutheran
  - Methodist
  - Presbyterian
  - United Church of Christ
  - Break Down Barrier Between Denominaions?
  http://www.wayoflife.org/free_ebooks/protestant_denominations_today.php

  Protestant Persecution of Baptists
  Though the Protestant Reformers of the 16th to the 18th centuries demanded religious liberty from the Roman Catholic Church, in many cases they did not give liberty to others. That they persecuted Baptists and others who differed from them is a fact rarely told in church histories and therefore little known, but it is a fact that we document in this book. We first examine the roots of the doctrine of persecution in the teaching of Jerome and Augustine, then document its ugly exercise by Calvinists, Lutherans, and Anglicans in England, Europe, and America.
  http://www.wayoflife.org/free_ebooks/protestant_persecution.php

  Bra och gratis e-böcker.

  SvaraRadera
 5. Nu skrev han en respons till det här inlägget.

  Ändå svarar han på ingenting, förutom att han blandade ihop mig med Tony.

  SvaraRadera
 6. Jodå, visst har jag läst. Måste säga att jag blir inte riktigt klok på Swärds moderator, Micael Gustafsson.För om man inte kan svara för sig själv, måste man ha tillgång till en moderator då?

  SvaraRadera
  Svar
  1. Skulle kunna komma in inlägg som rycker fåraklädseln av ulven då, där kommer en moderator in i bilden och tar bort avslöjanden om SKR, WCC osv.

   Ungefär som massmedia använder sig av företaget Interaktiv Säkerhet för att klippa fakta inlägg om invandrarna och deras kriminalitet och liknande saker de håller på med i kommentarerna till artiklar, eller avslöjanden om vem det är som gjort något brott, speciellt om det är en invandrare så vill man censurera det.

   Det är inga nyheter. Det är samma visa i Staterna när man t.ex. visar upp falsk profeter som Benny Hinn och skriver ut hans falska profetior, såna inlägg försvinner snabbt då de har moderatorer, de förlorar ju pengar när de blir avslöjade då några av fåren kommer på att de blivit blåsta och han

   Enklast är iofs att helt stänga kommentarsfältet så slipper man den onödiga utgiften som en moderator är, har man inte tid att sköta sitt egna kommentarsfält har man inte tid med att ha en blogg överhuvudtaget.

   Lite äldre artiklar om dessa ekumeniska kultister/Babylon globalister:
   http://despatch.cth.com.au/Books_D/JayGarybk2.htm

   Ecumenism
   http://www.jesus-is-savior.com/False%20Doctrines/ecumenism.htm

   The Evils of Ecumenism
   http://www.jesus-is-savior.com/False%20Doctrines/Ecumenism/unity_with_satan.htm

   Den här längre artikeln av John R. Rice är riktigt bra då den tar upp alla idiotiska argument de har och förgör de:
   Ecumenical Excuses for Unequal Yokes
   http://www.jesus-is-savior.com/False%20Doctrines/ecumenical_excuses_for_unequal_yokes.htm

   The Modern Apostate Ecumenical Movement - Yoking with Satan in Jesus' name!
   http://www.jesus-is-savior.com/False%20Doctrines/ecumenical_movement.htm

   PROMISE KEEPERS and the Rising Tide of Ecumenism
   http://www.jesus-is-savior.com/False%20Doctrines/promise_keepers_and_ecumenism.htm

   The Dangers of ECUMENICALISM
   The Beatles can sing "Come Together," but the Christians must sing "Go Away from Her!"
   http://www.jesus-is-savior.com/False%20Doctrines/dangers_of_ecumenicalism.htm

   Ecumenicalism Exposed!
   http://www.jesus-is-savior.com/False%20Religions/Roman%20Catholicism/rcc20-ecumenicalism.htm

   Beware of CCM and Ecumenical Ministers
   http://www.jesus-is-savior.com/Evils%20in%20America/CCM/ecumenical_ministers.htm

   Ecumenical Baptists?
   http://www.jesus-is-savior.com/False%20Doctrines/Ecumenism/ecumenical_baptists.htm

   No Harmony Between Biblical Christians and Catholics!
   Is True Dialogue Possible?
   http://www.jesus-is-savior.com/False%20Religions/Roman%20Catholicism/rcc8-ecumenism.htm

   Ecumenism links
   http://www.jesus-is-savior.com/False%20Doctrines/ecumenism_links.htm

   Det är fascinerande hur så kallade Kristna kan ha samröre med folk som dyrkar barbiedockor som kallas Maria, det är fascinerande hur de kan ha samröre med folk som dyrkar statyer som de kallar Jesus, med folk som tillber bilder av så kallade Helgon och via någon form av nekromanti försöker be till dessa döda Helgon för att föra deras talan med Gud när Bibeln är klar om att Jesus är den enda mediatorn mellan Gud och män inte någon bild av ett dött Helgon (som oftast inte alls var något helgon då den dog som troende katolik och därmed hamnade i helvetet) .

   Radera
 7. Här ett helt koppel, en riktigt intressant är den vid skrivandets stund första artikel:
  Al Gore’s Inconvenient Truth sequel program recruits world religions for holy war on changing climate
  https://aftermathnews.wordpress.com/category/one-world-religion/

  Ivar Fjeld har en del artiklar om ekumenism:
  http://ivarfjeld.com/?s=ecumenism&submit=Search
  extra intressant är artikeln om:
  Pope demand unity and Rosary

  så snart får vi se Swärd och ulvarna springa runt med de hinduiska radbanden och repetera "bön" efter "bön".
  Samtidigt som vi läser vad Jesus säger och roas av de blinda hedningarna:

  (Matthew 6:7) " But when ye pray, use not vain repetitions, as the heathen do: for they think that they shall be heard for their much speaking."

  Jag tror inte Gud hörde dig första gången... bäst att du ropar bönen 57 gånger till :D Gud börjar ju bli så gammal nu så han behöver hörapparat, det är iaf vad dessa hedningar verkar påstå.
  "Jag tror inte han hörde, jag tror jag repeterar samma bön igen" "Hmm han verkar inte ha hört, bäst jag ber samma bön IGEN" 65 gånger senare... "Hmm han hör visst dåligt, jag tror jag tar och ber till den här barbiedockan Maria som jag har liggandes här hon kanske hör bättre och kan vidarebefordra bönen till vår hörselskadade gud"

  Att tjata är ju väldigt effektivt också ;)

  Ecumenism: Unholy Unity
  http://www.libertyadvocate.com/Ecumenism%20is%20Unholy%20Unity.htm

  det är ju en antikrist ande som är bakom ekumenismen och det märks även på att dessa lirare gått ihop med folk som slaktat Kristna genom århundranden, detta utan att så mycket som fälla en tår och någon ånger ser vi inte alls.

  The Evils of Ecumenism
  http://www.lastdaysprophecy.org/L_D_ec_evils_of_ecumenism.htm

  Rome & Ecumenism
  http://www.thechristianexpositor.org/page99.html

  Strange fires: What Is Wrong With "Ecumenical"?
  http://www.spiritwatch.org/fireecumen1.htm

  The Bible vs The Ecumenical Movement
  http://www.wayoflife.org/index_files/bible_vs_ecumenical_movement.html

  Franklin Graham's Unscriptural Ecumenism
  http://www.wayoflife.org/index_files/franklin_grahams_unscriptual_ecumenism.html

  CONTEMPORARY CHRISTIAN MUSIC AND ROME
  http://www.wayoflife.org/database/ccm_and_rome.html

  From Fundamentalism to Ecumenism, A Warning From the Life of Robert Webber
  http://www.wayoflife.org/index_files/from_fundamentalism_to_ecumenism.html

  SvaraRadera