fredag 5 december 2014

Det går inte som planerat för Wallenberg.

Nyval. Jag tänkte att jag skulle kommentera det som för svenska mått är ganska ovanligt. Nämligen den regeringskris som nu pågår, och det eventuella nyvalet som kan bli av.

Mattias Karlsson (SD). 


Först och främst vill jag bara ta en stund för att hylla Mattias Karlsson som är vikarierande partiledare för SD som ersätter Jimmie Åkesson som har fått utmattningssyndrom. Han har skött sig utmärkt och även överträffat alla förväntningar som man kunde ställa.

Ty det som hände i tisdags var det här:


Jag tycker egentligen att det är det bästa sättet att beskriva det. Den ständigt mobbade ungen valde äntligen att slå tillbaka mot mobbaren.

Mattias Karlsson (SD).
Och jag säger inte det för att SD kanske inte skulle fälla Löfven. Det var ganska självklart. Detta förstod vi redan då valresultatet kom. Alliansens budget kanske inte var något att hänga på granen, men jämfört med Löfvens drakoniska skattehöjningar och straffbeskattning av kärnkraften, som skulle pressa upp elpriser och förstöra jobb, så kom Sverige nu undan med blotta förskräckelse.

Valet att fälla Löfvens regering hade också att göra med Löfvens regering som förmodligen är den absolut mest farliga vi någonsin har haft. Så ja, det var ganska självklart att SD skulle fälla Löfven, allt annat skulle ha lett till en enorm svekdebatt.

Men ändå fanns det ett tryck, ett hårt press. Bonniermaffian, Public Service, PRO, LO, statsvetare, ekonomer och opinionsbildare alla satte hårt press på SD. SD kan inte fälla sa de, nästan alla unisont. De var precis som mobbaren i videon ovan. Deras mål var att intimidera SD. Att få SD att vika ner sig. De trodde att de nu hade sin chans att äntligen sätta dit SD, nu när Åkesson var sjuk.

Men in klev Karlsson. Förberedde sig väl. Och gjorde allt utmärkt till 100%. Personligen älskade jag att han kidnappade hela Sveriges PK-maffia i drygt 20 minuter för att förklara tydligt för alla lyssnare och tittare varför SD skulle göra som de gjorde. Och då kom det...

Karlsson sa att de skulle fälla regeringen och alla regeringar som hade för avsikt att öka massinvandringen från dagens nivå. I det ögonblicket tog den mobbade pojken tag i sin förtryckare och slängde ned honom på marken! BOOM! Karlsson gjorde med klass. Karlsson gjorde det med stil. Och ja! Han förnedrade hela Sveriges PK-elit. Och de blev alla ursinniga, för att de kände sig förnedrade.

Men det unika i själva budgetfällningen var inte regeringskrisen. Utan att för första gången i Sveriges historia så var MSM tvungna att se sig i spegeln och inse att de har tappat makt. tidigare kunde de alltid hetsa ett parti till att alltid göra som de vill. I ett land som Sverige krävs det mod för att knäcka en PK-elit som i flera generationer fått styra med järnhand. Men nog var nog. Istället för att lyssna på eliterna, valde SD att lyssna på sina egna gräsrötter, att känna och höra in i svenskars magar och hjärtan. flera generationer av hybris för MSM innebar att de nu har väldigt svårt att hantera det hela. SD är inte i deras kontroll och detta frustrerar dem något oerhört.

Regeringskrisen.


Det som hände efteråt var faktiskt än mer dramatiskt. Självklart kan vi inte veta alla detaljer. Men utifrån det som framkommit så finns det ändå en hel del som man kan gå igenom. Löfven, precis som andra socialistiska ledare fick hybris så fort han äntligen fick smaka på makten. Och enligt Dagens Industri så tänker han ändå flytta in i Sagerska, trots att hans regering fällts och att den tom kan avsättas inom några månader. Pojken från barnhemmet som byggts upp in i Socialdemokratin från barnsben, agerar precis som alla arroganta Sossar. Han har blivit maktfullkomlig.

Stefan Löfven (S, Bilderberg).
Vi svenskar bär ett ansvar över detta, för att vi släppt fram denna regering, i första hand välsignad av Bilderberg och Satan själv. Sossarna bär ett än större ansvar för den förräderi dom gör mot sitt eget folk. Men ytterst är det Löfven som bär ansvaret. Därför misslyckas programmeringen. Han lovades makten. 2013 i London, blev det redan klart. Ett gäng luciferianer samlades och gav Löfven deras välsignelse. Löfvens regering är en ogudaktig regering, den absolut värsta gangsterregering vi någonsin haft! Vi får kanske gå tillbaka till Palmes pedofila regering för att finna något liknande!

Vår uppdrag är nu att se till att den här regeringen avgår!

Löfven sade sig hela tiden under valrörelsen ha en utsträckt hand till Alliansen. Självklart skulle de inte ta hans hand mitt under brinnande valrörelse. Dessutom hade Alliansen lovat sina väljare att de skulle presentera sin egen budget. Och de höll sitt löfte. Galningen Löfven trodde att han snabbt skulle kunna knäcka Alliansen direkt efter valet. Han var otålig. Egentligen inte regeringsduglig.

Han bildade regering med Miljöpartiet, och även om han först avvisade kommunisterna, så såg han till att göra upp med dem i budgeten. Sen så ville han alltså att alliansen skulle gå med på en vänsterextrem helt upp-åt-väggarna galen budget. Så agerar inte en sansad och ödmjuk statsman. Så agerar en besatt galning utan insikt. Och just därför menar jag att den här individen är mycket farlig!

Självklart skulle det här inte gå. Dessutom hoppades han på att SD skulle hålla sig till "praxis", trots att de själva varit med och brutit mot den tidigare och att han dessutom tydligt markerat mot SD sedan valet. När SD sträckte ut en hand, så ville han inte ha den. Kanske inte något oväntat, men då kanske man inte ska förvänta sig att allt ska gå som han vill.

Men Löfven hade ju hela MSM med sig. Alla statsvetare och pressure groups på sin sida för att försöka hetsa SD till att lägga ner sina röster. Han hotade med att avgå och utlysa nyval. Under tiden arbetade SD med att se till att förankra sitt beslut med sina gräsrötter. Där framkom det att SD förberedde sig redan då för ett eventuellt nyval.

Attackerna på SD var många. Men de funkade inte. Och SD gjorde mycket klokt i att förlänga, fördröja och förhala beskedet. Även på dagen då beskedet kom, så kom den väldigt sent. Regeringen skulle bara få timmar för att reagera.

Vad gör Löfven då? Han stämmer träff med Alliansen. Alliansen som egentligen är ledarlös. Anna Kinberg Batra (M) är inte än vald till partiledare. Den som dock istället framträtt som en ny ledare för Alliansen har varit Annie Lööf (C), med mycket stärkt självförtroende efter valet.

Vid mötet presenterade då Löfven regeringens budget. Han ville diskutera vad man skulle kunna ändra i den för att få Alliansen att lägga ner sina röster. Vi snackar om en vänsterextrem budget som regeringen förhandlat fram med kommunisterna. Att Löfven inte insåg det vansinniga i detta, säger ju en hel del.

Annie Lööf berättar för Expressen att hon ville åtminstone få en ursäkt för det som hände i fjol när Sossarna bröt mot praxis. hon ville bara att Löfven skulle erkänna att det var ett misstag. Det var allt. En vanlig ödmjuk kille skulle nog, för att slippa ett regeringskris och kanske lätta lite på det annars spända läget, erkänna detta. Men en galning skulle nog inte göra det. Löfven vägrade och kallade det hela för sandlådefasoner.

Alliansen lämnade mötet. Den store "förhandlaren" hade visat sig vara en galning. Han var inte bara kass på förhandlingar. Han var kass på att bluffa. Natten mellan tisdagen och onsdagen sov han inte särskilt länge. Efter det mötet var regeringskrisen i stort sätt ett faktum. Han förklarade att det fanns några alternativ. Det fanns tal om återremittering. Kanske det rimligaste valet, men en galning skulle så klart inte välja detta.

Istället var Löfven uppe helan natten med LO-maffian och började redan under natten/gryningen planera vad man skulle göra. Man var oense.

"Den kan inte gå igång nu. Vi orkar inte det. Ingen orkar det. Väljarna orkar inte det. Man kan inte driva valrörelse i fyra månader. Det blir för långt."

"Och det är vinter. Det är svårare att kampanja när det är snö."

Carin Jämtin (S).
Detta sa Carin Jämtin (S). Så det var egentligen aldrig meningen att Löfven skulle utlysa ett nyval egentligen. Precis som Löfvens hot om att avgå om hans budget skulle fällas, så var även detta en bluff!

Redan under natten/gryningen hade man redan bestämt sig. Tidigt under morgonen började LO planera inför nyvalet. Och Valmyndigheten beställde valsedlar redan tidigt på morgonen. Det var då ingen idé att begära återremittering. Budget föll. Och sedan skulle Löfven meddela ett bluff och samtidigt avslöja ett annat. Ett var att han avslöjade att han inte tänkte avgå. Han avslöjade alltså att han hade bluffat hela hösten. Det andra var att Löfven bluffade fram att han skulle utlysa ett nyval. Och så hade han datum klart och allt.

Eftersom mötet natten innan hade misslyckats så kapitalt, så tänkte Löfven nu förhandla hårt mot Alliansen. Inte helt oväntat välkomnade SD nyvalet. Löfven hade gått rakt in i SD:s fälla. Alliansen satt i krismöte och det dröjde länge innan de kom ut för deras presskonferens. Kanske skulle de krypa fram till korset och böja sig för en revanschlysten Löfven. Men tvärtom så blev alliansen än mer förbannade och efter att ha taggat sig en stund, kom de ut och välkomnade nyvalet. Ytterligare ett högriskspel som Löfven, än så länge, misslyckats med. Alliansen gick inte på den.

Det börjar bli desperat. Birgar Schlaug (f d MP) uttryckte sin stora oro över nyvalet i TV. Han vädjade 7-klövern att ta det lugnt, att tagga ner och börja prata. Kanske de hinner ordna det hela innan den 29:e december, då det formella beslutet om nyval tas.

Hur kan det gå i ett eventuellt nyval? 


Blir det ett nyval, så är det vår sista chans att rädda Sverige. Jag har redan förklarat detta tidigare. förhoppningsvis så hålls låsningarna mellan blocken året ut. Då blir det definitivt nyval. Och då har vi en chans att knäcka den landsförrädiska svenska eliten på riktigt!

Förutsättningarna är de bästa. Vi har äntligen en möjlighet att en gång för alla knäcka Sossemaffian!

Stefan Löfven (S, Bilderberg).
Löfven meddelade att han gick till val som regering tillsammans med Miljöpartiet. Ett fullkomligt vansinnigt beslut, som bara kommer att försvåra läget för Löfven. Det kommer dessutom att ge Alliansen en stor chans för revansch. Löfven har, precis som K-G Bergström påpekar, förlorat rollen som regeringsduglig parti. Många väljare längtar nu tillbaka till stabiliteten som fanns under Reinfeldt. Trots att Reinfeldt förlorade valet var han ändå ganska omtyckt. Och det är just frågan om regeringsduglighet som Alliansen kommer att vinna på.

Dessutom tror jag att detta även kan missgynna kommunisterna. De är bundna till regeringen via budgeten, samtidigt så är de en försäkran för att behålla blockpolitiken. Vill väljarna göra sig av med blockpolitiken, så kan de inte rösta på gamla VPK. En möjlighet öppnas istället för FI. Bonnier-klanen kan självklart dra igång maskineriet igen. Sen är det oklart även hur valdeltagandet blir. ett lägre valdeltagande kan gynna den här typen av partier. De skulle också ha en möjlighet att få loss FP från Alliansen eventuellt.

Sen får vi inte glömma budgeten. Löfven tänker gå till val med samma budget som fälldes i veckan. Samma budget som kommunisterna Sjöstedt och Esbati varit med och kladdat på. En vänsterextrem budget som återigen skulle plasera Sverige på topp i skatteligan, med sina drakoniska skattehöjningar. Jobbförstörande politik. Och kraftigt höjda priser med höjda kostnader för vanliga Svenssons. Även pensionärerna för sig en NETTOHÖJNING av skatterna! De hävdar att de sänker pensionärernas skatter, ja, med 50 spänn, och sedan höjer de på alla fattiga pensionärer som tvingats återvända till arbetskraften pga sina låga pensioner. Typiskt sosseri, man tar med den ena handen och ger med den andra, men lägg märke på att den armen som tar är större och starkare än den som ger.

Alliansen har en enorm möjlighet att knäcka Sossarna. Lika så SD, som också har allt att vinna på ett nyval. Och vill SD vara lite elaka mot Alliansen, så skulle de även kunna komplettera sin Riksdagslista med Gunilla Gomér för att definitivt sätta dit dödsstöten på KD och verkligen orsaka Alliansen stor skada.

Allt som allt, så tror jag det kan bli en Pyrrhusseger för Alliansen. Jag tror att KD och VPK riskerar att åka ut. SD kommer att öka. Frågan är bara hur mycket. MP lär stå stilla. FI kanske kommer in. C kan gå framåt, M har också en bra chans att gå framåt. FP lär stå still. Den politiska kartan kan alltså återigen ritas om.

En annan positiv aspekt ifall det blir nyval, är att Wallenberg-klanen hinner inte riktigt rekrytera nya landsförrädare. Bilderberg har satsat stenhårt på att Löfven ska styra fram till 2018. Nu kan vi vara på väg att sabba det hela för dem!

Tänk på att hela Bilderberg-gänget från Moderaterna har abdikerat. Fredrik Reinfeldt är borta, Anders Borg är borta, Carl Bildt är borta, Gunilla Carlsson är borta, tom Ewa Björling är borta! Rent teoretiskt kan de komma tillbaka. Men just nu är sannolikheten liten. Det finns en yngre generation Moderater som vill ta över med Anna Kinberg Batra. Men de har inte initierats av eliten ännu. Detta är ett problem för eliten, en stor risk.

Annie Lööf kör nu sitt eget race. KD ligger illa till. Den sista Bilderberg-bastionen i Alliansen är egentligen Jan Björklund. Och han har just nu en mycket svag ställning inom sitt eget parti.

Birgitta Ohlsson (FP).
Men på tal om folkpartister, så kanske ni har märkt att en viss Birgitta Ohlsson varit väldigt tyst på sistone. Hon är nog oerhört besviken på psykopaten Löfven som inte kan sansa sig. Han kunde ha förhalat det hela. Begärt återremittering, förlängt processen en hel vecka, låta känslorna varva ner.

Efter att ha fallet en vecka senare, kunde man avgå. Lämna över makten till ett ledarlöst Alliansen som inte heller har någon majoritet. Även om de skulle ta an sig uppgiften, skulle det inte dröja länge innan SD fällde dem. Men förmodligen skulle de avstå från regeringsmakten. Då skulle Löfven återigen få uppdraget att bilda regering. Hela den här processen tar tid. Dagarna går, julfriden kommer. Och regeringskrisen blir ohållbar. Löfven accepterar Alliansens budget, men begär förändringar efter nyår. här börjar en mjuknande öppning. Under våren tar Birgitta Ohlsson över som ledare för FP. Och då har helt plötsligt Löfven säkrat budgeten till hösten 2015. Men psykopaten klarade inte av detta. risken finns nu att allt försvårar sig för Birgitta Ohlsson i mars också.

Förhoppningsvis fortsätter käbblet fram till nyår. Och sedan. Med Guds Vilja ska vi avsätta Löfven i mars!

Kampanjen skall alltså var riktad mot Sossarna. Målet bör vara att sänka det partiet till omkring 25%. Då har vi lyckats. Men tro inte att Sossemaskineriet kommer att ge upp utan en riktig strid. Bonnier, Public Service, LO, PRO, ABF, EXPO, Skiftet, Aftonbladet, ja i stort sätt hela etablissemanget kommer att jobba stenhårt.

Förbered er för den absolut smutsigaste valrörelsen. Med flera lögner, förvrängningar, propaganda och välriktade attacker. Allt för att hindra SD från att växa, men också för att försöka hjälpa Löfven kvar vid makten. Tro inte att de inte kommer att försöka ge sig på Alliansen. Wallenberg är beroende av att skydda Löfven nu. annars tappar han greppet om Sveriges regering. Och det tar tid och arbete för att börja om processen om Löfven förlorar nyvalet 2015.

Den nya valrörelsen har i stort sätt redan börjat. Alex "EXPO" Bengtsson, Finansminister Magdalena Andersson, Statsminister Stefan Löfven och fackfascisten Daniel Suhonen, har redan dragit igång var sin hetskampanj mot SD. Och jag är säker på att Thomas Mattsson och hans Expressen tillsammans med ResearchGruppen håller på och kokar ihop något alldeles speciellt lagom till mars. 

9 kommentarer:

 1. Jag är fortfarande sne på Löfven för att han inte höll vad han lovade, han lovade att avgå om Alliansens budget vann, Alliansens budget vann men Löfven sitter kvar, snubben ljuger ju om allt t.o.m. så pass öppna saker som att han skulle avgå.

  Det tragiska är att folk i Sverige inte bryr sig, inte en enda person som jag snackat med tyckte att det var något att han snubben ljuger hela tiden, inte konstigt att Sverige kommer gå under när majoriteten av befolkningen verkar tycka att lögner är det bästa sen skivat bröd. Man fortsätter rösta på lögnarna.

  Tycker SD bör köra på det i valkampanjandet, att Stefan Löfven är en lögnare.

  "Du lovade i Aftonbladet att du skulle avgå om Alliansen budget föll, du avgick inte, du är en lögnare, varför skulle någon överhuvudtaget rösta på dig?"

  Att helt enkelt slänga ut det i debatt efter debatt och kalla honom för Lögnaren Löfven om och om igen för han är ju en lögnare och det är viktigt för samhället att veta att Löfven är en lögnare. Tror det skulle vara väldigt effektivt att visa upp Löfven som den lögnare och skurk han faktiskt är.

  Har aldrig förstått det där, om man som politiker själv inte ljuger inte visar upp att motståndaren är en skurk såsom Löfven, finns inget som heter god sed när du har att göra med en lögnare som Löfven, sånt måste fram i ljuset så trollet kan spricka.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Oops ska ju stå: "Du lovade i Aftonbladet att du skulle avgå om Alliansens budget VANN, du avgick inte, du är en lögnare, varför skulle någon överhuvudtaget rösta på dig?"

   Radera
 2. Väldigt bra skrivet MetalheadViking !

  SvaraRadera
 3. Vi ska be för Mattias Karlsson o Jimmie Åkesson,o hela regerings gate !

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ja be för bröderna Mattias och Jimmie och för att regeringen fälls.

   James 5:16 Confess your faults one to another, and pray one for another, that ye may be healed. The effectual fervent prayer of a righteous man availeth much.

   Radera
 4. Här ett lästips från FB:
  Medias hantering av Löfven
  https://www.flashback.org/t2489345

  ett flertal av Löfvens lögner exponeras på ett föredömligt sätt i den tråden och även hur hyenorna inom massmedia backar Lögnaren Löfven.
  En hel del skratt på Lögnaren Löfvens bekostnad i den tråden.

  SvaraRadera
 5. HAhahahah riktigt bra klipp:
  Stefan Löfven - the worst of Stefan Löfvens käbbel
  https://www.youtube.com/watch?v=S5rNgtW_Zjo

  Glöm inte att spara ner klippet för det försvinner nog snart.

  SvaraRadera
 6. Och här vi videon där Lögnaren Löfven lovar att avgå om Alliansens budget vann:
  https://www.youtube.com/watch?v=AMcaVwfMlE0

  Korkad maktkåt Bilderberg gubbe.

  SvaraRadera
 7. Stefan Löfven försöker förklara skillnaden på nazism och fascism
  https://www.youtube.com/watch?v=UtZuEctn-4I

  SvaraRadera