måndag 8 december 2014

Löfven går till nyval på ökad massinvandring.

Herr. Bilderberg, Stefan Löfven (S).
Efter att ha träffat Kungen idag berättade Statsminister Löfven om läget för Expressen. Han talade om ett förändrat läge då SD tänker fälla varje regering som tänker fortsätta att öka på massinvandringen.

Läget är ohållbar, anser Löfven. Anledningen är att han inte kan tänka sig att inte öka på massinvandringen mer än vad som redan gäller. Det är i alla fall den enda slutsatsen man kan dra, då han menar att SD kommer att fälla varje regering. Han utgår alltså från att en ökad massinvandring (utifrån dagens höga nivåer) är alltså otänkbart.  Därmed säger Stefan Löfven indirekt att han går till nyval på ökad massinvandring.

Expressen.

1 kommentar:

 1. Han "glömmer" ju hela tiden bort att SD säger att de kommer försöka fälla varje Regering som kommer utöka massinvandringen, det är det "finstilta" i vad de sa, Lögnaren Löfven väljer att "glömma" den biten, klassisk sosselögnare, de gör alltid så väljer att "glömma" hälften av vad som sagts för att ge folk en falsk bild av vad som sagts, tragiskt när lögnare som Lögnaren Löfven inte straffas för sina lögner.
  Ännu mer tragiskt när Massmedia som är de som ska dra ner byxorna på Lögnaren Löfven inte gör det.

  Slänger in lite klipp på Lögnaren Löfvens olika lögner och trixande:
  Videon där Lögnaren Löfven lovar att avgå om Alliansens budget vann:
  https://www.youtube.com/watch?v=AMcaVwfMlE0

  Stefan Löfven - the worst of Stefan Löfvens käbbel
  https://www.youtube.com/watch?v=S5rNgtW_Zjo

  Stefan Löfven försöker förklara skillnaden på nazism och fascism
  https://www.youtube.com/watch?v=UtZuEctn-4I

  Nu vet jag varför Lögnaren Löfven gömmer underkäken så mycket, det är för att hans tunga är svart för att han ljuger hela tiden :D

  SvaraRadera