söndag 14 december 2014

Man från publiken KROSSAR den illuministiska hycklaren Russell Brand.

Har nu flera gånger exponerat Russell Brand som illuminist, med starka band till den globala eliten. Så mina läsare har nog bra koll på den här bedragaren. 

Han var nyligen bjuden till BBC:s Question Time för att debattera UKIP:s Nigel Farage. Där fick han fritt vräka ur sig anklagelser om rasism och hetsade fritt och brett mot Farage. 

Dock hände något oväntat för luciferianen Brand, när en man från publiken fick ordet och läxade upp honom ordentligt. Brand hade inga argument och inget kvar att svara efter att mannen från publiken krossat honom fullständigt. 


2 kommentarer:

 1. Det är så de ser ut, Russell Branditerna... attackflator med lila hår, samma väljarbas som MP och FI :D

  Russell såg helt ställd ut men det är ganska klassiskt för såna där mediaprodukter, när det kommer till vanliga frågor så blir det damned if you and damned if you don't.
  Han verkar förlora mer och mer av sitt "sway" när folk ser igenom honom som en papperstiger.

  Intressant citat från Mao om just reaktionärer som Russell Brand:
  "Alla reaktionärer är papperstigrar. Till det yttre är reaktionärerna skräckinjagande, men i verkligheten är de inte så starka. På lång sikt är det inte reaktionärerna utan folket som är de verkligt starka."
  — Mao Zedong, Intervju med Anna Louise Strong, augusti 1946.
  https://sv.wikipedia.org/wiki/Papperstiger

  och det vet alla NWO fjantar, de är en ytterst liten minoritet klart under miljonen, troligtivis inte ens fler än hundra tusen, det är ju en fjärt mot 7 miljarder.

  Därav deras manipulationer och ränkspel.

  SvaraRadera