fredag 26 december 2014

Moskébranden i Eskilstuna luktar false flag.

Moskébranden i Eskilstuna har redan klassats som en "attack" av svensk MSM.
Vi vet fortfarande väldigt lite om Moskébranden i Eskilstuna. Men MSM:s narrative är redan bestämd. De 4 stora drakarna kallar det alla för en "attack". Och Aftonbladet talar om en "bombman". Ministrar har hoppat från höger till vänster. Och eftersom dom hoppat till och dansat till media-diktaturens pipa, så har nu även SÄPO kopplats in i fallet.

Men mest intressant är hur etablissemanget försöker koppla detta till grupper och sidor som är kritiska till islamism. Det vanliga skulle annars ha varit att se på vilka kriminella grupperingar som fanns i området. Detta tittade man på då Moskén i Malmö brann upp för några år sedan. Man bör även fråga sig om inte bränderna kan ha varit ekonomiskt lägliga för ägarna (försäkringsbedrägeri).

Det som media gör nu, är att greppa tag i sista halmstrået och spinna med den så långt det bara går. Man hänvisar till en FaceBook-sida som är kritisk till islamism. Vad som skrevs där var bara, "God fortsättning..." följt av en länk till moskébranden. Och detta kallar etablissemanget för en "hyllning av attacken!".

Sen hänvisar dem till kommentarerna. Och vad jag kan se, så är det ingen som hyllar en eventuell "mordbrand". De flesta är mest bara ironiserande över ifall det handlar om någon islamistisk terrorverksamhet.

Utan att på något sätt tveka så kopplar alltså DN ett eventuellt attack till den debatten kring islamism som varit, och medierna över lag, försöker rikta udden mot islamkritiker. Ganska ovanligt ändå.

IRM drar kopplingen vidare till SD, så klart. Sen har vi EXPO som på sin hemsida radar upp allt som kan klassas som islamofobiskt som hänt under året. Och då handlar det bland annat om dessa uppenbart fejkade rosa hakkors. SvD väljer att låta Socialdemokraten Omar Mustafa komma till tals.

Var så säker på att självaste Rikspolischefen, den genomkorrupte, Dan Eliasson, har sina fingrar med i spelet, tillsammans med Justitieministern Morgan Johansson (S). Så det är klart att SÄPO går på medias linje. Det blir intressant att se ifall de lyckas hitta någon svensk "Breivik" som kommenterat i vissa sidor och som gillat vissa FaceBook-grupper.

Kan det här vara Sveavägen 68:s nya strategi för att bekämpa SD inför nyvalet?

8 kommentarer:

 1. Personligen tror jag det är kurderna då de tidigare attackerat just denna moské som är en ISIS värvar moské enligt kurderna.

  Man får inte glömma bort att kurderna är i krig med just ISIS och att det inte enbart kommit ISIS folk till Sverige utan även en massa kurder och andra folk.

  En annan grupp skulle kunna vara syrianerna som ganska systematiskt mörrdats av muslimer, skulle även kunna misstänka assyrier.

  Sen att Sosseriet utnyttjar detta för att skylla på SD är en självklarhet, "never let a crisis go to waste".

  Det hela blir även en intresse konflikt inom Sosseriet då kurderna är ganska väl införlivade i just Sosseriet men även MB - ISIS är också väl införlivade i Sosseriet.

  Sosseriet har bäddat för interna konflikter i sin jakt på valboskap.

  SvaraRadera
 2. Förhoppningsvis kan dessa interna konflikter leda till att Sosseriet dör ut genom att partiet slits itu av dessa utlänningar som enbart kan skapa kaos.

  SvaraRadera
 3. Vidare skulle det även kunna vara en annan typ av FF, en FF som muslimer specialiserat sig på genom att själva antända sina egna lokaler för att visa att "de är förföljda och fredens religion" och samtidigt få ut försäkringspengar och även pengar från den islamvänliga staten, dvs. man flyttar fram sin egna, får nya bättre lokaler och en massa pengar till jihad.

  Minns den här branden:
  http://jihadimalmo.blogspot.se/2008/03/det-totala-avsljandet-av-islamic-center.html

  man ska inte glömma bort att islam är stråtrövaren, bedragaren, mördaren och pedofilens religion och det är något äldre och slugare än sosseriet.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Precis det jag tänkte på.

   Och självklart är det "never let a crisis go to waste". Som Hillary sa. Löfven mötte henne nyligen. Så han lärt sig ett och annat.

   Polisen verkar nu ha tvingats släppa alla tidigare teorier som MSM spottat ut. Så hela den här storyn är på väg att dö ut. Till etablissemangets stora förtret.

   Radera
  2. Såg dock en lustig kommentar. Att Lögnaren Löfven kan sin historia.

   Adolf Hitler med sin Riksdagsbrand och Lögnaren Löfven med sin Moskébrand...
   https://parnassen.files.wordpress.com/2014/12/nya-socialmoderaterna.jpg

   väntar med spänning på din kommentar om DÖ som Decemberöverenskommelsen så passande förkortas.

   "So this is how liberty dies, with thunderous applause."

   Decemberkartellen, så är det Hillary som ringt och skällt eller är det Bilderberggruppen och framförallt Wallenbergarna?
   "Nu löser ni den här krisen"

   För övrigt var det tydligen Damberg och inte Lögnaren Löfven som kirrade biffen, en stor törn för hans förhandlar rykte, samma Damberg som hycklar om invandringspolitiken, kritiserar den i Frankrike men håller käften i Sverige, lite som han med brillor i Moderatern som var någon sorts migrationsminister som kritiserade invandringspolitiken men som sedan förde en helt rabiat invandringspolitik efter uppgörelsen med MP för att straffa alla som röstat SD.

   Radera
 4. Moske-historien liknar den påhittade "mjökattacken" i Forserum sensommaren 2012.
  Media, politiker och tyckare som lever på att fabricera rasism trängs i medieutrymmet för att fördöma och ta avstånd mot hat och påhittad rasism.

  Då som nu innan någon har en aning om vad som egentligen har hänt.
  När sedan fakta presenteras som inte alls stämmer med det önskade scenariot blir det knäpptyst, ännu en gång.

  / Lindblomman

  SvaraRadera
  Svar
  1. Nu när man inte verkar hitta några bevis för någon anlagd brand överhuvudtaget så påminner den om "mjölkattacken" men den påminner även om Slöjattacken som muslimerna använde när någon muslingubbe pucklade på sin fru och sedan försökte få alla att tro att hon misshandlats och fått sin slöja avriven eller vad det nu var.

   Vidare i fallet Forserum så visade det sig att det var somalierna som inte ville bo i den byn utan mer central och attackerade sig själva:
   "Somalier flyr Forserum" <-- SVT propaganda
   https://www.flashback.org/t1944221
   Somalier-pogromerna i Forserum och media
   https://www.flashback.org/t1945645

   och här den med över 6000 inlägg stora tråden:
   Islamisters politiska avancemang i Sverige ("Slöj-misshandeln" i Farsta verkar falsk)
   https://www.flashback.org/t2202762
   (det var i avkroken Fagersjö det skedde som dock ligger i området Farsta ifall någon undrar varför jag säger Fagersjö och inte Farsta)

   den tråden har för övrigt massor med information om olika stealth jihad personer och organisationer.

   så som det verkar nu så verkar det nästan som om de lyckats bränna sig själva och använder sitt egna misstag för att flytta fram sina positioner. Stealth Jihad. Mest humor i den här soppan var dock att man använde brandhundar i moskén :D

   Radera
  2. Jo jag tänkte också på den påhittade/omarbetade historien om slöjan i Fagersjö.

   Vad som slog mig direkt då var att en vanlig "svenne-banan" (ursäkta uttrycket) i dagens Sverige inte har stake nog att utföra denna förkastliga missgärning.

   Att på öppen gata börja slita slöjan av en okänd kvinna, dunka hennes huvud mot bilen och samtidigt skrika nedsättande saker om henne är helt orealistiskt.

   På sin höjd tänker han något tyst för sig själv utan att ens våga säga något till sina närmaste - likt medborgarna i de gamla kommuniststaterna under kalla kriget.

   Rädslan att bli angiven, utfryst, bli av med jobb/karriär av att endast uttrycka en negativ åsikt om invandringspolitiken skrämmande påtaglig bara i sig.

   En kvinnlig bekant till min sambo har på fullt allvar sagt upp bekantskapen helt med sin egen pappa då hon fick reda på att han skulle rösta på SD 2014.

   Och ja, den kvinnliga bekanten bor i stadens välbärgade villaområde helt utan inslag av den mångkultur hon förespråkar.

   /Lindblomman

   Radera