fredag 19 december 2014

David vs Goliat i COP 20.

COP 20, förra veckan i Peru.


Förra veckan samlades globalisterna i Peru, för att hålla i Klimatkonferensens stora årliga möte. COP 20 hölls i Perus huvudstad, Lima. Där mötes många elitister för att gå igenom hur de skulle få igenom sitt Agenda 21. För Sveriges del, så deltog Miljöminister Åsa Romson (MP), förmodligen hennes partis politiska höjdpunkt. 

Mötet i sig innebar dock ett visst nederlag för eliterna, som ville få igenom ett avtal som skulle innebära tvång för alla världens länder att följa de målsättningar som gemensamt skulle sättas upp. De fattigare u-länderna var faktiskt inte så intresserade av detta, även om MSM i väst gjorde sitt bästa att få det att framstå som att det är dom som kräver tuffare gemensamma obligatoriska miljömål. Det som de fattigare länder å andra sidan är mer intresserade av, är att få så kallade "kompensationer". Det är pengar dom vill. Många av dessa fattiga länder leds av korrupta ledare som gärna vill roffa åt sig lite extra. Så det är så klart lägligt att låtsas som att det skulle handla om CO2-skatter och diverse miljöregleringar och utsläppsmål. 

Hur som helst blev det ett misslyckande för eliterna. Då de inte lyckades få igenom sitt tvång-avtal, som då skulle pressas igenom i Paris nästa år. Istället blir det ett relativt klent miljöavtal, jämfört med vad globalisterna siktade på. Men det blir dock ett globalt miljöavtal och innebär ändå ytterligare ett steg i riktningen mot att fortsätta att erodera vår nationella självständighet. 

Ni kan läsa en sammanfattning hos Klimatupplysningen

Intressant var att delegaterna satt uppe länge, främst med att bråka om vilka formuleringar som de skulle använda sig av i klimatavtalet. Främst handlade diskussionen om man skulle använda sig av ordet "may" eller "shall". till slut så vann det förstnämnda. 

Mötet kan annars beskrivas som en kamp mellan David och Goliat, där David faktiskt lyckades dra det längsta strået. CFACT lyckades vara med i ett hörn, för att försöka påverka. I videon nedan utfrågas Marc Morano från Climate Depot och Walt Cunningham fd astronaut som protesterat mot NASA:s samarbete med IPCC. Men CFACT skulle få det tufft. Inte bara på grund av konfrontativa frågor, då de alltid misstänkliggörs av etablissemangets lakejer, utan också för att John Kerry, skulle personligen se till att störa deras presskonferens, så de blev tvungna att avbryta och flytta på sig, innan publiken ens fick ställa frågor. 


Hur som helst, kommer globalisterna att göra ett nytt försök till att vässa till ett globalistiskt miljöavtal lagom till nästa års möte i Paris.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar