söndag 7 december 2014

Carl Bildt ryter till mot konservativa Moderater.

Försiktigt har en del Moderater försökt lyfta upp massinvandringsfrågan. Under hösten har en del konservativa moderater dels försökt prata om volymerna, men också försökt prata om ett eventuellt samarbete med SD.

Detta fick till slut Carl Bildt att reagera och ryta till mot sina partikamrater på högerflanken. Han menar, precis som vänstern, att det är integrationen som är dålig, inte invandringspolitiken. Massinvandringen skall alltså fortsätta om Bildt får som han vill. Han vill istället satsa på mer av det samma: Integration.

De rebelliska Moderater på högerflanken kuvades effektivt efter Bildts fullkomligt verklighetsfrånvända "tillrättavisande".


7 kommentarer:

 1. Hur integrerar man en person som inte vill integreras? Ska Bildt använda tvång?

  Givetvis kommer en muslim aldrig integreras då det strider mot islams dekret och islams dekret står över Svenska lagar och regler för alla riktiga muslimer.

  Vidare hur integrerar man en person som enbart är här för att få gratis pengar?

  Carl Bildt vet mycket väl vad detta är frågan om, nästan lite patetiskt att han kör med denna typ av lögner, han vet att de bidragsparasiter vi har i landet inte är här för att de vill leva i Sverige, de är här för pengarnas skull, precis som han själv som sålt sig för penningens skull.

  De konservativa moderaterna gör nog bäst i att lämna partiet, låt moderaterna gå HBTQ-döden, finns gott om stolar att fylla hos SD.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Med integration så menar man att Sverige ska anpassa sig till de nyanlända.

   Radera
 2. Njaae

  Integration betyder mer att Sverige ska anpassas efter den och de folkgrupper som inkommer in i Sverige där mindre folkgrupper anpassas in i den största Svenska folkgruppen.

  Problemen uppstår när en folkgrupperin vägrar anpassa in sig i Sveriges majoritetsgruppering utan väljer att skapa paralella samhällsgrupperingar i väntan på att den egna nya paralella samhäljsgrupperingen ska bli så stor så den blir den folkgruppering som dominerar i Sverige.

  Integrationspolitikennkan inte hantera dessa inkommande samhällsattityder.

  Därför är det i min mening att Integrationspolitiken måste evolvera till en Assimileringspolitik i stället där nya folkgrupperingar tvingas in i den Svenska samhällsordningen och kulturen.

  SvaraRadera