lördag 27 december 2014

Decemberöverenskommelsen: Alliansen lägger sig platt inför Löfven.

Decemberöverenskommelsen.

Hur än välvilligt man försöker tolka Decemberöverenskommelsen, så går det inte att komma ifrån att Alliansen fullkomligt kapitulerar sin roll som opposition, åtminstone fram till ett eventuellt val 2018 (om inte nu Löfven får för sig att även blåsa av även det valet).

Alliansen kommer inte längre att presentera några gemensamma budgetar. Det var i alla fall intrycket man fick från SVT:s intervju med Anna Kinberg Batra (M). Därmed blir en Moderatbudget som skulle möta en regeringsbudget bli betydligt svagare. Får då Löfvens S+MP regeringen stöd av VPK, så hjälper det inte ens om SD åter bryter mot "praxis" och röstar på Moderaternas budget.

I och med att det inte blir något nyval, så utgår jag från att Jan Björklund (FP) är historia i april. Birgitta Ohlsson tar över och förstärker Löfvens regering så småningom. Hur som helst, ska Stefan Löfven (S) få regera ostört trots att det finns en icke-socialistisk majoritet i Riksdagen. 

Mest intressant är de tre huvudfrågorna som gäller för Decemberöverenskommelsen. Det gäller: 1. Försvaret 2. Energipolitiken och 3. Pensionerna.

Så då vet vi i vilka frågor som eliten kommer att köra över svenska folket framöver. Miljöpartiet, Alliansen och Sossarna, har tidigare ingått i samarbetet för att utvidga Sveriges militära insatser utomlands, främst vad gäller Afghanistan, Libyen och Mali. Nu kommer det även att gälla fler uppdrag åt globalisterna. Så bestämmer sig Washington Korporationen för att bomba något land, så kommer Sverige garanterat att vara med och delta. 

Miljöpartiets nolltillväxt (Agenda 21-policy) är något som kommer att köras igenom. Nu har Romson fått en frisedel från Alliansen för att få igenom hennes mer radikala klimatpolitik. Det finns ingen anledning för de gröna khmererna att visa avhållsamhet längre. Med kommunisternas stöd, kommer de nog att satsa på en svensk variant av energiewende. Hur exakt det kommer att se ut, vet vi inte. Kanske en nedtrappning av våra kärnkraftverk (avveckling), och en mer rigorös avindustrialisering då jobben försvinner till Ungern, Indien och Kina. Fyra saker är dock garanterade. Arbetslösheten kommer att öka. De produktiva jobben kommer att försvinna. Det kommer att bli dyrare. Och det kommer att bli kallare. (Bli inte förvånad om man, precis som nere på kontinenten efter Tysklands energiewende, börjar också diskutera ransonering av elen även här i Sverige). 

Pensionerna är så klart kopplade till IMF:s valutaåterställnig. I praktiken har IMF redan bestämt att dina pensionspengar inte längre är dina. Och som Lindsey Williams sa tidigare, är du under 50 år så kommer du garanterat inte få ut en endast krona i pension. Är du något äldre kanske du får några smulor. Kanske inte. 

Det sägs att Fredrik Reinfeldt (M) var med i, och spelade en avgörande roll, i Decemberöverenskommelsens förhandlingar. Någon som dock inte nämns är Göran Persson (S). Han var garanterat med, och minst lika betydelsefull för Decemberöverenskommelsens slutliga utfall. Han har ju erfarenhet av att blåsa pensionärer som vi alla vet.

Men så går det när man förlitar sig på ett kollektivt system för pensionerna. Socialisterna genomförde ATP-reformen för att "hjälpa de fattiga". I själva verket blev det ju tidernas blåsning. Ändå insisterar många äldre idag om att de gjorde rätt i att lita på den S-märkta affischen där man garanterade "en rejäl pension". Ska man skratta eller gråta? 

I vilket fall som, så har många redan påpekat att Decemberöverenskommelsen är 7-klövern som nu bara tar ett steg närmare SED (Sozialistische Einheitspartei Deutschlands, DDR). Inte helt förvånande, så är det VPK som är mest nöjda med uppgörelsen, detta trots att de inte ens var med vid vid förhandlingarna.

10 kommentarer:

 1. Som sagt Decemberöverenskommelsen = DÖ

  Dö är vad de vill att vi ska göra, vilket även märks på den politik som drivs, men det gamla ordspråket: Gräver man en grop åt andra...

  så bli inte förvånade om dessa trillar av pinn en efer en.
  Vidare det Bibliska ordet:
  2 Timothy 3:13 But evil men and seducers shall wax worse and worse, deceiving, and being deceived.

  vilket är tydligt vad vi ser här, de vilseleder folk men förstår inte samtidigt att de själva blir vilseledda av de ovanför de och de ovanför de blir i slutänden vilseledda av Satan själv. De här korkade människorna tror verkligen att han är deras vän, vilket vi alla vet inte är fallet.

  SvaraRadera
 2. Helt j*vla otroligt hur Kristoffer Hell försvarar denna östtyska Statskupp.

  Men det är ju det som händer när man är helt besatt av att hata judar och sionister hela tiden. Man förblindas av hat. Jag vet det själv. Har varit där. Men jag vaknade till slut.

  Kristoffer Hell vaknar inte. Han fortsätter att sprida samma lögner som vanligt. Han hatar Gud, och försvarar illuministen Russell Brand och New age:aren David Icke.

  Och nu försvarar han det som närmast är en kommunistisk Statskupp. Han försvarar alltså Bilderbergare. vilken j*vla NWO SCHILL han är! Ingen tvekan om den saken längre.

  http://blueshift.nu/zog-sverige-0-1/

  SvaraRadera
 3. För att vakna krävs det at Gud öppnar ögonen på en, det går inte att vakna av sig självt det enda man kan önska är att ögonen öppnas eller att någon ber för att man ska få sina ögon öppnade. Vet själv hur det var då jag varit ateist i väldigt många år, jag hade dock inte judehatande som någon synd då jag aldrig hatat de som folk då jag ser alla folk som skyldiga till allt möjligt. Judehatarna specifikt blundar för de flesta andra brott och koncentrerar sig på judarna.

  Kan även bero på besättning då Israel utgör en viktig del för Satan för att kunna stoppa Gud (tror han :D ) då det förekommer vissa löften från Gud, bland annat att 1/3 av Israel kommer klara sig igenom det som komma skall), att då jävlarna i Hell skulle koncentrera sig på Israel är ganska självklart. Bara titta på Vatikanen, Islam, Socialismen, jättestora grupper som koncentrerar sig på denna pyttenation och skriker om att de styr världen :D ett irrationellt beteende om man inte ser det spirituella bakom det hela. Vidare har du Svenska kyrkan och en massa andra kyrkor .t.ex. de Kalvinistiska/Reformerta, De orthodoxa osv. som tror på Replacement theology som hatar på den där lilla nationen.

  USAs presidenter har hatat på den lilla nationen i många år även om myten gör gällande att de skulle vara allierade, hade de varit allierade så hade ju inte all detta funnits: http://hirhome.com/israel/hirally.htm
  vidare så skulle de avslöjat Palestiniernas påhittade identitet och krävt att dessa skulle deporteras tillbaka hem till Syrien, Egypten, Jordanien och Saudiarabien, då det är nationerna dessa falska Palestinier tillhör.

  Men profetian gäller att Israel ska stå ensamma i The Time of Jacob's Trouble, just för att de ska vända sig den Messias som de förkastat till förmån för Antikrist som de kommer inse ganska snart inte var deras Messias.

  Det är också en av anledningarna till att de Kristna kommer att tas från jorden i Uppryckelsen (Rapture) för annars skulle de delas avslöja antikrist och dels börja kriga och hjälpa Israel, de skulle även kunna väcka folk i de Israelfientliga massorna att de dyrkar antikrist.

  Att han är en SHILL hörde man ju redan på namnet: HELL :D
  Vem heter HELVETET frivilligt?

  SvaraRadera
 4. Jag visste att det skulle bli något speciellt med Statsminister nummer 44.
  Därför han inte avgick när hans budget föll trots löfte, därför han inte höll sitt löfte om extra val.

  Detta kan vara en framtida Adolf Hitler för han följer spelboken nazisterna körde.
  Kika in det här:
  http://sv.wikipedia.org/wiki/Fullmaktslagen
  kika även in detta inlägg:
  https://www.flashback.org/sp51649705
  och detta:
  https://www.flashback.org/sp51656546

  vidare har vi sossen Johan Westerholm som skriver oväntat klarsynt för att vara sosse:
  http://www.dagenssamhalle.se/debatt/priset-foer-uppgoerelsen-blir-hoegt-12865

  Fd.Språkröret i MP Peter Eriksson skriver:
  ""Gårdagens uppgörelse mellan Alliansen och regeringen är djupt odemokratisk och skulle inte accepteras i andra europeiska länder." "

  t.o.m. han fattar.
  Sossen Lotta Gröning:
  "Här blir jag riktigt upprörd. Decemberöverenskommelsen tummar nämligen på demokratin."

  Bilderberg & SVD Tove Lifvendahl:
  "Demokratiskt problematisk överenskommelse"

  och ett annat fd. Språkrör i MP Birger Schlaug:
  "Bra att det extra valet inte blir av, men definitivt av fel orsak. Man borde kommit överens om politiken, inte om att garantera minoritetsstyre vilket är demokratiskt helt förkastligt."

  SvaraRadera
 5. Jag menar i stort sett det första Lögnaren Löfven gjorde vid makten var att placera 3 muslimer som ministrar och Adolf Hitler älskade islam:
  “Hitler had been much impressed by a scrap of history he had learned from a delegation of distinguished Arabs. When the Mohammedans attempted to penetrate beyond France into Central Europe during the eighth century, his visitors had told him, they had been driven back at the Battle of Tour. Had the Arabs won the battle, the world would be Mohammedan today. For theirs was a religion that believed in spreading the faith by the sword and subjugating all nations to that faith. The Germanic peoples would have become heirs to that religion. Such a creed was perfectly suited to the Germanic temperament. Hitler said that the conquering Arabs, because of their racial inferiority, would in the long run have been unable to contend with the harsher climate and conditions of the country. They could not have kept down the more vigorous natives, so that ultimately not Arabs but Islamized Germans could have stood at the head of this Mohammedan empire.

  Hitler usually concluded this historical speculation by remarking: ‘You see, it’s been our misfortune to have the wrong religion. Why didn’t we have the religion of the Japanese, who regard sacrifice for the Fatherland as the highest good? The Mohammedan religion too would have been much more compatible to us than Christianity. Why did it have to be Christianity with its meekness and flabbiness?’ It is remarkable that even before the war he sometimes went on: “Today the Siberians, the White Russians, and the people of the steppes live extremely healthy lives. For this reason they are better equipped for development and in the long run biologically superior to the Germans.’ This was an idea he was destined to repeat in far more drastic tones during the last months of the war." [ Source: Albert Speer: Inside the Third Reich]
  http://librabunda.blogspot.se/2007/11/adolf-hitler-on-islam-photo-of-adolph.html

  Löfven älskar islam som placerar 3 muslimer i sitt kabinett före sossar som arbetat lång tid i partiet som troligtvis är bättre och även lojala, muslimer är bara lojala till islam.

  Vidare så gick han ut ganska omgående med att ta strid mot Israel och för islam med sitt erkännande av "Palestina" som är en muslimsk krigslist, det är allt för något folk existerar inte, det dog ut för längesedan, sista resterna dog troligtvis ut via Assyriernas utblandnings politik. Man hittade på ett folk som existerat och placerade det på olika muslimska bönder.

  Att Stefan Löfven är judehatare råder inget tvivel om och det är nog därför Christoffer Hell gillar uppgörelsen så pass mycket, det visar även att FP inte alls är någon vän till Israel, de är en falsk vän.

  Som vanligt är det hela en strid mellan Gud och Satan där Löfvenarna är placerade på Satans sida, även Hell, fast det är ju ganska naturligt då han och Satan hamnar där till slut.

  SvaraRadera
 6. Ytterligare ett patetiskt drag från Illuministen Kristoffer Hell. Som med näbbar och klor försvarar STASI-kuppen.

  Hans enda argument är det gamla "antisionistiska". Och dessutom så hyllar han det stora landsförrädarpartiet SAP. Hahaha! Snacka om disinfo-agent.

  Landsförräderi till varje pris om Hell får som han vill. Han är beredd att skriva under på IMF, Agenda 21 och NATO, helt villkorslöst.

  http://blueshift.nu/varfor-decemberoverenskommelsen-var-battre-an-ett-nyval/

  SvaraRadera
 7. T.o.m Calle Bildt har sträckt upp ett finger i luften för att se vart vinden blåser och sällat sig till kritikerna (givetvis för att kunna överleva när DÖ faller):
  ""Det skapas därmed möjligheter för en regering att styra utan uppenbar förankring i vad som kommit till uttryck i ett riksdagsval eller kanske t o m i tydlig strid mot detta""
  http://www.friatider.se/d-lig-st-mning-p-dn-n-r-carl-bildt-s-gar-maktkartellen

  Uffe Adelsohn och han fru Lena båda toppmoderater:
  http://www.friatider.se/ulf-adelsohn-alla-r-bedr-vade-ver-invandringskartellen

  T.o.m. Expo tokar reagerar:
  "Sorry Anna, detta var inte bra. Hur kan du sluta en överenskommelse som binder 100 självständigt valda riksdagsledamöter? Hur kan du fösa regeringen i armarna på V? Hur kan du avstå från att opponera på följdpropositioner? Hastverk", skriver Stegö Chilò, som själv sitter i styrelsen för vänsterextrema Expo.

  Men hela uppgörelsen är ju inte konstig egentligen Kinberg är ju förespråkare av närmast öppna gränser.
  http://www.friatider.se/kinberg-batra-ville-krossa-valfarden-med-fri-invandring

  SvaraRadera
 8. Att vissa nu säger sig opponera detta, är främst för att göra sken av att man inte tycker det är någon bra idé. Tove Lifvendahl har haft en viktig "GateKeeper" roll. Det handlar om "full spectrum dominance". Man vill även kontrollera oppositionen inom den icke-existerande oppositionen inom Alliansen.

  Dels för att Deceberöverenskommelsen är skadligt för Alliansen, men också för att hindra blödningen till SD.

  Det som blir intressant att se är hur Birgitta Ohlsson kommer att agera. Hon lär ta över FP någon gång under våren. Jag tror att FP kommer då att börja närma sig regeringen, för att på det sättet, åter försöka hjälpa resten av Alliansen bygga upp en bild av någon slags opposition.

  Sen till nästa val, har folk förmodligen glömt överenskommelsen. Om det ens blir ett val, vilket jag tror att det inte kommer att bli. Löfven har redan lovat IMF de svenska pensionärernas pengar. Och det kommer att vara riskabelt för honom att gå till val efter ytterligare fler svek samtidigt som arbetslösheten och priserna skenar iväg.

  Det blir säkert fler överenskommelser, som kommer de facto att avskaffa resten av Sveriges Riksdags, så väl som svenska folkets, inflytande över regeringen framöver. They are going for broke.

  SvaraRadera
 9. Ja det troliga blir väl att Sverige går helt upp i EU eller den kommande globala superstaten, eller så blir det krig där Sverige tas av Ryssen efter att de provocerat fram ett krig, kan ske vid anslutning till Nato. Något egentligt försvar existerar ju inte och regeringen och riksdagens säkerhetsdetalj kan slås ut av förortsjihadister, så pass låg nivå är det på säkerheten, Spetznaz skulle ha en picnic.

  SvaraRadera
 10. Pajasen, Hell, ger sig inte.

  Han har nu blivit uppläxad dubbelt upp. Och nu tar han fram stor släggan, auktoriteten bland alla New Age:are, David Icke, för att motivera en diktatur över Sverige, av östtysk modell.

  Haha! Östtysk diktatur är enligt honom bättre än Nyval. Att det skulle uppstått, blod på gatorna och en polisstat om det hade blivit Nyval. Jag undrar vad idioten kommer att säga när Löfven ändå genomför detta nu när han fått fullmakt, då våldsamheterna blodet och False Flag:en blir bara värre framöver.

  Fram för allt nu när Löfven fått fullmakt, att göra allt fan han vill. Det är alltså inte ens en politisk mittenlösning som skulle dämpa Löfvens makt. Nej, nu blir det Obama-style "executive orders", tack vare DÖ.

  http://blueshift.nu/i-vantan-pa-inbordeskriget/

  SvaraRadera