onsdag 10 december 2014

16:e november. Dagen då G20 tog dina pengar från banken.

Innan folk börjar gapa och skrika, så ja, ni kan fortfarande ta ut pengar från banken. Utan det som nu har hänt under hösten är att G20 kom överens om att inleda arbete mot konsensus, om hur man skulle göra framöver. I praktiken kom de överens redan på morgonen den 16:e november. Och i och med att EU är en av G20-medlemmarna, och Sverige lyder under EU. Så gäller detta även oss tyvärr. 

Beslutet förklarar även varför The FED och Bank of England, tidigare under hösten, utförde en övning inför en eventuell ekonomisk kollaps.

Jag skulle vilja dra in vad Lindsey Williams förklarade tidigare om Petro-Dollarns kollaps och den så kallade Valutaåterställningen. Där förklarade han hur det hela skulle gå till, och ungefär hur mycket tid det skulle ta. Men globalisterna hamnar oftast efter på sitt schema. 

En viktig förklaring till detta kom i sin tur från Jim Rickards, som i somras förklarade i en intervju med Peter Schiff, hur BIS hade ändrat och förlängt hela denna process. Valutaåterställningen kommer att ske. Och Petro-Dollarn kommer att kollapsa. Men Dollarn kommer att täckas över av IMF via sina sina så kallade SDR:s (Special Drawing Rights). Ja, mera papperspengar. Det enda man gör är att man lägger ytterligare ett lager på hela pyramidspelet, vilket i sin tur kommer att köpa eliten ytterligare mer tid, så att massorna fortsätter att skuldsätta sig. 

Enligt det som Lindsey Williams sagt den senaste tiden är att eliten är besatta med numerologi och när det gäller specifikt vad som sker nu, så är det de så kallade blod månar. Det hör till den så kallade Shmittah (utlösningen) tillhörande judisk mysticism. En hednisk tro på att denna utlösning sker vart 7:e år. 

Detta är eliten besatt av, och om allting stämmer, enligt denna numerologi, så bör denna kommande Petro-Dollar kollaps ske under hösten 2015. Då bör alltså enligt det här schemat SDR:s ta över Dollarn kollaps, som då skulle förlorar sin roll som reservvaluta, och Valutaåterställningen ske. 

Denna hedniska tro är så klart nonsens i sig. Men att eliten tror på detta, är relevant, då de är besatta av numerologi och bestämmer sig för när saker och ting skall ske utifrån just deras hedniska tro. Denna Shmittah, är lämpligt nog också bunden till det hedniska budskapet från hela 2012-nojan. Anledningen är så klart för att det hela är hedniskt och har inget med varken judendom eller kristendom att göra. Allt det handlar om är tron om den så kallade nya eran. Precis som med 2012, sägs en ny era komma under hösten 2015. Blod månen kommer inte att innebära någon andlig förbättring, det är snarare ett andligt bedrägeri. Jag förklarade det hedniska bedrägeriet för er i samband med 2012-nojan. Läs gärna det jag skrev då här.

Det intressanta för oss är snarare att förstå vad eliten tänker. Hur och när de tänker agera. Det är inte meningen att vi ska gå på deras hedniska bedrägeri, det är det som skiljer oss som följer Gud och Guds Ord, och de som följer med denna nya era.

Hur nu eliten tänker agera hösten 2015, eller inte agera, blir intressant att se.


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar