tisdag 25 december 2012

Vänsterbloggare identifierar sig med etablissemanget.

Åsa Linderberg talar om "högerextremister" som trackar
henne på TV4:s morgonprogram, Nyhetsmorgon. 
En viss vänsterbloggare som gör sken av att stå emot etablissemanget identifierar sig med samma etablissemang. Det låter märkligt men så är det. Faktumet är att dessa vänsterbloggare är faktiskt en del av etablissemanget, om de nu erkänner det eller ej, är en helt annan fråga.

Jag har redan "hängt ut" den här bloggaren som kontrollerad opposition flera gånger. Men när denne nyligen gjorde ett blogginlägg under rubriken "Järnrörshögern skrämmer till tystnad med hot och kränkningar", så var det så smärtsamt uppenbart hur långt denna vänsterdåra var beredd att gå för att ta ställning för Sveriges vänsterextrema etablissemang. Det skulle inte förvåna mig om den här bloggaren har lite extra "stöd" bakom sig, med tanke på hur många inlägg det blir per dag oftast med väldigt mycket text. Liknande brukar endast dyka upp hos bloggar som består av hela redaktioner. Själv bloggar jag på fritiden, när jag väl hinner.

Bakgrunden handlar om det faktum att Aftonbladets kommunistiska kulturchef Åsa Linderborg drabbats av hatmejl och diversa twitterhot och twitterförolämpningar. Något som vi tydligen ska vara särskillt uppmärksamma för, för att det nu är hon som drabbas av detta. Alla andra som drabbas av vänsterextremisternas hot, eller diversa andra gruppers trakasserier är tydligen inte lika intressanta.

Åsa Linderborg har så klart ett uppdrag med det hela. De senaste hat och hot riktade mot henne ska tydligen kopplas samman med hennes och övriga Aftonbladets patetiska försök att misskreditera alternativa medier. Jag vet inte vem som skickat henne mejl, och om de ens kan kopplas till de alternativa medierna. Det skulle rent teoretiskt kunna vara hon själv som skriver dessa tokerier för att kunna ha lite påhittad material för att kunna skriva lite smutskastande om alternativa medier, eller dess läsare. Men låt oss anta att Linderborg talar sanningen. Jag har egentligen svårt att se varför någon skulle vilja skicka ett mejl till henne, i synnerhet om man ogillar henne. Det verkar helt meningslöst. Och vad gäller twitterförolämpningar, det är väl något som alla får stå ut med där. Det så spelreglerna ser ut. Hon kan väl helt enkelt blockera folk hon inte gillar.

Men jag tror tvärtom att hon är snarare mer intresserad av att få riktiga trakasserier mot henne, än att hon ska behöva hitta på saker själv för att kunna bjudas in till Nyhetsmorgon på TV4 för att kunna anklaga Avpixlats läsare för allt mellan himmel och jord.

Vänsterbloggaren som jag tidigare nämnt, tycker det är beklagligt att en elitistisk journalist ska utsättas för den här typen av verbala hot. Hon ska så klart vara lite mer speciell än oss andra som faktiskt får stå ut med det samma, och om vi är politiskt till höger, så kanske vi till och med förtjänar det. Det är faktiskt rätt så roligt att se hur bloggaren identiferar sig med denna elitistiska journalist. Nu talar vi om en bloggare som gärna vill framstå som en motståndare till eliten. Hehehe.

Inte nog med det så går bloggaren även på hela Åsa Linderborgs retorik helt okritiskt. De som attackerar Linderborg är inte bara kopplade till alternativ media, de är dessutom "nazister". Men där slutar inte dårskapet! Dessa "nazister" följer tydligen ett mönster enligt bloggaren. Han jämför dessa hatare via internet (som med största förmodan är bara troll) med nazisternas brunskjortor, á la Henrik Arnstad. Med denna koppling bifogar man dessutom en längre text om Naziväldets uppkomst. Återigen, försöker bloggaren som vid många andra tillfällen stämpla SD och alternativa medier som ifrågasätter den svenska elitens status quo i flera viktiga frågor för fascister.

Det kan inte bli mer uppenbart att alla dessa vänsterbloggare, som dessutom aldrig plockas bort av Twingly när de bestämmer sig för att censurera, är alla kontrollerad opposition. Deras uppgift är att fånga upp missnöjet och missrikta den tillbaka till 7-klöverns fördel. De är så kallade gatekeepers, som har som uppgift att se till att nya läsare inte riktigt vaknar helt.

2 kommentarer:

 1. Det här ju bara ännu en propaganda pusselbit för att kontrollera internet.

  Samma patetiska agenda som när de försöker sno vapnen i USA så försöker de sno internet från oss här.

  "Jag bli trackasserad" ja men då måste vi ju se till att internet blir helt kontrollerat så vi vet vem som säger vad så vi kan kasta de i fängelse om de säger något vi inte gillar.

  Sedan när de själva någon gång får ett känslomässigtutbrott då gäller helt plötsligt inte samma regler som de applicerar på sina motståndare.

  Det är inte svårt att provocera igång dessa om man är så lagd.

  Poäng är som alltid deras och deras faders strävan att bli som Gud. De vill ta oss från Gud det är vad det handlar om.

  Det är ju vad deras infiltration av kyrkorna handlar om, dock så kan de aldrig ta över den riktiga kyrkan, däremot olika byggnader och pseudokyrkor. De förstår inte att de inte kan vinna, lika galet som Satans revolt, hur besegrar man någon som skapade en genom att yttra ett ord? Som med ett ord eller en tanke förintar dig, hur besegrar man någon sådan?
  Du kan inte besegra Skaparen som alltid har funnits, det är dårskap att ens försöka och det är inte konstigt att sådant straffas i evigheten.

  Men gillar man att vara en evig förlorare ja då hakar på dess earth dwellers eller those that dwell on the earth som Bibeln kallar de, earth dwellers är förlorarna.

  Revelation 12:12 Therefore rejoice, ye heavens, and ye that dwell in them. Woe to the inhabiters of the earth and of the sea! for the devil is come down unto you, having great wrath, because he knoweth that he hath but a short time.

  Revelation 13:8 And all that dwell upon the earth shall worship him, whose names are not written in the book of life of the Lamb slain from the foundation of the world.

  Revelation 13:12 And he exerciseth all the power of the first beast before him, and causeth the earth and them which dwell therein to worship the first beast, whose deadly wound was healed.
  Revelation 13:13 And he doeth great wonders, so that he maketh fire come down from heaven on the earth in the sight of men,
  Revelation 13:14 And deceiveth them that dwell on the earth by the means of those miracles which he had power to do in the sight of the beast; saying to them that dwell on the earth, that they should make an image to the beast, which had the wound by a sword, and did live.

  Revelation 17:8 The beast that thou sawest was, and is not; and shall ascend out of the bottomless pit, and go into perdition: and they that dwell on the earth shall wonder, whose names were not written in the book of life from the foundation of the world, when they behold the beast that was, and is not, and yet is.

  sen om det är folk som skriver till henne så spyr de galla, hon fattar mycket väl varför om det är så, hon provocerar folk för hon vill ha dessa reaktioner för att i sin tur tillsammans med etablissemanget förbjuda och kontrollera.

  SvaraRadera
 2. Bra skrivet! Helt rätt. Eliten är sina egna fiender. Idioter. Har varit på nätet i många år och aldrig märkt av något näthat. Allt är en stor bluff. Lindeborg är verkligen röd och går maktens ärenden.

  SvaraRadera