söndag 30 december 2012

Berlusconi till totalangrepp mot Deutsche Verteidigungs Diensts agenter!Först kom ultimatumet mot eurokraterna i Frankfurt gällande euron. Sedan kom attacken mot Deutsche Bank (en av Deutsche Verteidigungs Diensts (D.V.D.) kontrollerade banker) för att ha manipulerat den italienska marknaden för att EU över huvud taget skulle kunnat plocka bort honom som president. Men där var inte Berlusconi riktigt klar än. Nu anklagar han Mario Monti för att tillsammans med den italienska vänstern konspirera för att blockera Berlusconi bort från möjligheterna för att återta makten genom en koalition.

Berlusconi menar att Mario Montis plan speglar vänsterns skattehöjarpolitik. Detta kan leda till en koalition efter valet mellan Monti och vänstern för att hålla bort Berlusconi från makten! Vänstern dementerar dock alla dessa anklagelser.

Den här månaden har Silvio Berlusconi varit skoningslös i sina attacker mot alla agenter åt Deutsche Verteidigungs Dienst (D.V.D.). Han är väl medveten om vilka det var som plockade bort honom. Silvio är nu ute efter revansch. Valet i Italien blir av i februari. D.V.D. och övriga EU elit lär satsa hårt mot Berlusconi, men Silvio har en tillräckligt stark bas och vet vad som krävs för att vinna.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar