söndag 16 december 2012

Göran "Grisen" Persson: Helvetet kan braka loss år 2013.

Bilderbergaren tillika landsförrädaren Göran Persson. 
Mannen som personifierar ordet sossesvin på bästa sätt, Göran Persson, ställde upp i en längre intervju med SvD.s Olle Zachrison där han talade om hur den kommande ekonomiska kraschen år 2013 skulle påverka Sverige.

Det är viktigt att ha i åtanke att Persson har sedan sin tid som statsminister behållit en mycket nära kontakt med Tony Blair. Så han håller sig väl informerad om vad som pågår, och vad som kommer att ske. Med Olle Zachrisons intervju fick vi då en liten inblick i vad Persson har fått reda på. Märkligt nog erkänner Persson klart och tydligt att han bidragit till att Sverige nu befinner sig i det utsatta läget. Dock beklagar han sig idag över det faktum att ingen i Sverige talar om de riktiga problemen. Varken Reinfeldt eller oppositionen.

Risken är stor att Riksbanken sänker räntan ytterliggare på tisdag, och vi vet vad detta innebär. Sedelpressarna drar igång, sparare straffas, medans man uppmuntrar till att spendera sig allt mer in i skuldfesten. Medel-Svensson har ingen backup, och är en av världens mest skuldsatta befolkningar i hela världen. Men istället för att försöka spara, spenderar folket sina lånade pengar vidare in i skuldkarusellen. Ty skuldfesten måste fortsätta om vi ska tro på keynesianerna i Sveriges Riksbank.

Samtidigt som Persson varnar för inflation gnäller han på att kronan är "för stark". Han befarar att Sverige kan bli ytterliggare ett Schweiz. Hehe, jag önskar att vi kunde bli som Schweiz! Den schweiziska francen är stark, och det är en bra sak! Högern i Schweiz diskuterade förra året om att återgå till guldmyntfoten. Men det är tyvärr den ideologiska vänstern som styr bankväsendet i Schweiz. Därmed var guldmyntfoten helt uteslutet, istället peggade man francen till euron. Det mest korkade de kunde ha gjort! Därmed kommer den schweiziska francen att försvagas lika mycket som euron. Exportindustrin, turistindustrin med lfera hör av sig till sossepolitiker och centralbanken för att bekämpa den starka valutan. Detta trots att råvaror till industri faktiskt blir billigare, och levnadsstandarden för medborgarna förbättras kraftigt ju starkare ens valuta är! Men detta gynnar så klart inte en elit som vill smygbeskatte medborgare via inflation.

Men just på grund av att kronan inte försvagas lika mycdket som euron, så förutspår Persson att Sverige så småningom kommer att gå med i euron. Han nämnde aldrig specifikt om vi skulle likt Danmark och Schweiz pegga oss till euron, eller om vi bara direkt skulle ansluta oss till euron. Han sa inte heller exakt inte när denna eventuella anslutning skulle ske. Men det lär bli först efter det omtumlande året 2013.

Utöver det motsägelsefulla som Persson häver ur sig i intervjun med Zachrison, så tar man upp lite intressant fakta. Han förutspår att främst två industrier kommer att drabbas av 2013 års kris/krasch. Han menar att vi kommer att se spilrorna av den svenska bilindustrin drabbas hårt. Men även Sveriges skogsindustrin kommer att bli riktigt utsatt. Varselvågen förväntas slå alla tidigare rekord år 2013.

Med tanke på att de landsförrädande keynesianerna i Riksbanken har för avsikt att sänka räntan på tisdag, föreslår jag till mina läsare att ni passar på och köper guld och silver innan dess. Visst, kronan kommer inte att sjunka lika mycket som euron. Detta kommer att räcka som ursäkt för att dra igång sedelpressen, då keynesianer är alergiska mot "starka valutor". Guld och silver kommer att gå upp i värde. Kom ihåg att det är inte du som blir rik genom att köpa guld och silver, det är dessvärre hela vårt lands ekonomi som blir fattigare, du har bara skyddat värdet på dina pengar.

1 kommentar:

 1. Finns ett klipp någonstans från någon intervju där Buffeln sitter och pratar om:
  International New Order.

  Minns inte vart det var men jag hade klippet förut när jag samlade på NWO klipp osv.
  Var en intervju på engelska iaf. troligtvis från när sossen var Statsminister.

  Det gick ganska obemärkt förbi nästan alla svenska NWO bevakare. NWO och INO är ju samma sak, bara en lek med ord. Buffeln är ju lite smartare än de flesta andra politiker.

  Tror inte ens han tror på sossesmörjan, den är bara mer "a means to an end" för Buffeln.
  För att tro på sossesmörjan så behöver man vara allmänt dum i huvudet (typ som Mona Sahlin), Buffeln är inte ointelligent, han verkar även drivas av hämndbegär, han var hårt mobbad i skolan av vad jag hört.

  SvaraRadera