fredag 14 december 2012

EU hotar med att anmäla Sverige till EU-domstol - vill krossa snusmarknaden.

EU är emot den fria marknaden. 
EU vill helt förbjuda snus. Inte ens i sverige ska snus vara tillåtet att sälja. Länge har Sverige kunnat undangå EU:s regleringar och förbud. Men nu kan det snart vara slut på detta. Den folkkära tobaken har fram för allt försvarats av moderater, som plötsligt börjar inse att EU kanske inte handlar om frimarknad och frihandel trots den propagandan som det kollektivistiska antikapitalistiska unionen tidigare fört.

Snus är redan förbjudet i EU, förutom i just Sverige. Enligt EU har Sverige töjt på reglerna genom att sälja snus på skepp mellan Sverige och andra EU-grannländer. På senare år har EU höjt trycket mot det svenska snuset, kraftigt uppbackad tobakföretag som riskerar att förlora kunder som annars röker.

M:s aktiva försvarande av svensk snus har retat upp den kommunistiske EU-toppen Barroso. I ett hemligt brev hotar han med att anmäla sverige till EU-domstol, för att äntligen krossa det som finns kvar av snusmarknaden. Redan i januari är det tänkt att Sverige ska anmälas. Kanske folk börjar fatta att EU har inget med en fri marknad att göra, och allt med regleringar, förbud och direktiv att göra, likt gamla kommuniststater. Välkommen till EUSSR.

Exp, DN, AvP.

5 kommentarer:

 1. Fast vad spelar det för roll om de försvarar det hela, de har skrivit in EU i Grundlagen så krävs dels en omröstning innan valet och en till omröstning efter valet för att kunna skriva ut EU ur grundlagen, så minst 2 år till tar det innan de ens kan överväga att hota att gå ut ur EU.

  Vidare så var majoriteten av de 349, jag tror det var 329 som var för denna globalistiska grundlagsändring.

  Nu har tagit Satan båten så nu får de även ro honom i land.

  Politiker börjar bli lika mycket pack som advokater och artister.

  Är det för övrigt nu man ska skrika att Sosseraterna är ett populistiskt parti?
  Frågan är också varför de inte betalade mutan? Vet de inte att det är så det går till ut i den globala världen? Mutor och korruption är själva sinnebilden för globalism, förutom folkmord då.

  Men så går det när man baktalar alla som varnar som foliehattar och idioter, det visade sig att foliehattar och "idioter" hade mer i skallen än dessa politikerpack.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Det kanske inte spelar en direkt avgörande roll på kort sikt. Men på lång sikt, så tror jag att många moderater på gräsrots nivå och kanske även upp till politiker nivå, börjar fatta att EU går emot hela deras ideologiska grund. För att vara för EU, så måste du faktiskt vara socialist.

   Den här unionen har ingenting med frihandel, frimarknad och kapitalism att göra, tvärt om, så handlar denna union om skatter, regleringar och restriktioner.

   Radera
 2. Nu verkar dock partipiskan ha vint:
  Handelsminister Björling uppläxad av Reinfeldts partipiska
  http://www.exponerat.info/handelsminister-bjorling-upplaxad-av-reinfeldts-partipiska/

  och tydligen går MP de korrupta fat catsen i EUs ärenden:
  Miljöpartiet vill förbjuda snuset och avskeda alla på Swedish Match
  http://www.exponerat.info/miljopartiet-vill-forbjuda-snuset-och-avskeda-alla-pa-swedish-match/

  så så var det med den saken, någon Moderat var en originalmoderat men partiledningen är det garanterat inte :D

  Globalism överhuvudtaget är ju Nimrod-diktatur.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tror att en del moderater kommer att hoppa över till SD efter detta.

   Radera
 3. OT: En intressant bizarr fakta om den senaste skolskjutningen, den tog plats i samma stad som författarinnan till Hunger Games trilogin (du vet döda barn boken i sjuka NWO lekar).

  Luktar Legion om hela den skjutningen.

  Vidare så kommer det ju användas för att förinta 2nd Amendment, självklart var alla barnen i en gun free zone. Som om några kriminella bryr sig om lagar och regler. Hade man haft beväpnade lärare så hade skytten inte ens försökt.

  SvaraRadera