torsdag 13 december 2012

Papperstidningen Nya Tider sprider globalistisk propaganda.

Den nya papperstidningen Nya Tider, tillhör en utbrytargrupp från papperstidningen Nationell Idag. Bland dessa fans skribenten Åke Blomdahl som jag tidigare varit kritisk emot. Alla som prenumererat på Nationell Idag har fått minst tre nummer av Nya Tider helt gratis. Ett sätt för utbrytargruppen att försöka dra till sig läsare, kanske till och med sno läsare från Nationell Idag.

Men jag är ärligt talat inte ett dugg intresserad! Inte efter det jag fått läsa. I andra numret hyllades en fransk författare som varnade för "överbefolkning på jorden". Och i senaste numret nämnde Åke Blomdahl själv peak oil-myten och det förfärligt toxiska CO2, i samband med en artikel om årets miljöfascistiska klimatmöte i Doha, Qatar, COP 18.

Överbefolkningsmyt + Peak Oil-myt + klimatalramism = Romklubbens propaganda. Åke Blomdahl i spetsen för den nya papperstidningen Nya Tider har omvandlats till en megafon åt Romklubbens Agenda 21. Jag vet inte om Åke Blomdahl är medveten om vad han sysslar med, eller om han helt enkelt inte gjort sin hemläxa. Jag är tveksam. Han skrev om Richard Muller som en klimatskeptiker som gick över till klimatalarmisternas linje, trots att detta inte stämde. Blomdahl var inte ett dugg kritisk till BBC och övriga inom propagandamaskineriet för klimatalarmism. Faktumet är att Richard Muller aldrig varit klimatskeptiker. Det var en stunt från MSM, som Blomdahl gick på, medvetet eller omedvetet.

Hur som helst är det bara beklagligt om alternativa medier i Sverige börjar sprida globalisternas propaganda. Tyvärr kommer många nya läsare att dras in i ytterliggare ett bedrägeri. Hoppas bara att Nya Tiders läsare är lite mer kritiska, och studerar globalisternas Round Table Groups starkaste arm. Nämligen, Romklubben, som förespråkar: en kraftig reduktion av världens befolkning (via vacciner, GMO, och kemiska ämnen i vardagsmiljön), avindustrialisering av väst (via massregleringar inom miljön, arbetsmarknaden och höjda skatter, avgifter och punktskatter), en "grön ekonomi" (som kommer att innebära försvunna produktionsjobb, till förmån för servicejobb via statliga satsningar till ny teknik), och avbefolkning av landsbyggden (via benisnskatter och regleringar bland annat). Dessa är bara några exempel.

Förre Dettta MI6-agenten Dr. John Coleman avslöjade Romklubbens verkliga mål i sitt tal om globaliseringens verkliga syften. Det är egentligen ifrån dom som Agenda 21 blev till. Läs mer om Agenda 21 här.

Studera Round Table grupperna noggrant. Clube of Rome (Romklubben) är deras starkaste arm. Om du vill veta varför du är arbetslös, studera vad Romklubben sysslar med. Och den miljöfascism som de förespråkar. 

3 kommentarer:

 1. Vad man ska komma ihåg så handlar det ofta om att de är humanistiska.

  En bra bok i ämnet är:
  Homer Duncan - Secular Humanism the most dangerous religion in America (från 1984)

  mycket läsvärd om Humanismen som är en del av denna smörja.
  Troligtvis är denna tidnings folk just humanister, vissa vet inte ens om att de är humanister, humanisterna tror ju t.ex. på evolutionstramset, evolutionstramset är ju även den del där man oroar sig för denna överbefolkning och oroan är ju enbart att "übermensch" inte ska klara sig, men är de "übermensch" så klarar de sig i vilket fall som helst.

  Sen så är väl dessa lite sossiga/nazi är de inte? Alltså är det väl inte konstigt att de förespråkar folkmord?

  SvaraRadera
  Svar
  1. Exakt, exakt, exakt!

   "Sekulär Humanism" är dagens luciferiansim i dess renaste form! Många av dagens elit "ateister" föredrar att kalla sig just "sekulära humanister".

   Radera
 2. Om du får tag i den boken eller någon av Duncans andra böcker om humanism så går han in riktigt bra på det hela.

  Han går ju bland annat in på B.F. Skinner och John Dewey som är de som skapat det sjuka skolväsendet i USA som är helt och hållet baserat på sekulär humanism.
  http://www.christianparents.com/jdewey.htm
  http://www.perryville.org/?p=990

  Deras irrläror är själva basen för de svenska skolorna.
  Båda lär varit Closet Satanists.

  Som Engels skrev:
  Engels wrote that if you could remove a people from their roots, they could be easily swayed to your point of view.

  titta på vad som sker med alla svenska traditioner, upprotandet av Lucia osv. detta är direkt ur de kommunistiska (sataniska) spelböckerna/regelböckerna. Den apatiska svensken sitter sedan lungt och säger "ähhh det gör väl inte med rap och en indisk lucia" alltid denna lilla temperaturökning, koka grodan.

  Denna attityd kommer ju till stor del från skolorna som är Deweys bäbis, för barnen har ju itutats att de är kosmiskt slem som evolverat till människor, existensen är då poänglös alla som inte är helt bakom flötet förstår ju det, om denna humanism är så finns inget värde varken på liv eller något annat, de unga fattar det och tar självmord eller bli apatiska "skit i allt" kids som säger saker som "det är inte så farligt" eller "ähhh det gör inget ni är så griniga" osv. utan att förstå principerna och inte heller att de är under attack.

  Multipronged attack som de brukar säga.

  SvaraRadera