måndag 24 december 2012

Det kommunistiska EU är emot den fria marknaden och kapitalism.Nigel Farage klär av det kommunistiska antikapitalistiska EU dag in och dag ut. Och det bästa är att han avslöjar bedrägeriet som många här i Sverige vill påskinna om att EU skulle vara ett "högerprojekt", när den i själva verket är ett vänsterprojekt. Detta har sin förklaring.José Manuel Barroso som många av mina läsare redan vet, kallade sig själv tidigare en maoist öppet fram för TV-kamerorna i Portugal. Så nu har kanske alla dårar det svart på vitt. EU är utan någon som helst tvekan ett vänsterprojekt som har kommunistiska ledare som sina frontfigurer, och som gör allt för att reglera och beskatta den finansiella sektorn för att bygga upp en större byråkrati. Det är meningen att EU kommer också att utöka sina utgifter till den grad att EU kommer att bli en välfärdstat i sig, över samtliga EU medborgare (läs undersåtar).

José Manuel Barroso är dessutom en heders Knight of Malta. Bilderna nedan är från hans adlande och även andra besök hos de maltesiskt baserade riddarna. Man blir adlad som Knight of Malta efter att ha gjort en god insats för Den Svarta Adligheten. Dessa är i sin tur alla underordnade till Påvedömet.

 


 

1 kommentar:

  1. En del säger ju att EU är Revived Holy Roman Empire...

    Säger ju en hel del om Knights of Malta när de ger hedersmedlemskap till kommunister...

    Fast å andra sidan så har jag stött på folk som är kommunister och katoliker på samma gång, eller så kan han ju faktiskt vara en Jesuit plantering.

    SvaraRadera