onsdag 26 december 2012

Är det chemtrails som ligger bakom den starka rysskylan?

Är det chemtrails (kemiska-spår) som ligger bakom det extrema vinterovädret som upplevs just nu internationellt? Nyligen så dog några ryssar på grund av extrem kyla. En del menar att vissa aspekter av den kyliga vintern som svept över noröstra Europa och nordvästra Nordamerika inte är helt naturlig, utan snarare är modifierad väder. Något som högteknologiska militära stormakter har tillgång till.

Att vintern skulle ha varit manipulerad den här gången menar Dane Wigington i en artikel på Activist Post, är något man tydligt kan se i hur tung snön har blivit. Detta är inget som jag själv har märkt av. Men kanske någon läsare kan efterforska själv, i synnerhet om ni bor någonstans där chemtrails oftast förekommer.

Vi vet annars att chemtrails lett till att vår planet blivit mörkare, och att energin från solen då inte når i lika hög grad oss levande här på jorden, och även får temperaturen att sjunka. Det är uppenbart att syftet med det hela är att reducera världens befolkning, för att underlätta Agenda 21:s avbefolkningsprogram. Eliten kontaminerar luften precis som maten och vattnet. Nedan bifogar jag filmen "Why in the World are They Spraying".


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar