lördag 15 december 2012

COP18: Vi behöver unga "klimatförändringsagenter" - unga ska hjärntvättas för att basunera ut globalisternas propaganda.

COP18. Klimatmötet i Doha, Qatar. 


Läste nyligen en intressant artikel på The New American. Det är egentligen information som vi redan viste. Bara det att det att globalisterna är numera lite öppnare med hur de tänker gå till väga. Vi har redan märkt att många unga har hjärntvättats till att tro på klimatbluffen, men det räcker tydligen inte. På klimatmötet i Doha deklarerade Stephanie Hodge UNICEF:s syfte klart och tydligt. De har för avsikt att skapa "klimatförändringsagenter" med hjälp av UNESCO som idag har stort inflytande över utbildningsväsendet runt om i hela världen.

Det är uppenbart att det inte räcker med de redan "frälsta" dårarna som är beredda att sätta på sig en mask för att rädda världen från den tydligen toxiska CO2:n som människor andas ut. Helt otroligt egentligen, men vi kan vara stolta på att vi redan har två svenskar som visar vägen för framtidens trendiga ungdomar.
1 kommentar:

 1. Haha ser du den symboliska ormen i Doha logotypen? Hade inte sett Doha logotypen innan men det är ganska uppenbart för det tränade ögat.

  Klassisk gömd symbolik, in your face.

  Ormens huvud är det som ska förställa Europa.
  Kroppen är Afrikas kust och den lilla bit av Sydamerika vi ser.
  En Orm redo att hugga.

  Som den klassiska Britist Telecom loggan:
  http://www.whale.to/b/snake_s.html
  http://ferrebeekeeper.wordpress.com/2011/08/02/serpent-logos/

  SvaraRadera