söndag 2 december 2012

SD läxar upp VPK kring kostnaderna för Agenda 21 energipolitik.

Vänsterpartiets Jonas Sjöstedt och Jens Holm har tydligen varit på globalistmöte i Tyskland nyligen. Krypto-kommunisternas okritiska stöd för solenergi, är som tagen ur Romklubbens (Club of Rome) Agenda 21. Det fick vi lära oss efter deras utspel i Göteborgsposten. Inte nog med att stödja globalistisk politik som kommer att innebära mindre energi och färre jobb för Sverige. Inte nog med att de utelämnar viktig information om de satsningar på kolkraftverk som Tyskland nu gör. Så redovisar inte VPK:arna som vanligt hur de tänkte finansiera sin energipolitik.

Inget som förvånar direkt. Vänstern har alltid varit måna om att vilja höja både skulden och budgeten för landet. Men jag trodde aldrig att Jonas Sjöstedt skulle försöka skrämma bort väljare på ett så uppenbart sett att han är beredd att föra fram ren och skär Agenda 21 policy. Vore intressant om någon kunde ta reda på vad det var för resa som vänsterpartisterna deltog i.

Hur som helst var inte SD sena med att läxa upp VPK kring hur mycket det hela skulle kosta skattebetalarna. Jag vill även påpeka att Sverigedemokraterna har utan tvekan landets bästa energipolitik. Den kan bli bättre. Men den är klart överlägsen så väl jämfört med sjuklövern som med övriga utomparlamentariska alternativ.

PS: Förresten, så såg jag att en viss vänsterbloggare stödjer VPK:s Agenda 21 policy. Det säger väl en del. 


1 kommentar:

 1. Återigen ateister. Ateister får alldeles för lite skit i Sverige för sina sinnessjuka och sataniska dåd.

  Det här är en favoritartikel om ateister (även om det är waterdogs som skrivit den, dvs. Church of Christ kulten, eller Campbellites som de också kallas: http://biblebelievers.com/Davis1.html )

  Atheism and Liberal, Missouri
  http://apologeticspress.org/APContent.aspx?category=9&article=1447

  ateister kan INTE bygga samhällen, men de är bra på att rasera samhällen. Precis som de stulit de flesta vetenskapsgrenar startade av Kristna och andra troende människor och sedan vridit de till oigenkännlighet.

  Thieves, Liars and Murderers är allt de är.
  En del artiklar:
  http://truefreethinker.com/atheism

  SvaraRadera