söndag 9 december 2012

Vad kommer att hända den 21 december 2012, egentligen?

Jag är uppriktigt förvånad över det ökade intresset för det här ämnet. Som vissa av er redan vet så har jag tagit upp möjliga scenarion tidigare (här, här och här). Sen skrev jag även om hur allvarligt eliten tar på detta. Och ju närmare datumet vi kommer, så ökar träffarna på just dessa sidor. Jag trodde att intresset skulle med tiden dö ut. Men tvärt om så ökar den.

Jag vill bara lägga korten på borden om att det med största förmodan inte kommer att hända något drastiskt. Därmed vill jag inte säga att eliten inte tror att något kommer att hända. Visst kommer det att hända något enligt dem. Men inte jordens undergång! Trots att de faktiskt håller på med att bygga sina DUMB:s.

Vad är det då eliten tror ska hända? Svaret är exakt samma sak som många innom "sanningsrörelsen" också tror kommer att hända. Det handlar inte om jordens undergång. Och det är inget som säger så på Majakalendern som de flesta brukar hänvisa till.

Allt denna trams är lögner byggda på ytterliggare lögner. Vilket gör det mycket svårt att reda ut saker och ting. Men vi vet att eliten är i själva verket hedningar och därför firar de den första maj, tillsammans med alla sina indoktrinerade slavar. De är luciferianer, och massorna som följer dom är åtminstone ideologiska luciferianer.

Vad är det då som händer den 21 december år 2012? Det är exakt samma sak som alla New Age:are, hippies och sånna bedragare som David Icke, Jordan Maxwell och Michael Tsarion har spridit ut på nätet sedan länge. Allt kommer från hedendom, frimureri och teosofi, som kan härledas i modern tid tillbaka till Madame Blavatsky.

Det är inte jordens undergång som kommer, utan snarare en "ny tid", därav namnet "new age". Vi pratar om människor som avskyr kristendomen. Och har via lögner vilselett större delen av den så kallade "sanningsrörelsen" in i en fälla. Den nya tiden som enligt eliten, fram för allt deras starkaste gern Romklubben (Club of Rome), kommer att inleda en ny astrologisk era.

Man gick från lejonets era, betraktad som mänsklighetens början, över till kräftans era. Kräftans era baserar sig då på tiden då mänskligheten övergick från jägar- och samlarsamhället över till jordbruks samhällen. Efter kräftans era kom tvillingarnas era som representerar eran för de första civilisationerna och den hedendom vi känner till idag med en multitud av gudar och den dualitet som kommer med hedendomen.

Efter tvillingarnas era kom oxens era (taurus). Den här eran baserar sig historiskt, på antika Egypten fram för allt och religiöst, på Marduk från Babylon. Denna era skulle symboliskt ta slut då Moses kom ner från Sinaiberget för att fördömma dyrkandet av "den gyllene kalven" (taurus). Detta skulle symboliskt även påbörja vädurens era (fåret), symboliskt ledd av Moses.

Varje epok eller era skulle oftast försöka förknippas med en stor ledare för att inleda den nya eran. Mellan oxen och väduren var det Moses. Senare skulle det bli Buddha och Jesus, som enligt hedendomen skulle förknippas med fisken. Därmed började fiskens era någon gång kring år 0. Och sedan dess har vi levt i fiskens era, då Buddhism, Islam och Kristendomen vuxit och etablerat sig över nationsgränser i hela världen.

Det som enligt eliten och deras New Age-agenter kommer att ske den 21 december år 2012, är transitionen från fiskens era, över till vattumannens era (vattnets era, age of aquarius). Även den här eran kommer tydligen att ha en ledare. Den här ledarens uppgift kommer att vara att förena alla världsreligioner till en. Detta kommer att hjälpa till i den politska, sociala, kulturella och ekonomiska processen att bilda den Nya Världsordningen. Det vill säga att han kommer att vara Lucifers avbild på jorden.

Men det är faktiskt mer komplicerat än så. Ty vattenmannens era, betraktas av de flesta hedniska hippie-ledare som David Icke och de andra (tidigare nämnda) som en tid då upplysningen (illuminationen) som länge varit elitens, kommer plötsligt att bli tillgängligt för massorna. Detta kommer att i första hand att leda till en "andlig evolution". Denna "andliga evolution" kommer att hänga ihop med "uppvaknandet" till den globala eliten. Internet spelar en viktig roll i detta. Fler och fler kommer att "vakna" och lära sig om Bilderberggruppen och övriga eliter. Detta vet man. Och man är alltså väl förberedd för det.

Eliterna och det systemet som ligger bakom kommer att sluta dölja sig. De kommer istället att visa upp sig öppet, i det som en av Madame Blavatskys främsta studenter, Alice E. Bailey, kallade för The Externalisation of The Hierarchy. Eliten kommer att visa upp sitt "sanna jag". Framför allt andligen. Vi har redan sett Illuminati symbolismen som kommer från MTV och Hollywood. Popstjärnor kommer öppet ut med sin djävulsdyrkan och bär Horus ögat utan att skämmas.

Utöver detta finns ytterliggare ett element. Teknologin. Så här skrev den jesuittränade globalisten Zbignew Brzezinski i sin bok Between Two Ages:

"The technetronic era involves the gradual appearance of a more controlled society. Such a society would be dominated by an elite, unrestrained by traditional values..." 

 Hedningarna ser vattenmannens era (age of aquarius) som en tid av upplysning och frihet för alla. Men sanningen är att det endast kommer att leda till massmord och träldom under den globala elitens nya teknologiska framfart. Romklubbens mål kommer i första hand vara att reducera världens befolkning, något de varit tydliga med sedan 70-talet. I sina verk som Limits to Groth och The First Global Revolution, gör de sina syften klara. Och Agenda 21 manifesterar detta klart och tydligt. Ett tyst och långsamt folkmord kommer att pågå under resten av århundradet då 80-90% av världens befolkning kommer att elimineras.

Men den 21 december år 2012, är inte bara en distraktion från de relevanta frågorna. Utan även en lögn och ett smutskastande av Jesus. För att sammanknippa Jesus till det hela har man försökt förknippa honom till den hedniska symbolen som fisken då är, också den förknippad enligt frimurarna till solen. Enligt teosofister, New Age:are och frimurare så är kristendomen soldyrkan. Detta manifesteras även via den Katolska kyrkan. Problemet för alla dessa är bara att den Katolska kyrkan inte är kristen, utan hednisk. De riktiga kristna som följer KJV och/eller Genéve Bibeln vet att allt detta är ett bedrägeri från samma hedningar som velat bygga sin nya Babelstron sedan Nimrods tid.

De enda som kommer att stå i vägen för den hedniska Nya Världsordningen, kommer att vara de kristna. Luciferianerna kommer att anklaga dem för att hindra den "andliga utveckling" som krävs för att nå den globalsocialistiska utopin (läs dystopin). Och då kommer även förföljelsen av kristna att påbörja på allvar.

Transitionen från era till era, sker inte över en natt. Utan förändras med tiden. Så precis som videon här nedan förklarar, så behöver det inte ske just den 21 december år 2012. Men någon gång i den kommande tiden. Detta är ett exempel, en teori om hur detta skulle kunna gå till.


10 kommentarer:

 1. Personligen tror jag inget speciellt händer alls, det blir nog som han knäppgöken Harold Camping och hans datum där ingenting hände.

  Det jag förstår av hela den där hedniska kalendern så är det enbart som att byta ut almanackan, precis som folk gör den 1:a Januari.

  Det kommer dock ske (dock tror jag inte den 21 December) saker men man ska komma ihåg att det är Gud som kommer straffa människor och väsen för deras synder, tittar man på Uppenbarelseboken så är det ju inte Satan som gör det mesta utan det är Gud, iofs så kommer Satan släppas lös på planeten men det mesta är Gud som vill ha människornas uppmärksamhet men som vi kan läsa så kommer de vägra:
  Revelation 16:9 And men were scorched with great heat, and blasphemed the name of God, which hath power over these plagues: and they repented not to give him glory.

  bara ett exempel.

  Redan tidigare:
  Revelation 9:20 And the rest of the men which were not killed by these plagues yet repented not of the works of their hands, that they should not worship devils, and idols of gold, and silver, and brass, and stone, and of wood: which neither can see, nor hear, nor walk:
  Revelation 9:21 Neither repented they of their murders, nor of their sorceries, nor of their fornication, nor of their thefts.

  de vägrar alltså att ångra sina onda gärningar och sorceries är för de som inte vet detsamma som droganvändande, en sorcerer är någon som använder droger för att komma i kontakt med andevärlden och även får andra att använda droger.

  För övrigt MHV tycker du ska sätta dig med en King James och en Geneve sida vid sida och jämföra, Geneve har en hel del brister som du kommer att se.

  http://www.blessedquietness.com/journal/resource/genevabibleonlycult.htm

  Geneve är troligtvis det femte eller sjätte steget i de sju stegen.

  Psalms 12:6 The words of the LORD are pure words: as silver tried in a furnace of earth, purified seven times.

  http://www.wayoflife.org/database/historyofenglishbible.html
  http://www.wayoflife.org/database/historyenglishbiblekjv.html

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jag vidhåller att Genéve Bilben är att föredra jämfört med KJV, som är den näst bästa.

   Puritanerna förbjöd firandet av Ishtar (påsk) och jul (saturnalia), då de läste Genéve Bibeln. Genéve Bibeln innehåller även viktiga formuleringar som avslöjar Rom, som faktiskt saknas hos KJV. Många KJV har blivit förvrägnda medvetet så som Al Cuppett avslöjade.

   KJV är fortfarnade en riktigt bra Bibel.

   Här finns några intresanta jämförelser.

   http://en.wikipedia.org/wiki/Geneva_Bible#Sample

   Radera
 2. Det är tvärtom. Vidare så är Al Cuppett inte alls trovärdig.
  Al Cuppett är karismatiker (pentecostal): http://wayoflife.org/database/strangehistory.html

  Här mer specifikt om Al Cuppett:
  http://www.seekgod.ca/prophclub.htm

  Han är alldeles för mycket fringe. Har ett större antal av hans tal och det är en hel del saker som är bs.

  Vad såna som Al Cuppett gör är att säga att "titta den här stavningen är annorlunda alltså har de mixtrat med Bibeln", vad de missar är att Gud lovade att försvara orden inte stavningen.
  Här en bra predikan att lyssna på angående det:
  God's Preserved Words
  http://www.sermonaudio.com/sermoninfo.asp?SID=72311753360

  Jag kommer exponera Geneve vid ett senare tillfälle, men annars att är att du tar de två och tittar på de sida vid sida, vers för vers.

  SvaraRadera
 3. Vidare så fungerar inte koden med Geneve:
  http://www.christ-saviour.com/?p=565

  vidare så är inte Geneve Bibeln som Gud använde för att spridas i världen, det var King James. Precis som Gud använt onda män för att få tillbaka Israel till landet så använde han ett jordiskt imperium att sprida sin Bibel över hela världen med detta imperium.

  Vidare så beskrev ju faktiskt Al Cuppit/Cuppett det hela såhär:
  http://www.moresureword.com/alcuppit.htm
  och här:
  http://www.youtube.com/watch?v=fZRBQeibaps

  han måste bytt åsikt nyligen.

  SvaraRadera
 4. Slänger in den här också:
  http://www.moresureword.com/KJVrev.htm

  vidare så är King James överallt medans Geneva hittar jag bara på ett ställe och den har man copyright på.
  Verkar udda att Gud skulle strunta i att sprida sitt ord och vänta fram tills nu innan han började använda denna Geneva, känns lite väl sossigt för min del att de sitter och tjuvhålls på Bibeln.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Detta är en intressant diskussion. Men, vi kommer inte att övertyga varandra över en natt på en kommentarstråd.

   Jag tycker att båda Biblarna är bra. Därför har jag med dem båda två. Det finns ingen anna Bibel som bör i alla fall räknas med i denna diskussion. Dessa två är de absolut bästa översättningarna.

   Radera
 5. det kommer inte att hända ett enda dugg den 21 december! Det enda som kommer att ske är att många kommer att bli besvikna och gömma sig av ruelse och skam! Det kommer att gå med detta som med allt den där knäppgöken Harold Camping fick för sig 2011, och det datumet skedde inte ett enda skvatt! Maya kalendern är bara en gammal kalender som helt enkelt råkade räcka in i vår tid och inget mer - det kommer ingen New Age heller! Alltsammans är en bluff och inget mer, Mayafolket visste inget mer än vad vi gör i vår civilistion som inte kommer att upphöra annat än genom att vi råkar starta ett kärnvapenkrig eller att vi tror på pajasar som Al Gore och klimatforskningen samt miljörörelsens gröna trams och smörja!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Problemet är inte vad vi anser kommer att ske eller inte ske.

   Det enda relevanta är att förstå vad eliten vill ska ske.

   Radera
 6. Jag gillar din blogg extremt mycket och håller med om de punkter du knyter samman dock är jag inte religös kristen. Det är så att jag kommit fram till samma slutsatser på egen hand och extremt många timmars läsning. jag vill dock påstå att det är fler än de kristna som kan stoppa NWO.

  Jag själv rör mig i occulta kretsar och new-age kretsar runtom i världen för att göra "new agers uppmärsamma på vad de dras in i. De är inte själva medvetna om det bakom liggande ideologinerna och den retoriiska manipulation de utsätts för. Tro mig, det finns två läger inom new-age. Vinn över new agers och miljöaktivisterna och ELiten kommer finna sina planer betydligt svårare att genomföra. Så forsätt med vad du gör :)

  Informationen når ut inte bara kristna krestar ;)
  SvaraRadera
  Svar
  1. New Age människor är i allmänhet trevliga, i synnerhet dom i lägre nivå. De har oftast fattat att de de etablerade religionerna är ett bedrägeri. Men samtidigt drar de helt fel slutsats, och kommer därmed fram till fel lösning.

   Den enda anledningen till att jag kämpar här, är för att jag är ett pånytt född kristen. Och min tro har bara blivit djupare. Och jag kan tala om för dig att det är endast genom Jesus som du kommer att nå räddning.

   Följer du inte Jesus, så kommer du att hamna fel, och vägen kommer att leda dig tillbaka till Babylon. Därför är det oerhört viktigt att du söker dig till de riktiga översättningarna av Guds Ord. Annars är du lika förlorad som övriga själar som alla är på väg mot Babylon, antingen via etablerade religioner, alternativa religioner eller icke-religioner.

   Radera