torsdag 20 december 2012

Samhällets fullständiga upplösning.

Kommentarer är egentligen överflödiga. Alla detaljer finns på FlashBack.Ett litet smakprov på det som komma skall. I framtiden kan det bli som i London sommaren 2011. De flesta pekar mycket riktigt på massinvandringen, men det är inte bara massinvandringen. Att de ens kom på idéen om att lägga upp skräp på Instagram säger en del. Vi har Tavistock Institute of Human Relations att tacka för detta. Det hela kommer bara att bli värre efter varje generation.
1 kommentar:

 1. Här har du Major Players:
  Ephesians 6:12 For we wrestle not against flesh and blood, but against principalities, against powers, against the rulers of the darkness of this world, against spiritual wickedness in high places.

  Vidare så har du The World, The Flesh and The Devil som de tre största problemen.
  Och givetvis synden.

  Majoriteten av de som härjar i dessa klipp är muslimer, dvs. köttets religion (som jag skrev om här: http://www.christ-saviour.com/?p=601 ).

  Addera sedan dekadens som krydda, precis som Tavistock är en krydda i anrättningen inte någon major player. Människorna är mer av pjäser i spelet.

  2 Timothy 3:13 But evil men and seducers shall wax worse and worse, deceiving, and being deceived.

  De förleder och förleds på samma gång.
  Som sagt en hel del olika spelar, dock tror jag inte det finns något hopp alls för majoriteten av de i videorna, de är nog tok körda, de är nog så pass nerdummade och spirituellt blinda att de inte ens skulle förstå evangeliet.

  SvaraRadera