torsdag 20 december 2012

Silvio Berlusconi hotar med att lämna euron!

Silvio hotar med att ställa till det rejält för den europeiska eliten. 


Tänke säga "vad var det jag sa". Silvio har nu offentligt kommit ut med ett ultimatum mot tyskarna och övriga eurokrater. Om inte ECB är beredd att höja räntan så har Berlusconi för avsikt att se till att Italien lämnar euron om han vinner valet 2013.

Deutsche Verteidigungs Dienst känner pressen, och lär lägga sina muskler bakom vänstern i valet. Det är meningen att de ska kuva Italien under sig, inte att de ska tappa den mäktiga norditalienska marknaden. Nu har Berlusconi plötsligt poppat upp och hotar sabba till det hela med sitt eget projekt.

Håll koll på hur svensk media kommer att bete sig ju närmare italienska valet vi kommer.

Svensk media versus Silvio. 

3 kommentarer:

 1. Frågan är om de inte kommer avrätta honom så som de gjorde med hans polare Gadaffi.

  Bara skicka in en Simon Fors eller liknande vänstergalning, blir perfekt "ja det var någon galning som sköt honom när han åkte runt på valturné, oj oj vad hemskt".

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ja, det var nån vänstertok som slog honom så han blödde från ansiktet. Men den attacken använde Silvio skickligt till sin fördel.

   De ska väl försöka sabba till hans valkampanj på något sätt. Om han vinner valet, ska han nog akta sig.

   Radera
 2. Det jag tänkte på också, var ju någon instabil rackare som slog honom, ge en annan instabil rackare en pistol och säg åt honom vart Berlusconi är och så löser det sig.
  Och eftersom det är en instabil rackare så är du "home free", ingen skulle undersöka och hitta en konspiration i det, det skulle bara vara "ahhh det var den här notoriska galningen Luigi" på samma sätt skulle t.ex. Simon Fors var en perfekt kanidat för något liknande i Sverige han är ju en välkänd vänstergalning.

  För att skydda sig behöver han en Popemobile typ. En sån där skottsäker glaskupa på en bil.

  Jag tror de klipper honom i valrörelsen, speciellt om det ser ut som om han är på väg att vinna. Hela fuskbygget EU kan ju rasa ihop av sånt här. Blir säkert på direkt order från maoisten Barosso "you want to destroy my life long dream to be a dictator huh? Then you die".

  SvaraRadera