torsdag 6 december 2012

Frågor kring kommande bankhelg år 2013.

Deutsche Verteidigungs Dienst (D.V.D.) styr EU:s ekonomiska policy bakom kulisserna ifrån Dachau. 


Många har skickat frågor kring vad som kommer att ske med ekonomin år 2013 och även om en eventuell planerad bankhelg inom EU. Det här började egentligen som rykten strax efter det att Samaras vunnit valet i Grekland. Men sedan fick jag det bekräftat från helt oberoende källor. Även radiostationer i USA började nämna detta.

De som ligger bakom detta är Deutsche Verteidigungs Dienst (D.V.D.). Studera CIA-familjerna Dulles och Bush (läs Scherff) med flera. De är alltså familjerna som var med och finansierade Nazi-Tyskland. Dom är i stort sätt fortsättningen av kvarlevorna av Nazi-Tyskland som idag styr ekonomin i Fjärde Riket, det vill säga EU. Dessa styr Europas ekonomi från Dachau och har kvar sina starka band till CIA via avdelningen Directorate for Intelligence Division, inom själva CIA.

Exakt när och vart det hela kommer att kollapsa finns det delade meningar om. Det hela beror på vem man frågar. Max Keiser säger april, Gerald Celente säger mars, andra har nämnt några datum kring februari, någon sa till och med att allt skulle dra igång redan den första januari. Vi vet helt enkelt inte. Men ett bra tips är att om ni är duktiga på numerologi, att kanske gissa er fram till ett datum. Vi bör komma ihåg att eliten är helt besatta av numerologi. Så om ni kanske tror att ni kan knäcka fram ett datum, så kanske ni kan gissa er fram, så upptäcker ni sen om ni hade rätt. Men att det kommer att ske år 2013 är de flesta om inte alla rörande överens om.

Kollapsen blir ungefär som kraschen från 2008, fast mycket värre. Ekonomin är mycket mer utsatt nu globalt än för drygt fyra år sedan. Hur som helst är planen att DVD kommer att beordra en bankhelg över hela Europa. Det är inte mycket som tyder på att de ändrat på sina planer. Och det ska mycket till om de nu gör det.

Ur den kommande krisen, är det meningen att Tyskland kommer att komma stärkt ur krisen, och EU centraliserat mer ekonomisk makt åt DVD. Under denna process kommer många att förlora sina jobb och företag att gå i konkurs. Sverige kommer även att påverkas av detta, men exakt hur illa det blir här, är det fortfarande svårt att säga. Men vi är hur som helst i ett väldigt utsatt läge just nu.

Europa kommer i alla fall att få blöda den kommande tiden.


6 kommentarer:

 1. 2013: 100-årsjubileum för Federal Reserve.

  SvaraRadera
 2. Det där 100 års jubileum för FRS ( https://en.wikipedia.org/wiki/Federal_Reserve_System ) låter intressant.

  Men det är först den 23 december 2013, fast 99 är ju ett intressantare tal inom numerologin (dvs. årets "jubileum), 3x33 år och även 9x11...
  de flesta bör väl noterat det stora antal 911 referenser som finns inom multimedia (filmer, spel, böcker, skivor osv.), vidare så är det ju 11 år sedan 911 - 2001. Så varför inte den 23:e då kan de peka på Maya skräpet också och säga titta de djävulsdyrkande Mayanerna hade rätt (de säger inte djävulsdyrkande Mayaner men det är ju precis det de var, djävulsdyrkande hedningar).

  Sen ska man inte glömma bort att när det blir svåra tider så radikaliseras folk, muslimerna kommer få det riktigt hett om öronen i Europa, de är ju delvis en av orsakerna till det hela, att föda en 30 miljoner slashasar som alla är muslimer är en stor börda, skulle inte förvåna mig om dessa Bilderbergare och allt vad de är byter fot och hoppar på tåget mot islam, annars är risken sådan att de själva åker i samma veva som islam åker ut, finns inte en chans att TPTB skulle använda islam och muslimerna till annat än kanonmat, de är garanterat inte en del av det nya babel som byggs av anledningen att de är ineffektiva och allmänt dåliga, funkar inte att han en så pass rebelliska massa som de är.

  Rule of Law något som man kommer köra hårt med. Där är sharia dels otillräckligt och väldigt dålig.

  Fast eftersom de delvis är idioter så går det inte riktigt att förutse hur de agerar.

  En sak är iaf säker Gud vinner och allt han sagt i Bibeln kommer att ske, oftast sker det på ett sätt som vi inte tänkt på.
  Gud har ju en "flair" för dramatiska skeenden, speciellt om vi tittar på hur han gjort saker tidigare.

  Som Psalm 2 så står det ju vers 4
  Psalms 2:4 He that sitteth in the heavens shall laugh: the Lord shall have them in derision.

  notera ordet derision:
  Från Websters 1828:

  DERISION, n.

  1. The act of laughing at in contempt.

  2. Contempt manifested by laughter; scorn.

  I am in derision daily. Jer. 20.

  3. An object of derision or contempt; a laughing-stock.

  I was a derision to all my people. Lam 3.

  och Psalmen handlar ju om dessa jordens mäktiga män, kungar osv.
  Gud kommer alltså göra dessa till en laughing-stock och tittar på
  dessa ledare så är de redan nu något av en laughing stock, Statsminister Reinfeldt är ju ett skämt redan nu :D

  Vi får se vad som sker, intressant blir det iaf.

  SvaraRadera
 3. Slänger in den här här:
  UN Climate Nazis Punked
  http://moonbattery.com/?p=21981

  Härligt med två korkade svenskar...

  SvaraRadera
 4. Inhofe: Obama Quietly Handing Over Billions of Dollars to the UN in the Name of Global Warming
  https://www.youtube.com/watch?v=0NM0eeODOJk#!

  Agenda 21 finansiering?

  SvaraRadera