lördag 8 december 2012

Galen vänsterliberal-marxistisk professor blir förbannad när någon påpekar att Stalin var en massmördare.

Jag har själv pluggat vid olika universitet här i Sverige, i olika ämnen. Så väl jag som andra studenter har bekräftat vid flera tillfällan att vora universitet domineras av marxistiska professorer. Sedan 60-talet gick studenter oftast på professorernas alla lögner och förvrängningar. Jag har själv varit inne hos professorers kontorer och sett allt från bilder på Karl Marx, Lenin och Mao. Och fått detta bekräftat från andra studenter från andra universitet. Värst av allt, så har de inte bara hållit sig inom humanioria, utan numera expanderat till i stort sätt alla ämnen. Istället för att kalla sig för kommunister, föredrar de numera att kalla sig för vänster, eller liberala. Men värderingarna är de samma.

I Montclair State University, i New Jersey, USA, fick vi se ett mer extremt exempel kring hur djärva dessa marxistiska professorer blivit. I en debatt på unversitetet fick professor Grover Furr frågan från publiken om varför han förnekade det faktum att Josef Stalin var en massmördare. Något som interna Sovjetiska dokument sedan länge bekräftat, och som till och med Nikita Krustjev erkännt.

Professor Grover Furr blev väldigt upprörd och började skrika om att den var "sk*t snack!", och att USA borde omfamna socialism för att förbättra befolkningens levnadsstandard. Detta trots att USA har fortfarande bättre levnadsstandard än de renläriga socialistiska länderna.

Kolla på det här. Observera att åt minstone hälften av studenterna applåderar professor Grover Furr när han försvarar Stalin och socialism.


1 kommentar:

  1. Klart de applåderar, de är hjärntvättade, alla socialister är hjärntvättade.

    Det som är så otroligt med demokratiska system är att de tillåter anti-demokratiska system som socialismen.

    En av anledningarna till att jag föraktar demokrati då demokrati saknar självbevarelsedrift, demokrati blir alltid krossat av sin egna brist på självbevarelse iom att de tillåter socialism som det gift det är.

    SvaraRadera