onsdag 11 februari 2015

Intensiv psyops från etablissemanget mot det fria ordet!


Det som Aftonbladet håller på med nu är inget annat än en intensiv kampanj mot det fria ordet, yttrandefriheten. De skulle kunna hängt ut pedofiler, våldsbrottslingar och diverse kriminella. Även det skulle hamna i en gråzon, då detta är något för polisen att arbeta med, inte Aftonbladet!

Att Aftonbladet skulle sjunka ner till samma nivå som Expressen efter DISQUS-hackningen 2013, var knappast något förvånande. De har som den vänsterextrema tidningen de är, täta kontakter med den våldsbejakande vänsterrörelsen, och därmed även ResearchGruppen (RG).

Richard Aschberg (Robert "EXPO" Aschbergs lillebror) är den som leder uthängningarna. Och bakom honom står Jan Helin och formulerar varför de utför denna skampanj. Som sagt, så koncentrerar de sig inte på våldsbrottslingar. Utan snarare åsiktsbrottslingar. Detta bör även ses som en illa dold attack mot Sverigedemokraterna, och den folkrörelse som står bakom den inom alternativ media.

Det gäller inlägg så långt tillbaka som 2007. Alltså för 8 år sedan. Några sämre valda ord, räcker för att Aftonbladet ska göra bedömningen att just dessa ord ska avgöra individen som helhet. Tänk själv. Kanske något som du själv skrivit eller sagt på en fest, lite förfriskad, eller av affekt efter att du fått läsa om eller uppleva något tragiskt i ditt liv, för 8 år sedan. Du skulle förmodligen inte ens komma ihåg det idag. Och det sämre valda ordet då, skulle egentligen inte avgöra ifall du har samma värderingar idag som då.

Det finns säkert allvarliga inlägg som verkligen är utstuderade olaga hot, uppvigling och grovt förtal. Men hittills verkar Aftonbladet snarare koncentrera sig på just ärekränkning, trollningar, tomma hot, spekulationer och "hets mot folkgrupp" (det vill säga missaktning mot folkgrupp).

Utöver det lyfter de fram sina allierade som offren. Det gäller offentliga personer, som faktiskt får tåla viss kritik. Sannah Salameh, Mona Sahlin, Jerzy Sarnecki och Karin "Kakan" Hermansson. Aftonbladet skulle även kunna skriva om allt hat och alla hot som riktat sig mot Pär Ström och Jimmie Åkesson. Två offentliga personer som tvingats lämna sina positioner på grund av det, varav en är fortfarande sjukskriven. Något som faktiskt inte gäller de offren som Aftonbladet gärna vill lyfta fram. Dessa sitter alla trygga på sina positioner.

Det är egentligen så mycket ohederligt man kan ta upp med denna skampanj, där Aftonbladet inte ens försöker hålla sig sakliga. De påstår att en kille hetsades till att begå självmord, trots att det var något som han redan bestämt sig för sedan tidigare. Och de flesta inlägg misstänkte snarare att han bara trollade.

Utöver det, så lyfter Aftonbladet även fram tre mindre offentliga personer och en icke-offentlig person. Återigen handlar det om trollningar och spekulationer, och även andra aktiviteter (rena trakasserier) som inte ens gäller FlashBack-inlägg över huvud taget. Så det är breda penseldrag som gäller när Aftonbladet kör igång något som jag endast kan beskriva som en psykologisk operation (psyops) för att inskränka yttrandefriheten på nätet.

Och responsen har redan kommit. Peter Eriksson (MP) lovar att från Bryssel jobba inom EU för hårdare lagstiftning för att inskränka yttrandefriheten. Och även Inrikesministern Anders Ygerman (S) hintar nu att det kan bli ytterligare inskränkningar av yttrandefriheten redan 2016.

Förutom regeringspartierna så har även Vänsterpartiet och Folkpartiet uttryckt sig för ytterligare inskränkningar av yttrandefriheten i Sverige. Så då har Jan Helin alltså lyckats samla på sig en majoritet av Riksdagen bakom sig. Det var alltså detta som det hela gick ut på.

De flesta skulle nog peka fingrarna nu på den kriminella RG och dess kopplingar till EXPO och Aschberg-bröderna. Men jag vill återigen lyfta fram LO. Ty det är LO som har erfarenhet av att ha stöttat den typen av verksamhet som EXPO och Aschberg håller på med, i och med IB-affären. Nu inser LO att det är ett nytt spelplan i och med internet. Och då krävs det faktiskt censur. Deras tidning Aftonbladet utför då en kampanj för att få opinionen med sig för än hårdare inskränkningar på yttrandefriheten. Och detta kan det göra med hjälp från EXPO som de själva är med och finansierar.

Sedan har de Stefan Löfven (S) på Statsministerposten redo för att kunna genomföra de lagändringar som LO önskar sig för att underlätta sitt informationskrig mot dissidenter. Och som vi redan vet, så gäller numera Decemberöverenskommelsen. Stefan Löfven kan alltså få igenom precis vad han vill i det nya Sverige. Och då kan vi bara förvänta oss en sak.

4 kommentarer:

 1. Verkar mest vara spån de lyckats få tag i spån som använder en och samma e-mail address och speciellt e-mail addresser med sitt egna namn, folk som inte omedelbart kör med "ingen kommentar" eller "bevisa att jag suttit vid en dator den och den tiden och jag skrivit detta för allt vad jag vet så kan det vara du som skrivit detta för att ställa mig i dålig dager."

  Finns liksom inget bevisläge om de inte suttit och filmat en specifik dator där du ser vem som knappar in vad.

  Man tycker att judiska avfällingen Aschberg ska ta det lite piano speciellt sen han (Robert alltså, inte Richard) drev den där förståndshandikappade killen i döden med sin uthängning, sånt där brukar slå tillbaka. Nu är ju Aschbergarna inte döda för att de är judar, Gud brukar ha lite extra lång stubin när det kommer till de då är "The apple of his eye" även om det råkar vara avfällingar som familjen Aschberg. Men en dag så har även Gud Fader sin gräns och då är Robert i helvetet med resten av släkten då jag aldrig hört om att några Aschbergare skulle accepterat Jesus som Messias. Möjligtvis lite längre bak i tiden.

  Sen är de inte riktigt lika tuffa som de vill ge sken av dessa kommunister, lyssna t.ex. på kommunisten David Baas när han konfronteras av den timide Johan Andersson från Granskning Sverige:
  https://www.youtube.com/watch?v=0kd5wmpkv9Y

  man hör rädsledarret på rösten hos den blodröda norrlänningen Baas.
  Sen är det bra att Johan kör förhörsledarstilen med Baas, riktigt roligt.

  SvaraRadera
 2. En annan grej som är intressant som Massmedia hållt käften om är de 1,5 EXTRA miljarder som terroristen Abu Mazen, mer känd som Mahmoud Abbas i Sverige fått av terroristen Löfven.

  Vi talar alltså om mannen som finansierade mördarna av de Israeliska idrottsmännen och kvinnorna under München-OS 1972:
  http://www.discoverthenetworks.org/individualProfile.asp?indid=801

  och som beordrat många mord på Israeler och även Araber (de som varit motståndare till PLO, t.ex. Kristna Araber i Gaza och även i Judéen och Samaria (mer känt som "Västbanken" som är världens enda flodbank som går över två bergskedjor :D ) ända sedan dess som PLO terrorist. Även väldrillad i Sovjetunionen i samma veva som Sovjetunionen drog igång sin kampanj mot Israel (den vänsterkampanj som råder än idag trost att Sovjetunionen fallit så lever det Sovjetiska Anti-Israel viruset vidare i sitt eget liv då det backas av vänstermänniskor, nazister, papister (och lite andra skenkristna som tror på Replacement theory heresy) och självklart muhammadanerna med sin över en miljard judehatare.

  Samma PLO som den genomvidriga socialdemokratin stött hur längesomhelst.
  Detta alltså:
  http://www.discoverthenetworks.org/printgroupProfile.asp?grpid=6213

  så Sverige inte bara stödjer ISIS, Al-Shabaab, Al-Qaeda men även PLO/PA och Hamas.

  Svenska skattebetalares pengar går alltså rakt ner i fickan på folk som mördar oskyldiga judar:

  PA Funding of Terrorists – This is How it’s Done
  “Did you murder Jews? Have you abducted children? Get up to 12,000 shekels a month from Abu Mazen!” - the salaries paid out to Palestinian terrorists are actually enshrined in PA law.
  http://www.jewishpress.com/news/breaking-news/pa-funding-of-terrorists-this-is-how-its-done/2014/06/26/

  givetvis inte ett knyst om detta i Svensk Massmedia. Där kan vi snacka om SCOOP, tänk om folket visste att deras pengar går till att stötta mord, nog för att Svenskarna är rätt judehatande men jag är tveksam till om de skulle gå med på att finansiera Mahmoud Abbas blodspengar.

  SvaraRadera
 3. När jag ändå är igång om Mahmoud Abbas så är detta riktigt lustigt:
  http://www.truthrevolt.org/news/mahmoud-abbas-refers-certain-jews-herd-cattle

  Det är inte själva boskapsuttalandet som är det anmärkningsvärda, det anmärkningsvärda är denna mening:
  “This is our Aqsa…and they have no right to enter it and desecrate it.”

  han talar alltså om Al-Aqsa moskén som står på Tempelberget. Det roliga med denna lögnares mening är detta:
  http://www.wayoflife.org/index_files/temple_denial_vs_archaeology.html

  muhammadanern sitter alltså systematiskt och förstör allt man gräver fram som motbevisar deras islam (vilket är i stort sett allt).

  och här ännu mer om Mahmoud Abbas:
  http://www.frontpagemag.com/2014/joseph-puder/abbas-holocaust-spin/

  "trevlig" kille det där.

  SvaraRadera
 4. Intressant även idag om några av hydrans många huvuden på klimatupplysningen. Dessa kampanjer i media är en del i en större del som är del i en större...
  NL

  SvaraRadera