lördag 7 februari 2015

Sveriges 7,3 miljoner skyddsmasker till för civilbefolkningen har förstörts.


Ja, hur kan jag meddela något sådant här utan att vara på något sätt alarmerande. Det går helt enkelt inte.

Nu har Merkel varit på besök i Moskva tillsammans med Hollande för att försöka lösa inbördeskriget i Ukraina på något sätt med Putin. Just nu finns det bara två alternativ som jag kan se det. Och det är Merkels samvete som får avgöra hur det här ska sluta.

Antingen väljer Merkel att följa Washington Korporationens linje och ser till att konflikten i Ukraina ökar, att det blir fler spänningar runt omkring Ryssland. Och att det faktiskt blir ett storskaligt krig. Och PetroDollarns liv förlängs.

Eller att Merkel lyssnar på Putin och sviker Washington Korporationen, stryper stödet till fascisterna i Kiev-juntan, och därmed förhindrar ett storskaligt krig. Detta skulle förmodligen bli början på slutet för Dollarn på riktigt. Och då riskerar den väldigt instabila valutan att söka sig till andra konflikter för att inte PetroDollarn knäcks.

Det är i så fall en stor risk som Merkel tar. Ty om Dollarn knäcks, så lär kollapsen även ta sig över Atlanten till Euron. Något som Tyskland inte har råd med just nu, i synnerhet med tanke på de stora problemen som de nu har med Grekland.

Hur det än bli lär effekterna även slå till mot Sverige på ett eller ett annat sätt. Blir det kris, så kommer detta även att knäcka Sveriges ekonomi, och när bostadsbubblan spräcker så kommer smällen. Blir det krig, så får vi hoppas att man inte dras in på någon sida.

Och på tal om det, så har Sverige inte bara helt lagt ner sitt försvar. Sverige har även förstört sina 7,3 miljoner reserver på gasmasker. Något som Sverige skulle ha ifall risken fanns för att det skulle bli krig. Dessa gasmasker skulle finnas till för civilbefolkningen. Men nu har alltså ett av länderna med världens högsta skatter valt att förstöra samtliga reserver på gasmasker. Så Sverige har alltså noll back-up.

Det var 2012 då regeringen valde att förstöra samtliga 7,3 miljoner gasmasker i MSB:s förvar. Det är inget som diskuterades då och inget som diskuteras idag heller.

Sannolikheten för ett kemiskt krig/attacker av något slag har faktiskt ökat markant, oavsett om det skulle koma från väst, öst eller ISIS. Trots detta har alltså Sverige valt att helt lägga ner alla former av prioriteringar i det här området. Nedrustningen av försvaret har pågått länge. Så det här borde egentligen inte förvåna någon. Elitens förakt för svenskarna är som sagt gränslös.

För var så säker att eliterna har redan förberett sig med sina DUMB:s.

Cornucopia.

4 kommentarer:

 1. Du har knapps några kasuner och liknande vapenförråd kvar, de är tömda sedan länge, de militära tält som vi hade har skänkts till oroshärdar och andra länder, därför är det så roligt och komiskt att Löfven, Bildt, Reinfeldt med flera vill kriga mot Ryssland, med vad då? De 12000 anställda eller vad det är i armén? :D

  Inte konstigt att Ryssland skrattar när en skällande sossepudeln Sverige kommer och gnyr och försöker bitas men man är i husse Obamas koppel...

  Verkar bara arbeta idioter inom Högkvarteret, antagligen har samma utrensning av Patrioter skett där precis som i USA och ersatts av HBTQP (P för pedofiler). Så nu sitter enbart Yes men i försvaret, styrda av låg intelligenta svenska politiker (bara titta på Folk och Försvar för att inse att de där aporna inte ens skulle kunna slå sig ur en våt papperspåse).

  SvaraRadera
 2. Det heter SKYDDSMASK, en gasmask är något helt annat. Redan där drar jag källkritikens linje. Inget av vad du skriver kan tas seriöst.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Du kan gå och hoppa från en bro.

   http://sv.wikipedia.org/wiki/Skyddsmask

   Radera
  2. lol metalhead-retard länken du länkade bevisade att just du hade fel o anonym hade rätt....gick du ut första klass eller?

   Radera