måndag 2 februari 2015

Stefan Löfvens "hemliga asylgrupp" ska verka för att mer än fördubbla massinvandringen jämfört med nuvarande siffror.

Landsförrädande Sossar.

Vissa vägrar förstå och kommer förmodligen aldrig att vilja förstå. Under Alliansregeringen spreds en felaktig konspirationsteori om att Allianspartierna skulle vilja ha massinvandring för att dumpa ner lönerna och kunna anställa pigor och drängar.

Problemet med den konspirationsteorin är att detta har inte skett. Lönerna har inte dumpats. Tvärt om så har Sverige haft en stabil löneutveckling uppåt. Precis som Reinfeldt sa, så har en relativ stor del av "etniska svenskar mitt i livet" det faktiskt mycket bättre än andra demografiska grupper.

Under sina 8 år vid makten har Moderaterna aldrig vågat rubba på de regleringar som fackföreningarna lagt upp. Därav har det faktiskt inte skett någon lönedumpning. Vissa av villkoren har sats på spel i vissa yrkeskategorier. Men det beror snarare på EU-regleringar, och har inget med Reinfeldts gamla regering att göra.

Så konspirationsteorin om att Moderaterna skulle velat ha massinvandring för att dumpa lönerna stämmer helt enkelt inte med verkligheten. De gamla arbetsmarknadsregleringarna finns kvar och fungerar som ett enormt hinder för unga och invandrare att slå sig in till samma ekonomiska kategori som de "etniska svenskarna mitt i livet". Dessa har varit utestängda. Och även om vi skulle helt avreglera arbetsmarknaden, utmana LO och övriga fackfascister, och utsätta de "etniska svenskarna mitt i livet" för konkurrens, så skulle det ändå inte hjälpa lejonparten av invandrarna in i arbetsmarknaden.

Ursprungsländer för invandrare som kom 2014.
I ett nolltillväxtekonomi, som lyder under den miljöfascistiska Agenda 21, så läggs det ner industri efter industri. De enkla skitjobben som lågutbildade invandrare skulle kunna ta håller på att försvinna. Kvar finns bara jobben inom servicesektorn där man faktiskt måste kunna språket, sederna, normerna för att kunna jobba där. Men då utgår vi fortfarande från arbetskraftsinvandring från utvecklade länder! Lejonparten av invandringen till Sverige idag består av människor från länder helt utan industrier, där dessutom större delen av befolkningen består av analfabeter. Högst har de möjligtvis gått i koranskola. Men de är utifrån västerländsk standard fortfarande analfabeter. Och har alltså inte en chans att slå sig in i den svenska arbetsmarknaden, även om vi helt skulle avreglera arbetsmarknaden. Det är människor som den svenska eliten dömer till en livstid i den socialistiska välfärdsstatens bidragsfängelse.

Moderaterna har nu länge varit ett kapat parti. Däremot så har inte Socialdemokraterna kapats. Deras agenda går vidare som den alltid gjort. Att en del av befolkningen inte insett detta är något helt annat. Mångkulturen är Socialdemokraternas lilla bebis. Och de kommer att vara de absolut sista att överge denna projekt. Det mångkulturella projektet är något som Socialdemokraterna kommer att kämpa för med näbbar och klor in i det sista. Men det var inte bara Sossarna som var först ut med mångkulturen i Sverige. Detta fanns djupt inuti Socialdemokratin. Kravet för ett mångkulturellt samhälle kom från fackföreningsrörelsen med LO i spetsen.

Och då kan ni fråga er varför LO och fackföreningsrörelsen varit dom som gått i spetsen för denna utveckling.

Ty som jag sa tidigare så har inte massinvandringen skett till någon betydelsefull lönedumpning. Fackpamparna och Sossarna har faktiskt varit de stora vinnarna på detta, och Moderaterna de stora förlorarna.

PUT år 2013.
Därför bör det så klart inte komma som någon överraskning att Sossarna nu tillsatt en "hemlig" insatsgrupp för att se till och garantera att massinvandringssiffrorna inte bara ökar, utan mer än fördubblas under Löfvens mandatperiod jämfört med under förra mandatperioden! Sossarna talar om 400 000 PUT för asylsökande i Sverige under de kommande 5 åren. Per år blir det alltså 80 000 PUT, endast för flyktingar. År 2013 utgjorde denna grupp endast 25%(!!!) av alla PUT i Sverige! Antalet anhöriginvandrare (den absolut största gruppen) bestod av 136% fler PUT! Så i snitt så drar varje "flykting" 1,36 anhöriginvandrare med sig. Så 80 000 asylinvandrare per år skulle alltså ge i snitt 108 800 anhöriginvandrare per år. Tillsammans blir de alltså 188 800 fler bidragsinvandrare per år. Och för att räkna ut det totala antalet PUT per år, så får vi även räkna med arbetskraftsinvandrare, studenter och så alla EU-migranter som verkar bara kunna få sig allt fler förmåner under Löfvens nya regering. Då kommer vi alltså en bra bit över 200 000 PUT per år. Men det är så klart bara prognoser. Förmodligen tvingas man justera siffrorna uppåt något. Det är i alla fall erfarenheten.

Följande citat från DI säger en hel del:

"Di kan nu avslöja vilka som ingår i gruppen. Spindeln i nätet är arbetsmarknadsminister Ylva Johanssons högra hand, statssekreterare Erik Nilsson. I gruppen sitter flera politiska tjänstemän i skiktet närmast ministrarna. Några av dem är Max Elger hos finansminister Magdalena Andersson, Annelie Roswall Ljunggren hos kommunminister Ardalan Shekarabi och Conny Wahlström hos bostadsminister Mehmet Kaplan." 

Observera att det handlar om statssekreterare och tjänstemän inom Finansdepartementet, Näringsdepartementet och Arbetsmarknadsdepartementet. Men så går det ju till. En Bostadsminister med dubiösa kopplingar till islamister som jämt reser till Turkiet. En Civilminister som varit illegal invandrare och förskingrat pengar som SSU:are. En Arbetsmarknadsminister med ett revolutionär kommunistisk bakgrund som bokstavligt talat gått till sängs med Goldman Sachs. Och så Finansministern, som förmodligen kommer att ge besked för hur mycket hon tänker höja skatterna för att få det hela att gå ihop.

På det här sättet och med den här massinvandringspolitiken har Socialdemokraterna försäkrat makten för flera år framöver. Följande bild talar sitt tydliga språk.Så alla ni som trodde att Sossarna hade som planer att dräpa sitt eget projekt, och gå på någon slags "KD-linje", ni kanske ska vakna och inse vilket bedrägeri Decemberöverenskommelsen verkligen är. Det är inte bara en dödsstöt mot parlamentarismen och borgerligheten. Det är en slutlig dödsstöt mot Sverige självt.

Är man så hjärntvättad så man inte klarar av att inse detta. Så finns det inget jag eller någon annan kan göra för att väcka den personen.

DI, FT, FlashBack.

3 kommentarer:

 1. Jag tycker eet är stor humor att muslimer röstar på bögälskarpartiet Socialdemokraterna som dessutom är stenhårda ateister och driver en ateistisk politik, dessa korkade muslimer i sin girighet begår en massa olika sorters shirk när de röstar på Socialdemokraterna.

  En röst på Socialdemokraterna är en röst på:
  *Prideparaden
  *Ateism (dvs. antiislam)
  *Abort
  *Dödshjälp
  bland mycket annat.

  man röstar alltså MOT sin egna profet och sin egna koran och sin egna gud.
  Stor humor, Sossarna har enkelt sett till att muslimerna blivit hycklare och fiender till sin egna gud och det genom att köpa deras röster. Nästan briljant i sin elakhet.

  SvaraRadera
  Svar
  1. De röstar på vad som ger dem mer pengar och förmåner.

   Det är mycket viktigare för dem än allt annat.

   Radera
  2. Jo det verkar så det visar även att de skiter totalt i vad deras gud och koran säger. Därför blir det mer humor när deras profet hånas för att den var ett kräk, varför bry sig om det när de inte bryr sig när det kommer till att rösta på ateistpartier. Visar även klart och tydligt att de vet att Muhammad var en charlatan och att deras gud är på låtsas.

   Blev visst ett dubbelt inlägg, du får gärna ta bort det överflödiga inlägget.

   Radera