onsdag 4 februari 2015

Islamister strider sida vid sida med nazister i Östra Ukraina mot Novorossiya.

I våras skrev jag om de ukrainska nazisternas nära band till islamisterna. Främst de tjetjenska islamisterna. Detta faktum upprörde många så kallade "nationalister" (i själva verket fejk nationalister, snarare nyttiga idioter till eliten). 

Nu visar det sig att den tjetjenske terroristen Isa Munaev lett en hel islamistisk bataljon i det ukrainska inbördeskriget på Kiev-juntans sida. Så nu är det alltså fullt ut bekräftat att de ukrainska nazisterna, och de svenska "frivilliga" nazisterna strider sida vid sida med islamister mot Novorossiyas folkarmé i Östra Ukraina. 

Kiev-juntans generaler bekräftar nu att Isa Munaev har dödats i striderna vid Debaltsevo. Där det just nu utspelar sig ett avgörande slag mellan Novorossiyas rebeller och Kiev-juntans nazister och islamister. 

Munaev har tidigare varit en efterlyst terrorist i Ryssland. Men han fick asyl i Danmark där han istället blev politisk aktivist, innan han, 2011, deltog i inbördeskriget i Lybien på islamisternas sida, och har sedan kriget tillsammans med islamisterna i Syrien innan han 2014 tog sig till Ukraina för att strida tillsammans med nazisterna. 

Innan han dog hann hans bataljon smuggla vapen från Ukraina till Frankrike. Vapen som enligt uppgift ska ha hamnat hos Kouachi bröderna som utförde de senaste islamistiska terrorattackerna i Paris. 

2 kommentarer:

  1. Nassarna och muslimerna är ju goda vänner sedan länge, judehatet förenar.
    Räcke med att titta på hur nazisterna absolut inte vill dissa muslimer när muslimer gjort bestialiska dåd, då är det alltid tu-quoque som gäller. Inte så konstigt då nazisterna även de är kända för att begå bestialiska dåd. Även kommunisterna är ju väldigt såta vänner med muslimerna.

    SvaraRadera
  2. Undrar vad han säger nu när han är i helvetet och inser att Muhammad falsk profeten brutalt blåst honom?

    SvaraRadera