onsdag 4 februari 2015

CNN lobbar för Nordamerikansk pass.

Nordamerikanska Unionen (NAU) på gång igen.
I en gäst OP-ED serie, som CNN ger utrymme för, försöker nu globalisterna återigen lobba för den Nordamerikanska Unionen (NAU). I dagens OP-ED så förespråkar man att införa NAU-pass för samtliga medborgare i Kanada, USA och Mexiko. 

Efter att CNN tidigare anklagat Ron Paul och fler andra kritiker av NAU för att var "konspirationsteoretiker", och till och med gett journalisten Lou Dobbs sparken för sin frispråkiga kritik av NAU. Så har nu alltså CNN gått i bräschen och erkänt agendan via några "gästinlägg".

Via massinvandring från den socialistiska narkostaten, Mexiko, till USA, och Obamacares närmandet till Kanadas socialistiska sjukvårdssystem, så håller man långsamt på att harmonisera området.

Författarna nämner även harmoniseringen av området, och hur mycket medborgarna i det tre länderna skulle gynnas av att ha ett gemensamt pass för samtliga medborgare i dessa tre länder. 


1 kommentar:

  1. Ptjaa man vill ju skapa en global värld och det går ju inte så bra att bara vips slå ihop allt till ett, krävs att man börjar med lite mindre saker som AU (Afrikanska Unionen), EU och NAU. Finns även ett par liknande i Asien, ASEAN eller något liknande heter det och BRICS. Sen får man inte glömma bort det brittiska Commonwealth.

    SvaraRadera