fredag 13 februari 2015

Svensk media förvränger den ryska Dumans brev till politiker i Sverige!

Inte helt oväntat gör globalisterna allt de kan för att fortsätta att piska upp en hatstämning mot Putin för att försöka få fram ett krig i Europa. Precis som Dr. Udo Ulfkotte från PEGIDA sa. Sverige är så klart inget undantag. Det är dags för svenska folket att resa sig och säga nej till krig i Europa! Nej till eliternas krigspropaganda! Dags att avslöja de etablerade mediernas psykologiska propagandaoperationer mot sitt eget folk!

Helena Palenas Blogg.

2 kommentarer:

 1. De här tafatta försöken att försöka få någon form av moral highground mot Ryssland, bottnar den i att bögarna och pedofilerna blivit tillbaka stoppade i garderoben i Ryssland och som hämnd vill alla dessa sodomiter starta ett krig mot Ryssland?

  Förstår inte sodomiterna att de aldrig kan få en moralisk highground då de är i avsaknad av den mest grundläggande moral? De är sodomiter, varför inte stå för det och stå för att de är Satans barn. Alla med lite koll vet ju vad de är. Folket i sig är så korrupt så jag tror inte de skulle reagera nämnvärt om deras ledare kom ut som djävulsdyrkare (dvs. riktiga satanister, inte den här moderna nyspårksvarianten av satanist).

  Idioterna har inte ens råd att kriga.

  SvaraRadera
 2. http://truthserumnews.com/category/religion/
  http://www.whatonearthishappening.com/

  SvaraRadera