lördag 21 februari 2015

7-klövern angriper SD för att inte vilja släppa in Ebola till Sverige.
I Riksdagens debatt om Ebolaviruset så förespråkade Sverigedemokraternas (SD) Per Ramhorn stärkta gränskontroller för att hindra att Ebola sprider sig till Sverige. Förutom gränskontroller, så vill SD även se kontroller vid hamnar med direkt anknytning till Västafrika inom handeln. Det gäller främst hamnen i Göteborg och Lysekil.

Detta fick 7-klöverpolitiker att reagera kraftigt. Och det var främst Moderaternas Sofia Fölster och Vänsterpartiets Karin Rågsjö som gick i taket efter SD:s krav på återinförda gränskontroller och hårdare kontroller även vid handelshamnar. 

Sofia Fölster kommer från Nacka, så jag gissar att hon kan vara släkt med den gamla kommunisten Stefan Fölster. Hon tycker i alla fall att SD:s krav är bekymrande, konfunderande och kränkande. Hon ifrågasätter även att SD ifrågasätter Socialstyrelsen och WHO:s "expertis" som motsätter sig SD:s "extraordinära åtgärder". 

Den mer öppna kommunisten, Karin Rågsjö, anklagar SD för att vara misstänkliggörande. Anledningen är för att SD ifrågasätter Sveriges beredskap ifall det blir en krissituation, där Ebola börjar sprida sig i landet. 

Som alltid står 7-klövern i givakt för att försvara etablissemangets linje i varje fråga. Man ska aldrig ifrågasätta "expertisen", utan förlita sig helt på den utgångspunkt som eliten lägger fram, inte minst vad gäller Ebola. 

Ovan ser ni Per Ramhorns anförande, men gå gärna in på Riksdagens hemsida och kolla på 7-klöverns angrepp mot SD i Ebolafrågan.

1 kommentar:

 1. Med tanke på att det bara finns 12 stycken Fölster 16 år och äldre i hela Sverige så kan du ge dig på att Sofia Fölster är släkt med kommunisten Stefan Fölster.

  Stefan är 55 år gammal och Sofia är 23 år gammal, det rör sig nog t.o.m. om att han är Far eller Farbror till denna galna flicka. Troligtvis är hon själv kommunist som infiltrerat Moderaterna, precis som nuvarande MUF Ordföranden verkar vara en trojansk häst, faktum är att hela MUF verkar vara ett gäng kommunister numera.

  Är det inte intressant att två kvinnor kneejerk reagerar på detta sätt och vill att folk i Sverige ska bli smittade med sjukdomar? Jag hoppas personligen att Gud låter dessa två bli de två första ebola offren i Sverige, de vill gräva en grop för andra, låt de därmed falla ner i sin egna grop.

  Hujedanes, någon kan bli kränkt, kränkt är ju mycket värre än att någon människa smittas av Ebola och avlider... folk måste nu inse att kvinnlig rösträtt och även kvinnligt ledarskap är förenat med galenskap, det är en förbannelse på en nation.
  Det är även en tydlig signal att demokrati är ett system som med tiden förruttnar inifrån.

  Vad den andra kommunisten säger "misstänkliggör", ja men då är det ju PERFEKT med kontroll, personen om den är frisk frias från misstanke, istället så cementerar kommunistkvinnan misstanken om att dessa människor är sjuka och eländiga smittspridare.

  Som sagt kvinnlig rösträtt och kvinnligt ledarskap är en förbannelse. En dom över Sverige.

  SvaraRadera