måndag 9 februari 2015

SD:s konspirationsteori om Alliansens försök att dra Sverige in i NATO, nu bekräftad!

Kommenterade tidigare idag på Cornucopia. Och bland svaren fann jag något oerhört intressant. Det gäller bloggaren Peter Madison som faktiskt bekräftar den konspirationsteori som SD-toppar diskuterat sedan hösten. Alltså att Alliansen medvetet ska ha rustat ned försvaret för att sedan "skrämma" svenska folket in i NATO.

Dessvärre förstod inte Lars Wilderäng (Cornucopia) vad jag menade. Visst måste Sverige höja sitt försvarsbudget till 2% av BNP för att vara med i NATO rent officiellt. Men egentligen är det inte ett måste. Tyskland satsar till exempel endast 1,3% av sin BNP i sin försvarsbudget.

Peter Madison menar att han varit i kontakt med väldigt högt uppsatta Moderater som bekräftat detta för honom. Alltså att Alliansens plan alltid varit att rusta ned försvaret för att på det viset försöka vända opinionen och "skrämma" svenska folket in i NATO.

Detta var alltså något som Sverigedemokratiska Riksdagsledamöter spekulerade i öppet. I en Riksdagsdebatt i höstas, nämnde Jeff Ahl (SD) detta i en debatt om säkerhets- och försvarspolitik.

"Man kan ju börja undra om inte Moderaterna medvetet har nedrustat den svenska försvarsförmågan för att kunna flytta allt mer makt från svenska folket ut till andra länder. Det räcker med Bryssel, vi behöver inte Washington också!"

Även senare under årets Folk och Försvar i Sälen skulle Björn Söder (SD) öppet spekulera kring detta i en intervju med Niklas Svensson från Expressen.

Och nu visar det sig att Björn Söder och Jeff Ahl hade alltså helt rätt i sina spekulationer. Åtminstone enligt Peter Madisons källor inom Moderaterna.

2 kommentarer:

  1. Det där spekulerade jag om redan när M började med sina nerdragningar i försvaret. Sen att M vill vara med i en Socialistisk Union som EU talar också. sitt tydliga språk.

    Cornu är ju även samma snubbe som är någon sorts invandringsförspråkare, såna som han lever i sina egna små världar som totalt missat att Sverige numera är en dekadent skurkstat, samma sak med Nato och Eu, rena rama skurkarna.

    SvaraRadera
  2. Jag är också skitnödig.

    SvaraRadera