onsdag 4 februari 2015

BBC hyllar Sverige för att vara första landet som uppmuntrar arbetare till att ta emot Bestens Märke (666).
För att få anställning i Sverige i framtiden, måste du låta dig implanteras med ett RFID-chipp i handen. Ja det är numera erbjudandet som lanserats i Sverige via Bionyfiken. Och får stora hyllningar från BBC (City of London Korporationen). Sverige går återigen i bräschen för den Luciferianska Nya Världsordningen. 

Har tidigare rapporterat om den allt mer intensiva propagandan gällande detta i svenska medier.

Enligt Bionyfiken så ska arbetare nu ha denna RFID-chippen för att kunna ta sig in i byggnader på jobbet, använda kaffemaskinen, och utföra diverse uppgifter på arbetsplatsen. (Ja, vi känner ju igen det här). 

Intressant är också att Bionyfiken inte kunde låta bli att visa upp sin luciferianska symbolism på sin egen hemsida.

Illuminati/Luciferianism/Bionyfiken.
Så det är uppenbart att Bionyfiken anspelar på det här. Tror knappast att de inte är medvetna om vad deras design avslöjar om dem. Men Sverige har nu sjunkit så djupt in i luciferianismens grepp att ytterst få skulle nog känna igen detta och ens se det som ett problem. 

Bionyfiken vet nog detta. Det är nog ett internt skämt för dem.

Om din arbetsgivare kräver av dig att ta emot Bestens Märke, så bör du självklart säga nej. Och gärna fråga ifall företaget kommer att stå för alla hälsokostnader som det här främmande objektet kroppen verkligen innebär. Hur den förstör nerver och celler. 

Men i en ekonomi i fullkomlig förfall lär de lätt kunna hitta dårar som alla är beredda att sälja sin själ. Men det här måste alla slåss emot. Låt dem inte bara köra över er hur som helst, utan strid.

4 kommentarer:

 1. Och DNA-spiral?
  Är det satans DNA som ska implementeras?

  SvaraRadera
  Svar
  1. De kommer även att kunna manipulera DNA:et i framtiden. Förändra aspekter och egenskaper hos individen i framtiden. Särskilt vad gäller "indigo children" (de perfekta barnen).

   Men det är så klart bortom själva chippandet.

   Radera
 2. Lite svart humoristiskt med Satans öga i DNA strängen.

  Kan ju säga som här att jag noterat att företagen numera har som policy att de anställda måste använda id taggar osv. för attt skriva ut skit på papper så det här är ju ett "naturligt" steg att ta för att mjuka upp de, samma sak med tattueringshysterin, när de är villiga att tattuera sönder sig själva och villiga att stoppa microchips i kroppen (mobiltelefonen är ju steget före tracking chippen, samma sak med handsfree) kommer de sedan villigt att operera in/brännmärka in vad skit som helst inklusive MOB.

  Majoriteten av folk är nog redan nu redo att märkas som det boskap de faktiskt är, de tror de är fria men i verkligheten är de enbart boskap, bara titta hur de inte rotesterar mot annat än vad deras "präster" i etablissemanget säger åt de att protestera. På samma sätt kommer de ta MOB utan att ens gnissla.

  SvaraRadera