tisdag 24 februari 2015

BILDERBERG 2015 blir av i Österrike!

BILDERBERG 2015 blir av i Österrike!
Nu är det bekräftad! Bilderbergmötet 2015 blir av i Österrike. Och det är Interalpen Hotel Tyrol som gäller. Det 5-stjärniga hotellet ligger mitt ut i de österrikiska Alperna utanför staden Telfs, inte allt för långt ifrån Innsbruck och dess flygplats, i den österrikiska regionen, Norra Tyrolen. 

Redan i augusti, i somras, ryktades det om att mötet skulle hållas just där. Österrikisk polis hade tidigare bekräftat uppgifterna, men i och med att det var mer än 10 månader kvar tills mötet, var det svårt att veta ifall det var ett skarpt besked, eller bara en undanmanöver från Bilderbergs sida.

Daniel Estulin publicerar dokument från Österrikes inrikesdepartement som bekräftar ryktena om att årets Bilderbergmöte blir av i Norra Tyrolen.
Men efter att forskaren Daniel Estulin, fått tag på dokument från Österrikes inrikesdepartement, så var mötet både bekräftad och även datumen spikade i schemat. Datumet som gäller är alltså 11-14 juni. Men polisen kommer redan att vara på plats och rigga redan den 9 juni. Det finns även planer på att även rigga plats åt demonstranterna. 

Interalpen Hotel Tyrol blir samma hotell som Bilderberg var på år 1988. Så en del av de gamla stammisarna lär känna igen stället. Hotellet ligger också väldigt nära gränsen till Tyskland. Inga listor på deltagare har publicerats ännu. Men enligt forskare, så har vissa detaljer kring ämnena som ska diskuteras redan läckt ut. 

De två viktigaste ämnen verkar handla om Grekland i relation till EU. Och sedan avindustrialiseringen av EU (Agenda 21). 

Andra ämnen som även lär komma upp är Ukrainakrisen, ISIS och även Ebola. Men enligt uppgift, så avvaktar man med att spika alla ämnen tills man kommit närmare datumet för mötet, för att kunna föra en mer aktuell diskussion. 

Vilka svenskar som kommer till årets Bilderberg blir också mycket intressant. Personligen tror jag att det blir intressant att se svenska Miljöpartister på plats hos Bilderberg. Tidigare så har många andra gröna politiker figurerat hos Bilderberg. Men nu kan det faktiskt bli en debut för svenska sådana. Min kvalificerade gissning är att Biståndsministern, Isabella Lövin, kommer att bli först ut.

Utrikesministern, Margot Wallström, är nog också given, så väl som Finansministern, Magdalena Andersson. Och så blir det säkert några gamla stammisar också. Dom som vi lärt känna till genom åren så klart. 

7 kommentarer:

 1. Det där hotellet ser ut som en liten pyramid. Passande.

  Kan man verkligen ha Miljöpartister i möblerade rum? Låter underligt, iofs så hade man ju Mona Muslim på ett Bilderbergmöte så de verkar ha ganska bra pli på dårarna, är det antalet Poliser och Militärer på plats som gör att man kan ha dessa avarter i möblerade rum?

  Om du har rätt om Futurism så bör MP få komma på besök.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Sen glömde jag så klart att Mona också kan göra ett kärt återbesök.

   Hon kommer att vara samordnare mot våldsbejakande terrorism i minst 1 år till. Så hon kan mycket väl dyka upp i år med.

   Radera
 2. Och innan nästa riksdagsval hinner vi se en företrädare från SD på ett Bilderbergmöte?

  SvaraRadera
  Svar
  1. Det ska väl vara folk från regeringen.

   Först måste SD ta sig till Nobelfesten innan de bjuds in till Bilderberg dessutom.

   Bjuds de inte in inom 5 år, kommer de nog aldrig att bjudas in. Skulle SD vinna ett val, hamnar Sverige i samma läge som Ungern idag, med ständiga Soros-finansierade "Colour-revolutions".

   Radera
 3. parti som bryter emot elitens agända, splitrad nationalstat och "mongkultur" skulle endast bli inbjuden för att bli köpta osv. Kolla in (swedem 2030) en avkomma ifrån agenda 21

  SvaraRadera